E da muz i temp 36.9 😂😂😂😂
E prejaki su ti muski! Blago im se
Kako je jutros?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka dobro si rekla, bude dok krene u skolu 😂😂
mm je jutros isto, doduse stvarno izgleda kao da ga boli..smrca, kaze da ne moze gutat..isao je jutros radit, vidit cemo kakav ce se vratit doma
Jutro mame!
Petric i sirena sretni minici!
Sanjarka,i ja se veselim povratku u normalu.Evo muz na poslu ,djeca spavaju jos ,samo Nikolina mi pravi drustvo. Pijem kavicu. Rucak imam (hehe to volim kod blagdana,ne moram poslije kuhat jos dva tri dana).
Ellie,super iznenadenje za put! Ja sam putovala sa sinom sama u Rusiju kada je imao godinu i mjesec dana.On je podnio put bolje nego ja i prilagodbu na vremensku razliku i klimu isto. Klinci se jako brzo prilagode svemu.
Za cipelice hm... i meni je velik problem ih obuvati stoga i ne trudim se vise.Zato sam kupila skafander sa onim djelom i za noge bas iz tog razloga da ne moram razmisljati o cizmama- cipelama.
Summerbaby,dobrodosla! Mi poceli s kasicama od rizinih pahuljica i krumpira sa mojim mlijekom (dojimo).Kupovne kasice N ne prihvaca a ni voce,zato vrtimo u krug palentu, juhice sa povrcem,batat,puter tikvu,rizu.
jutro cure
Petricu sretan minic 🎈🎁🎉
sirena se zahvaljuje ❤
mi smo imali ok noc,ona spava ali veliki zezaju po noci.jucer je rucala batatprva zlicica imala facu kao da sam joj dala nesto uzasno,poslije je mljackala😊. Bas uzivam joj davat kasice i sin joj se pridruzi u jedenju kasice 😁😁
Dan zene..
😥 jucer,na novu godinu,moja beba dobije temp..eto predivan pocetak godine..to mi je jer sam se hvalila da jos jedino moje dijete nije bubano..bas stresna ta prva temperatura tvoje prve bebe..i jos kad ju vidis kak je sva jadna,cendrava,oci se cakle,stavlja si rucicu onak na glavu,valjda ju bolila 😢 ko god ju primi place i govori maaaaa... i ja sam se plakala.. dosla je do 37.9 i onda je dobila pol zlicice lupoceta jer je vec bilo 21 h i spavalo joj se,nisam htjela riskirat..tek nakon tog se konacno smirila..noc bila ok do 4, a onda se vise nije dala odlijepit od mene..zaspe,idem ju prebacit u kind,probudi se isti tren,ko da ima senzor..naposlijetku sam odustala,spavala samnom kojih sat i pol,onda sam se ukocila sva i uspjela ju prebacit..nakon sat vremena je opet zavrsila kod mene u krevetu..cini se da joj nije bila visoka kroz noc jer sam ju abiesinim metodama proucavala,usnama..jadna moja beba..maloprije sam ju mjerila, 37.7 pedica radi popodne,zvat cu pa vidit kaj ce mi rec..vec danima joj i nos curi..vidjet cemo kako ce ic..
Jutro!,,
Ovde je -6 i sve smrzlo brrrr.... Van cemo oko 1,2 kad je najtoplije
Bas sam na face napisala da mi ej ejdna orijateljica rekla da se nakon 6mj promjeni ritam spavanja bebama... Mozda se nama popravi hahah
A noc nako nako, budenja za cicanje i u pol8 ona budna reko neeeee meni se spava... Za sat vremena zaspala
Babycooming bolesan muz? Pa idu neke viroze
Ejic joj ja da imam kucu uzela bi nekog jednog mjesecno da mi pocisti sve generalno, meni se neda cistit a volim cisto 😬
Elle moja skine sve a bas sam kupila cipelica ☹️ Tako da se vise ni ne trudim, vise carapa obucem ...
ilani super za rucak i ja najvise volim kad imam za dva tri dana...
Al ja idem na dijetu low carb hehhe.. Pileca prsa i povrce svaki dan .. Ne svida mi se ovaj trbuh 😬 Plus pocele mi bit tjesne hlace to se nije dogodilo nikad hahha
Sanjarka nadamo se da ce se Petric popravit i sretan mu minic 💝🎉
Nasoj maloj ljetnici sirenici sretnih 4 mj!!😘
Ajme temp opet! Nadajmo se da nece dugo i da je to samo temp lagana 😥
Mi smo ok i nadam se da ce tako ostat.
