Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Siječanj 2017. 10:37

sunshine da jednu oko 19h i jednu oko 20h i 170ml ad-a, ova kasica u 20h je bilo 6zlicica ali za nju je to super.
    Sinoc mi je bas trebalo da spava,zbog stomaka i menge i kao da me poslusala bila je dobra

Sanjarka88

Izgleda da je većini sinoc noc bila dobra 💪
    Je vrijeme je koma. Ovo je za lezanje i dekicu. I kakav dobar film.

Abies nek oko brzo ozdravi 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

summerbaby

Jutro mame,
    još pokušavam pohvatati razgovore :)   Skužila sam što vam znači "minić", ali i dalje ne kužim ovo  "Tina" - interna fora ili?
    Pomažite, inače moja mišica jako voli biti vani, ali kako je zahladilo i pao snijeg osuđeni smo provoditi većinu vremena unutra; kako zabaviti i zaigrati bebu od 5 mj? Jako je aktivna i voli se nositi satima, pokušavala sam ju stavljati na one puzle za pod, ali joj to brzo dosadi. Provodim puno vremena sama s njom tako da i vježbamo i pjevamo i plešemo i mazimo se, ali mi ponekad treba 10-15 min da ju ostavim - kako joj i čime zadržati pozornost

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 10:41

Mare a zbog cega si odlucila dat dvi kasice u razmaku od sat vremena? 
    Ja nikad ne znam kad ce ogladnit nakon kasice. Pa uglavom nakon 2, 2ipo sata od jutarnje dobije rucak. A s obzirom da rucak tek uvodimo nije nam jos zamijenio obrok pa vrlo brzo trazi mlijeko nakon rucka

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 10:43

Summerbaby ma pusti Tinu nije vrijedna spomena 

Zasto ne odete malo na snijeg? 😊
    Moj voli igracke pa ga ako je od volje to lipo zabavi. U viper ga legnem stavim mu par igracaka i mir je. I voli buljiti u telku posebno u crtice pa se i tako zna zabavit

mare1989
    03. Siječanj 2017. 10:45

sanjarka jer ova druga kao za laku noc,a ova prije bila po meni nedovoljna,zeznula sam se trebala sam samo za laku noc kasicu dati. veceras cu tako napraviti.

TPol
    03. Siječanj 2017. 10:52

Da po svuda je snije, abies prekrasno je kod tebe hvala za fotku ❤️❤️
    Sumerbaby pa zasto ne idete van? Ja idem svaki dan osim ako bas kisa ne pljusti , jucer je bilo 0stupnjeva ali stavim ju u nosiljku i idemo, kupila sam kremicu joj za lice protiv vjetra namazem i van. Moja ti je slicna ko tvoja stalno je treba zabavljat i da ne odemo ta dva sata van neznam sta bi cijeli dan u ...
    Sanjarka ok teremin mi je u 11 idem jos jednom pogledat jel sve tocno prosli put sam pomjesala dane 
    Ilani super profilna 👍🏻👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.