☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍵🍵🍵🍵🍵🍯🍼🍼🍼🍼🍷🍶🔫
Doručak ide poslije!
Jutro! I snijeg...jedva čekam da mi sin skuži
Dobrodošle nove mame. Kako je i Masha rekla i ti Tina
2410 napredna beba. Nisam ulovila cura ili dečko.
I moja je...stoji i jučer je salto iz kinderbeta na glavu izvela. Strava. I opet se digla iza toga. I uz kauč se digla.
Mm zeza da će joj trampolin stavit.😀😂
Nisam vas puno ni čitala. Ne mogu stići. A i bonus pokupila konjuktivitis.
Ellie Sanjarka profilne su 😍
Jutro!!! ili dan?? budna od pet, u pol sest probudila bejbe da izmjerimo temp i da joj stavim vrecicu za urin-uspjesno obavljeno,u sedam bila u domu zdravlja odnijela..eto,najte zamjerit kaj nisam kavu skuhala!! da,temp u guzi bila 39.1.. znaci kaj da je imala 38.6???? dala sirup..jadna bejbe..al niti ta visoka temp ju nije omela da mi se nasmije,ljubav moja..
Docekao me snijeg!!! i da,vani je predivno!!! obozavam inace snijeg,a danas jos niti ne puse, -1 bas je onak toplo lijepo,nije zaledeno,mogla bi setat milina..
Razmisljam o dorucku al malu sam prebacila u boravak spavat s muzem pa mi glupo suskat i budit ju..
Btw,kakve su to viroze s tak visokim temperaturama???!
jutro cure
sirena se tek probudila,znaci cijelu noc prasica prespavala i za cudo i veliki spavali. Zato bura puse moja djeca bila dobra i pustila da se naspavam. Mrzim kad mi kasni jer izgleda kao da sam na klanju bila koliko krvarim 😁
Jutro cure!
Evo mi čak odspavali do 6! 😎
Prestalo padat, sad se bura nabildava, bit će opet žešća, već vidim...
Ugolina, meni bi Jakov redovno imao te viroze i zakurio i do 40.
Abies bome nije ti dosadno. Prava gimnastičarka!
2410 držite se, nadam se da će se popraviti spavanje.
Sanjarka i Ellie presivne si vam profilne.
Ellie wow Azijaaaa😍😍😍 vjerujem da će vam biti pravi doživljaj i da ćete baš uživati! Meni želja u Japan 💚
Mili ljepotici sretan 5. minić💟💜💟💜💟
Jutro mamice! 😘
Mi po kaucu. Hb noc bila dobra. Jedno budenje u 3h za papanje ostatak spavao mirno cak produzio do 8 ujutro 🔝
Mudrica bolesna. Boli je grlo i ima trenutno 38.2. Pratim je. Meni je isto neki lagani pritisak u glavi i nosu. Ah. Samo da on ostane ok 😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro. Lijepo se bas naspavala (nemojte me mrzit).
Imamo neko nasmjeseno jutro. Ljubav mala. Kad citam vase muke moram ju bar malo hvaliti 😇😇😇
Mm otisao na vadjenje krvi, nadam se zadnje..ako ce se sunce pokazat idemo u setnju kasnije na snijeg.
Ugolina leukociti snizeni su kod viroza I snizenog imuniteta (ena je kao nedonosce inala snizene). Bude to ok, saljemo dobre vibre
Mislim jos uvijek vuce i slinu i kasalj od ove zadnje viroze al samo da ne zafibra
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sanjarka i ellie profilne su vam predivne 😍😍
sanjarka brz oporavak mudrici
Sortiraj odgovore
Najstariji