Dan zene..dobrodosla nova mama.
Mi bili na adventu. Konacno..iskoristili lijep dan I bas se lijepo prosetali. Bili na strosu pa papali u Kurilcevoj pa setnja na zrinjevcu. Prelijep dan. Ena bila super. Spavala u autu bila smjesko tamo I opet spavala. Ljubav mala
Pusa nasoj bolesnoj prijateljici Josipi 😘
Hello curke
sirenu sam pocastila novom bocimo i hrpom ad mlijeka😁 jer vise ne dojimo.seki sam u c&a kupila papucice i trenerku a sinu autice😁Sebe sam pocastila testom za trudnocu 😂😂😂
Ellie super dan ☺ bas uzivate 😘
Profilna je 🔝🔝🔝 di ste medu nabavili?
2410 kad su joj izasli donji zubici?
Ugolina ja nebi spustila temp dok ne dode do 38.5. Nek se tijelo bori. Sutra u pedice ako ne prode kao u principu se ide u dr 3. dan temp jer se do tad ne moze puno ni vidit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala na dobrodošlici!
Sanjarka, imam curku od 5 mj
Ilani, i ja sam najprije počela u mlijeko dodavati rižine pahuljice da ju više zasite, ipak dosta zgusnu mlijeko
Ostalim curama zahvaljujem na savjetima, mišici sam za sada uzela Frutekove kašice od jabuke, kruške i mrkve, pa ćemo vidjeti kako će prihvatiti, a do tada ću se podučiti kako praviti blendane kašice od povrća, riže i sl. (mlada mama, prva beba)
Pokušat ću vas pratiti koliko uspijem uz bebu, trenutno vidim da se borite s temperaturom - mi ju još nismo iskusili hvala bogu, ali sljedeći tjedan je cijepljenje pa tko zna
Sanjarka kupila ga moja sestra, mislim da u konzumu. Super je mekan.
Sanjarka vec popiskila i negativan je sad pijem vino
a mm jadan sav problijedio i govori nisam u tebi nikako 😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji