Sunshine bas sam htjela pitati kako je krstenje proslo.
Moja Ena zaspi sama bez problema, ne znam jesam ju zapravo ikad uspavljivala :). Sad sam ju stavila u Baby gym malo se istezala i gugutala, pa je htjela dudu i pokrila sam ju i sad spava i smjeska se . Nekad se poslije jela samo zna onesvijestit
Miska dobro procijeni i nemoj bas sve slusat patronazne. Ima dobrih al ima i onih s svojim idejama. Moja mene uopce nije slusala sto joj pricam.Valjda sam joj 5 puta rekla sam rodila na carski a ona me na kraju pita dal su me rezali? Samo svoj film tjera. Cak mi je bila i rekla nek ne slusam njene pedijatre iz rodilista. Ja sam 3 tjedna bila s Enom u bolnici i svaki dan pricala s njezinim pedijatrima, s sestrama, bio nam fizijatar i pokazivao baby handling. Za baby handling mi je rekla da su moderne gluposti. I da ona je protiv AS najbolja je meka kosara za vozit dijete ?? Dalo bi se tu napisat..
.
Uglavnom kad ces se ti osjecat ok idi van. Pa neces biti 6 tjedana zatvorena usred ljeta. Nemoj pretjerivat nemoj se zatvarat...
Pozdrav mamice!
Sunshine super za krstenje!
Ugolina bravo za uspavljivanje. Evo i ja svog uspavala, al ne medom nego vlastitom guzicom ahhahha. Stavim ga na krevet i sjednem do njega, i dok ja vjezbam guzicu, krevet se lagano ljulja i mali zaspe ;-)
Mishka ma odi ti van kad budes sama spremna, evo mi danas taman prvi put bili u parku. I sve laganini ;-) uživancija
Moj mali tolko vuče tu cicu da bi mi i iz pete mlijeko povukao, jucer mu je kroz nos mlijeko izlazilo koliko je navuko!!! :-D
Ellie patronazna ti je "wow"
Mi smo odmah drugi dan isli malo van, i svakim danom sve duze i duze bili vani. Malac obozava zrak i vani bas lijepo spava, cim udemo u stan budan 😬
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ellie ne cini mi se losa, simpa je skroz i lijepo mi je sve objasnila sto me zanimalo i tako to. I znam da sam dosta rezana i popucana i sivana ali opet tih 6 tjedana mi se cini pretjerivanje. Mislim da bi mi bilo gore kad bi lezala toliko nego da izadem malo, te necu bit vani 12 sati, pola sata setnje me nece ubit, te toliko propjesacim po stanu dok se navecer spremim za spavanje 😜
A to da se misljenja patronaznih i dr razlikuju je skroz istina. Eto u rodilistu mi dr kaze ne spricat/mazat/tretirat ranu s nicim samo hladan tus a ova mi jucer nabrojala tri stvari koje su dobre, u bolnici mi davali nalgesin a ona mi sad kaze da ga ne pijem da predem na daleron, tako da nas na kraju samo zbune umjesto da pomognu!
Crazy samo da to stane zatezat i evo mene vani, tablete protiv bolova sam prestala pit, do vikenda sam ja u setnji 😜
E sad kad stavljate bebe na bok spavat pretpostavljam da im podlozite nesto iza leda da se ne okrenu, ja smotam rucnik i stavim po cijeloj duzini od glavice do nogu. Jucer mi patronazna rekla da nije dobro tako nego da podlozak mora ici od sredine leda jer da inace zabacuju glavu iza i to da nije dobro, a meni se ona tek sad izvija u luk prema natrag kad ju je ona tako namjestila!???
Ugolina cestitke! Ta 7 je carobna u t familiji!
Ja umorna ko pas. Bit ce gore 😀
Miska izadji na koju minutu. Kolica ili u rukama bebu. Nista ekstra. Tijelo ce ti reci dosta kad treba.
Nemoj ovo ono, a koliko stojimo dok kuhamo rucak?!
Puse. Pisem kad stignem.
Ja kuham rucak a mm i mali spavaju u sobi 👍
Ugolina zakon je situacija s bebacima u vasoj familiji 😎 ima da uzivate!
Ellie sto puta sam rekla al moram ponovit cura ti je krasna! Tocno me podsjeca na moju 😊.
Sunshine neka poklona vratit ce te vec sve polako od prigode do prigode.
Za samouspavljivanje polako korak po korak. Nismo ni mi najbolji no ima momenata kad lipo sam zaspe
Provjerila za ktc nema u dalmaciji eh
Miska uh 6tj stvarno zvuci puno 😱 ja izasla nakon 2tj unatoc rezanju, kiretazi i svemu ostalom... Kad budeš spremna idi 👍
Bravo za prirast ❤
A za spavanje na boku nula bodova moj je na ledjima
Crazy kako vježbas guzicu? 😄
Abies ste jos na moru?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska, meni se čini glupost tih 6 tjedana! Mi odmah prvi dan doma izasli u setnju! Ak se dobro osjecas, samo idi!
Sunshine, super za poklone! Koje ne trebas proslijedi dalje! meni bilo samo par ljudi doma, a imam zalihu pelena za 2 mj!!
Elle, a di i kad joj je dijagnosticiran taj hipertonus? Ja sam stalno u strahu od nekih dijagnoza, kako je rođena na zadak pa stalno svi govore joj kak te nogice drži! Danas obavili uzv kukova i sistematski kod pedijatra, zasad sve ok hvala bogu!! Držim fige da nije nis strasno ida možete same doma vježbat! A tečaj baby handlinga bi morali svi proc! I mi vjezbamo doma
Aurelija jel narasla cura? 😊
Kako vi svi pelene dobivate fora! Ja dobila samo 1 paket inace svi robu nose. I to samo broj 68 i 74
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aurelija Ena je nedonosce i s 3 mj morala je na Goljak na kontrolni UZV. Doktorica gore je rekla da ima blazi oblik hipertonusa. Previse glavu zabacijue lijevo.
Pedijatar bi te upozorio da vidi da nesto nije u redu. Ako te nije nigdje poslao onda je sve ok.
I da, dobili danas zdravstvenu iskaznicu. Ocito su dobili plastiku (rekla mi je zena na Hzzo da nece iskaznica tako brzo jer im je ponestalo plastike )
Sortiraj odgovore
Najstariji