Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jambica
    13. Siječanj 2017. 13:19

Ellie, znam da si sve isprobala, ali meni je palo na pamet da je tako Eva pljuvala van kad bi joj kasice bile preguste, pa sam pocela raditi rijetke, i to je jela. 
    Ali mozda Ena eto, pazi na liniju, bude to sve ok, nema djeteta koje nije pocelo jesti. 
    Jedna cura iz kvarta ima malicku 9 mjeseci, ima 3 obroka ali ful malo pojede isto, sitnija je i sad ima kila ko moja eva ali takva je. Normalna, vesela, tak da nije za brinuti

ejic
    13. Siječanj 2017. 13:35

Hello!

Mi se nocas cak i nesto naspavali 😆 Nocas nije on mene budio nego ja njega 😈 Svaka 2 sata bi cula kako ne moze dosati pa bi mu cistila nosic, a on plakao zatvorenih ociju. Sljedila je cica i opet spavao 2h do sljedeceg ciscenja nosica. Nadam se da ce ova otopina za nosic biti bolja od one sto smo do sad imali...

Sanjarka, TPol, jucer smo sve rijesili kod dr. Uzeo mu krv, ima u ordinaciji taj aparat kojim provjerava jel ima bakterija u krvi, i za 15min je imao rezultate, srecom nema bakterija pa je reko da nam preostaje jedino cistiti nosic i cekati da prode... 😕 Ali bolje i to nego atb. Oko kozica je reko ako bi se pojavile, samo ici u apoteku po tu neku kremu i mazati mu. Kod tako malih ne traju dugo. Sad samo mora proci to vrijeme inkubacije za koju je reko da moze trajati i do 3tj.

Deeka, na kraju sam pitala sve osim tog za cicu 😕 A nije ga sad ni vagao ni mjerio. Za cijepivo i taj pregled moram napraviti novi termin kad ozdravi i prode vrijeme inkubacije od kozica.

Sanjarka, da jucer sam prije legla. Zadnje sto sam procitala na forumu je bilo da se ugolina opet zaljubila 😁😁
    U zadnje vrijeme i ja samo korisne stvari sopingiram. Neda mi se vise hodati po shoping centrima i traziti, gledati, isprobavati a onda ce u ormarima stajati jer nikud nejdem da nosim nesto drugo osim trenirke za doma i omiljene traperice za trgovinu... 😕

Brojcana, dobro ti Ellie kaze, vole au i nj kad se neko trudi pricati njihov jezik, to cijene tako da samo naprijed! 😉

Kako imate sve vec aktivne bebe 😮😮 Mene strah toga kad ce moci sam sjediti ili puzati. Pa kako cu ga onda uspavati? 😮 Sad ga lijepo polegnem u krevetic, samo sto lezi vec zijeva za dudom i kad je umoran spava za 3min, kad nije onda nekad uspavljivanje traje i po 40min. I u tim situacijama ce biti problem kad bude mogao sjediti i puzati jer ce mi pobjeci u kreveticu 😮😮

Mare zaposlila kci, dobro je to, neka uci 😉 Moram i ja kasnije Marcela nauciti usisavati da ne dode kao zet kod mare pa nece nista znati raditi 😁😁😈

Forsiranje puzanja je za mene bas nelogicno... Istina da je dobro ali nece djetetu biti nista ako odmah pocne hodati, bez puzanja... 😕

Marcel spava, idem sad i ja malo ubit oko 😉

mare1989
    13. Siječanj 2017. 14:45

Sanjarka kad hoce slobodno

ejic ma nece njemu punica nista reci ,to ce sirena govorit :-D 

Sirena nerovozna valjda vrijeme,zubici ili koji vec vrag

deeka
    13. Siječanj 2017. 14:52

Baby je raste cura, sitim se uvik kako sam govorila da je dosadna prvih 20 dana :D

Sanjarka dogovorili smo uvjete zenidbe/udaje :)

Ejic doc ce to sve na svoje.

Ja se utrapila sveki za rucak, a oko 17 idemo u moje sestre na rodendan. :)

TPol
    13. Siječanj 2017. 15:00

Ja ocekujem drustbo pa evo da tipnem pa mozda onda dremnem jer spava moja cupavica danas je bas dobre volje juce nije bila i nismo trebali nikud ni kretat
    Ugolina jedva sam ju smirila doma a nije nam se dalo jos slusat 15minuta dreku u autu . Ni aplikacije nisu pomogle ....
    Mare ma nek usisava samo hahha 
    Ja sm bila u dm pa sam kupila kljunasicu i zlicice priremam se za dobranu, u ikei cemo vjerojatno stolicu kupit .... 
    Bila do svekrve posto eto tesko da dode vamo ... Pa komentira kao kako se beba jos ne moze ostavljat sama (tocnije s mojim m) to ono neki dan kad sam osla van pa je on zvao njih da dodu nemam nists protiv a mala bila nervozna i oni pobjegli za 10 min, pa mogli su mu pomoc kad vec su dosli haha .... 
    Sanjarka tako i moj oce motor ali ni ja nisam za to, opasni su ....
    Ejic super da ste obavili pedijatra 👍🏻 dal ima prehladene djece? Ja sam tako isla dva put s njom kad je nos bio u pitanju, neka bolje da se pregleda...

Sanjarka88
    13. Siječanj 2017. 15:02

Deeka uzivajte 😉

P. usred rucka počeo grintat i trljat oci pa ga tata uspavao. Jeo je carsko povrce od leda i sve on to mljacka bez problema

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    13. Siječanj 2017. 15:11

Spava vec sat vremena u komadu. Nema fibru :D

Sanjarka88
    13. Siječanj 2017. 16:48

Brojcana skuhala i samo zgnjecila s viljuskom. I kap maslinovog ulja

Sunce? Ovdje kisaaq

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.