Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    02. Siječanj 2017. 16:05

Dan zene..dobrodosla nova mama.

Mi bili na adventu. Konacno..iskoristili lijep dan I bas se lijepo prosetali. Bili na strosu pa papali u Kurilcevoj pa setnja na zrinjevcu. Prelijep dan. Ena bila super. Spavala u autu bila smjesko tamo I opet spavala. Ljubav mala

Pusa nasoj bolesnoj prijateljici Josipi 😘

mare1989
    02. Siječanj 2017. 17:02

Hello curke
    sirenu sam pocastila novom bocimo i hrpom ad mlijeka😁 jer vise ne dojimo.seki sam u c&a kupila papucice i trenerku a sinu autice😁Sebe sam pocastila testom za trudnocu 😂😂😂

mare1989
    02. Siječanj 2017. 17:03

ugolina zlici lijepoj brz oporavak 😍

Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 17:21

Ellie super dan ☺ bas uzivate 😘
    Profilna je 🔝🔝🔝 di ste medu nabavili? 

2410  kad su joj izasli donji zubici? 

Ugolina ja nebi spustila temp dok ne dode do 38.5. Nek se tijelo bori. Sutra u pedice ako ne prode kao u principu se ide u dr 3. dan temp jer se do tad ne moze puno ni vidit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

summerbaby
    02. Siječanj 2017. 17:21

Hvala na dobrodošlici!
    Sanjarka, imam curku od 5 mj
    Ilani, i ja sam najprije počela u mlijeko dodavati rižine pahuljice da ju više zasite, ipak dosta zgusnu mlijeko
    Ostalim curama zahvaljujem na savjetima, mišici sam za sada uzela Frutekove kašice od jabuke, kruške i mrkve, pa ćemo vidjeti kako će prihvatiti, a do tada ću se podučiti kako praviti blendane kašice od povrća, riže i sl. (mlada mama, prva beba) 
    Pokušat ću vas pratiti koliko uspijem uz bebu, trenutno vidim da se borite s temperaturom - mi ju još nismo iskusili hvala bogu, ali sljedeći tjedan je cijepljenje pa tko zna

Ellie00
    02. Siječanj 2017. 17:24

Sanjarka kupila ga moja sestra, mislim da u konzumu. Super je mekan.

mare1989
    02. Siječanj 2017. 17:28

Sanjarka vec popiskila i negativan je sad pijem vino
    a mm jadan sav problijedio i govori nisam u tebi nikako 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.