Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 22:37

Ugolina kako je? 

Summerbaby sretno s dohranom. Nije to neki sf samo polako. Bude li lipo papala nista nece bit problem 😊

2410 i mom su zubi izasli prije cca mjesec dana. Prepostavljam da bi trebali uskoro novi i isto se mislim da nije sve to od zubica  tjesim se al sumnjam prije je u nekoj losoj fazi a imali smo ih puno zadnji mjesec jos je sad i noc pokvario 😑

Crazy super planovi za novu 😎😎😎 mozes ti to! 💪💪💪💪 mi cemo te bodrit za sve ciljeve.

Vjeverice uh suosjecam mene isto gubljenje posta izbaci iz takta i to brutalno 😥😥😥

Miki imas i ti lincinu? 💪 to su dalmatinski geni haha
    Spavanje preko dana koma koma. Ima sigurno 3-4 a mozda i 5mj da nije odspavao 2 ili vise sati u komadu.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• -Miki-
    02. Siječanj 2017. 22:43

Ugolina ne brini snizeni leukociti inace idu uz virozu. ako su trajnije snizeni onda je kao oslabljen malo imunitet pa je podloznija kao prehladama,malo laicki. a bas sam dns zlicu pohvalila. valjda sam dobro upamtila davno je bila pedijatrija.
    Sanjarko- imat cemo kad letat za njima neka nama nasih malih ljenivaca.

Masha
    02. Siječanj 2017. 22:48

Sretni minici Petru i Sireni!

Dobrodoslica Marinoj mengi!

Sad bi i ja po test. Premda imamo kondom i iskljucivo dojim, malo mi cupavo to kad je nema...kao da nemsm kontrolu.

Ugolina, znam kako ti je. Ja sam tek nedavno shvatila da temperatura ne znaci i kraj. Ispizdit me to znalo do ibera.

Bome i ja danas malom mjerila. Nervozan, slinav, ucinio mi se topal-al nije bila.

Spavamje po pol sata. Smorise me danas na najjace. Ali bils sam na cugi s bivsim kolegama i dobro se nasmijali. 

Crazy i ja bi novi posao!

Puse svima ostalima. I novima. I Tini

mare1989
    02. Siječanj 2017. 22:56

sanjarka moj sin bi prije dok je bio manji kad me mm zagrli on dotrci i sakom u glavu,bubreg jer je mislio da me povreduje i dan danas kad mm zagrli jace i ja reknem aj ili nemoj on trci i udara ga. Sunce mamino me brani😍😍😍

Sirena je danas odlucila da jede kao velika,pojela je slatku kasicu oko 19h i opet u 20h sam joj dala od Fruteka za Laku noc kasicu i popila 170ml mlijeka.

mare1989
    02. Siječanj 2017. 22:58

Ugolina nek ljepotica nasmijana sto prije ozdravi. Veliku pusu joj saljemo

uykmyjh
    02. Siječanj 2017. 23:04

Sanjarka ako mislis uvodit maslo mozes ga s blitvom, ja dan danas tako znam jest 😂
    Crazy sta on uzme tako tvoj mob bez pitanja?  😱😱😱
    Eto razloga zasto ne pisem puno, nema mi smisla gubit vrime kad je tu ispod odma taj obrisi gumb

uykmyjh
    02. Siječanj 2017. 23:06

Ariela papa vec ko velika... Jel ona u pocetku odmah znala jest ili ih tome treba nauciti? Ja cekam da mi ovaj moj da neki znak da je spreman, do sada je sve gura jezikom van pa smo prestali zasad s hranom

ejic
    02. Siječanj 2017. 23:07

Dobra vece mamite! 

Dobro dosle nove mame!

Ma imam i ja jednog malog ljencinu. U petak mi pokazao nekolikoputa da se moze okrenuti i od onda niti jednom. Iako ga poticem, stavim mu igracke sa strane da bi se okrenuo i uzeo ali onda pocne cendrati kad nemoze do njih, uzmem mu onu suprotnu rucicu i malo ga potegnem ali mali gospodin ceka da ga ja prevrnem da on slucajno nebi koristio koji misic. Ma cijeli je na tatu 😂😂😂😂😈😈

Sanjarka, kod nas isto bila jednom smjesna situacija s njegovim mrmljanjem. Pitam ja njega jel ide sad spavati i u tom trenutku on kaze ne! Zezam se s njim i pitam jos jednom da ipak ide spavati jer je umoran i opet kaze ne! Pita mene mm iz radne sobe jel to on poceo vec pricati, a imao je tad 3mj 😂😂😂😂
    Trenutna faza je oponasanje majmuna 😂😂😂🐵🐵
    Profilna slika ti je 😍😍😍

Ellie, i tvoja slika je sva 😍😍😍💞💞

Ugolina, nadam se da ce nam zlica uskoro ozdraviti! 😚😚

Ja vec znam da nas najkasnije drugi tjedan isto ceka temperatura, 12.imamo opet sva cijepiva kao i s 3 mj 😔😔 jadnicak moj mali 😢😢 Ali nakon toga mislim da smo bez brige do njegovih 12mj sto se cijepiva tice 😊

Toliko od mene, idem sad spavati jer bi ovaj moj mogo opet imati nekih 200 budenja nocas ako ce nastaviti tako kao od 20h do sad 😩😩

Zelim vam laku i mirnu noc! 😴😚

• -Miki-
    02. Siječanj 2017. 23:24

Sandric i ja blitvu s maslom radin. a jesmo blitvarke. 
    Moja je nama doslovno brojala zalogaje dok smo jeli pa san tako skuzila da je zrela za kasice isto je u pocetku gurala jezikom al kad smo vec krenili nisan tila odustat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.