Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    09. Kolovoz 2016. 19:40

Evo ja prijavljujem svoj plac, plačem Ko kišna godina i ne mogu si pomoći 😔 Mali ima nepuna 2 tjedna i toliko se grči da me srce boli kada ga gledam, i onda se jedino može utješiti na cici tako da je svakih pola sata na cici kada krene sa time, ne znam kak da ga drugačije smirim ali ovak ne bude išlo. Otišla sam u ljekarnu po kapi pa me magistra odgovorila jer je on premali i jos nema svoju probavu izgrađenu do kraja i nema smisla davati mu te bakterije i kapi posto on mora svoju floru izgraditi, i kaj da ja sad kažem, vidjela je da su mi oci pune suza i tvrdi da je bolje da izdržimo. Mogu ja jos nekako izdržati ali zao mi njega da ga tak boli. Ne znam da li je itko imao takav problem ovak rano, vidim mu olakšanje kada prducka ali to kratko traje, točno u naletima ide 😥

Marigmar
    09. Kolovoz 2016. 19:42

Da mu probam dudu dati, bojim se od tolikog cicanja da ce mu biti zlo, zato se ispovratio neki dan, i da ce mi bradavice nastradati, a opet se bojim sa dudom da ne napravim glupost pa da se jos naguta zraka 😔

Ellie00
    09. Kolovoz 2016. 19:58

Marigmar zao mi je to citati, ne mogu to ni zamisliti. Nemam ti nazalost sto pametno napisat jer srecom nismo imali te probleme. 

Ja sam svojoj dudu dala s 2 mj kad si je pocela gurat ruke u usta. Nisam ti pametna,zao mi je sto to prolazis..

Sanjarka88
    09. Kolovoz 2016. 20:11

Marigmar 😥
    Pusti ovu iz ljekarne tako i meni nisu tili nista dat kad sam dosla. Pa sam isla i kupila biogaju. Mi nismo ni imali neke grceve no cure su ode spominjale neke kapi da su ok zasto ne pomoc bebi ako postoji sansa.
    Nece ti se od dude nagutat zraka ako te to brine samo je pitanje hoce li je prihvatit

Ellie tek sad zdrastvena? Tko zna kad ce nasa....

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    09. Kolovoz 2016. 21:14

Ma navodno ovo nisu grčevi tak bar kažu da je prerano za grčeve vec da mu se tek formiraju crijeva i želudac, iskreno ne bitno šta je samo je bitno da treba to izdržati. A najgore je jos kada ti se poklope i ti hormoni i sve skupa i onda plac a znas da nije dobro jer beba osjeti 😔

CrazyPuppet
    09. Kolovoz 2016. 22:04

Marigmar, znam kako ti je, ima tih trenutaka u pocetku kad si ocajna i ne znas sto i kako... probaj masirat trbuščić kruznim pokretima kontra kazaljke na satu, ili nosat čvrsto priljubljenim prema sebi... 
    Drzi se ♡

kika832013
    09. Kolovoz 2016. 22:32

Pozdrav mame, 
    evo i mene tu da se napokon javim u miru dok mali spava.
    Mi smo iz bolnice izasli 23.07. sa 3150, a jucer kad ga je patronozna vagala imao je 3630  kaze da je jak i zilav, da super napreduje i ima sve pohvale za njega i mene. I u bolnici su nas svi doktori hvalili em brzim porodom, em sto sam razumna i nisam stvarala paniku dok je bio na infuziji zbog temperature i zato sto je on pravi mali covjek  Moram ga pohvaliti da je bas dobar i da se super snalazimo. Inace svaku noc po dva put jede i budi se svaa 3-4 sata a sinoc nakon duge setnje je spavao od 11 do 5 ipo i to mi je bas dobro doslo  
    Prvi pregled kod pedijatra imamo 20.8. i bas me zanima sto ce reci. 

Eto toliko zasad od mene, pisem vam opet kad stignem 

Ugolina
    09. Kolovoz 2016. 23:03

Ellie,i mi dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.