Spavanja? Vracamo se lagano na nasa 2 budenja,kako prolaze blagdani,gosti i sl tako se i ona smiruje. Ja svaki put tutnem cicu,mozda nebi trebala,al nemamo dude i ssss ne pali a lijena sam dic se i malo je dignut.
Ellie putuje! Super,ja bi negdje. 😭🙏
Zahladilo bas lijepo...a stize i zahladenje jos jace. Vidim kod Baby i ekipe panika 😂😂😁
Rucak sarma 😂😂😅😅
Evo zaspala,odo malo pospremit i javit se direktorici!😇😏😊
url=https://lilypie.com]
Uspavljivala ga jutros 40min da bi on odspavao 35 😩
Pizdek!
Sad pojeo kasic od jabuke i kruske. I tu leži i brblja. Nemam pojma sta za rucak. Imam nekih hippovih sta sam kupila za probu pa cu jednu od njih.
Ajme bas sam neka nervozna danas u top cu nekoga strpati
Babycoming bitno da tm nema temp da nije gripa a ovo drugo ce lako proc 😘
Ilani super za rucak. Mi nemamo nista osim kolaca u frizu. To kad se trpamo drugima na ručak za blagdane 😂
Mare dobro si me sitila moram i ja kupit konacno batat da ga probamo.
Ugolina 😐😐 bas mi je zao da vam je tako pocela nova. Nije prevelika temp pa je moguce da je od nosica tj prehlade. Nemoj trcat u pedice bar jos danas ipak hara gripa. Nek zlica veselica brzo ozdravi 😘
Tpol sretno s djetom 😄😄. Ja sam u totalnoj banani. Cice nestale, guzice nestale, a na trbuhu višak koze kad se nagnem nešto ruznije nisam nikad vidila 😑😑 kako da to rijesim??
Sunshine bome meni se neda na svaki kmee ic mutit bocicu 😩 pa sam primorana u ruke s njim i ljuljat 😩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello mame!
Sretni minici nasem Petricu i sirenici!!! ❤💙🎉🎊🎂🎁🎀
Evo i mene kratko na kaucu 😊
Noc nam bila za 🔫🔫🔫🔫 se 😩😩 Spavao bez greske od 20h do pola noci. Jeo oko 23 i mislim si, sad sam mirna do 2h. Ali gospodin pocne kmecati vec oko pol 1. Dam cicu, zaspi, pola sata poslje opet. Probam s dudom-nece, cica-nece, dignem ga-i dalje place 😣😣 Onda sam mu dala dudu i stisla ga na sebe pa je zaspao. Pola sata kasnije-ista prica i tako svakih pola sata do sat vremena do 3h 😩😩 Oko 3 je onda zaspao i spavao do 6 kad se konacno lijepo najeo pa produzili do 7, prebacivanje u bracni i jos malo sna do 8.
Vise neznam cemu bi to sve pripisala, zubima, trbuscicu (prducka usput dok place) ili gladi...
Evo, sad spava a ja idem kuhati, imam robu za objesiti i ako jos stignem prije nego se probudi, dovrsiti ciscenje hladnjaka.
TPol, i ja sam razmisljala da uzmem nekoga tko bi mi 1x na 2 tjedna sve ocistio, ali sad kad sam kod kuce jos mogu sama, Marcel uvijek toliko odspava ili se igra da stignem ono najosnovnije, a kad je mm kod kuce onda radim to sto duze traje, a s druge strane opet razmisljam da mi nitko nezna tako ocistiti kako ja to sama napravim 😀 Ali za prozore ozbiljno razmisljam o tome. Ako nesto ne volim raditi onda je to pranje prozora 😬 A posebno kad onda 2 dana poslje padne kisa i opet izgledaju isto kao prije, onda bi mogla plakati 😭😭😭
Baby, imam sama doma toliko sitnica za napraviti da kad budem gotova opet mogu ispocetka 😛
Sanjarka, ma nisam ti ja toliko vrijedna kad odgadam te poslove vec 2 godine od kad smo uselili, polako je vec vrijeme da s necim pocnem 😂😂
I ja Marcela nekad kod prematanja zezam da cu mu dati po guzi jer mi neda spavati 😈😁 Kao sto kazes, do skole ce valjda spavati cijelu noc 😀😀
Ellie, a Ena je dobrica pa lako s njom na takav put. Ja bi Marcelu prije takvog puta valjda morala dati nesto za spavanje da mi i svi ostali putnici u avionu prezive put i poslje jos imamo dobar sluh 😂😂
U svakom slucaju, jako lijepi poklon 😊
Odoh sad nesto raditi iako mi bas pase malo kravljenja 😈😈
Sortiraj odgovore
Najstariji