Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    03. Siječanj 2017. 06:58

☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍵🍵🍵🍵🍵🍯🍼🍼🍼🍼🍷🍶🔫
    Doručak ide poslije!
    Jutro! I snijeg...jedva čekam da mi sin skuži
    Dobrodošle nove mame. Kako je i Masha rekla i ti Tina 
    2410 napredna beba. Nisam ulovila cura ili dečko. 
    I moja je...stoji i jučer je salto iz kinderbeta na glavu izvela. Strava. I opet se digla iza toga. I uz kauč se digla. 
    Mm zeza da će joj trampolin stavit.😀😂
    Nisam vas puno ni čitala. Ne mogu stići. A i bonus pokupila konjuktivitis. 
    Ellie Sanjarka profilne su 😍

Ugolina
    03. Siječanj 2017. 07:39

Jutro!!! ili dan?? budna od pet, u pol sest probudila bejbe da izmjerimo temp i da joj stavim vrecicu za urin-uspjesno obavljeno,u sedam bila u domu zdravlja odnijela..eto,najte zamjerit kaj nisam kavu skuhala!! da,temp u guzi bila 39.1.. znaci kaj da je imala 38.6???? dala sirup..jadna bejbe..al niti ta visoka temp ju nije omela da mi se nasmije,ljubav moja..
    Docekao me snijeg!!! i da,vani je predivno!!! obozavam inace snijeg,a danas jos niti ne puse, -1 bas je onak toplo lijepo,nije zaledeno,mogla bi setat milina..
    Razmisljam o dorucku al malu sam prebacila u boravak spavat s muzem pa mi glupo suskat i budit ju..
    Btw,kakve su to viroze s tak visokim temperaturama???!

Ugolina
    03. Siječanj 2017. 07:44

I da,hvala na utjehama i lijepim zeljama za brze ozdravljenje 😘😘

mare1989
    03. Siječanj 2017. 08:32

jutro cure

sirena se tek probudila,znaci cijelu noc prasica prespavala i za cudo i veliki spavali. Zato bura puse moja djeca bila dobra i pustila da se naspavam. Mrzim kad mi kasni jer izgleda kao da sam na klanju bila koliko krvarim 😁

CrazyPuppet
    03. Siječanj 2017. 08:40

Jutro cure!
    Evo mi čak odspavali do 6! 😎
    Prestalo padat, sad se bura nabildava, bit će opet žešća, već vidim...
    Ugolina, meni bi Jakov redovno imao te viroze i zakurio i do 40. 
    Abies bome nije ti dosadno. Prava gimnastičarka!
    2410 držite se, nadam se da će se popraviti spavanje. 
    Sanjarka i Ellie presivne si vam profilne.
    Ellie wow Azijaaaa😍😍😍 vjerujem da će vam biti pravi doživljaj i da ćete baš uživati! Meni želja u Japan 💚
    Mili ljepotici sretan 5. minić💟💜💟💜💟

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 09:03

Jutro mamice! 😘

Mi po kaucu. Hb noc bila dobra. Jedno budenje u 3h za papanje ostatak spavao mirno cak produzio do 8 ujutro 🔝

Mudrica bolesna. Boli je grlo i ima trenutno 38.2. Pratim je. Meni je isto neki lagani pritisak u glavi i nosu. Ah. Samo da on ostane ok 😣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    03. Siječanj 2017. 09:04

Jutro. Lijepo se bas naspavala (nemojte me mrzit). 
    Imamo neko nasmjeseno jutro. Ljubav mala. Kad citam vase muke moram ju bar malo hvaliti 😇😇😇

Mm otisao na vadjenje krvi, nadam se zadnje..ako ce se sunce pokazat idemo u setnju kasnije na snijeg. 

Ugolina leukociti snizeni su kod viroza I snizenog imuniteta (ena je kao nedonosce inala snizene). Bude to ok, saljemo dobre vibre

Sanjarka88
    03. Siječanj 2017. 09:04

Mislim jos uvijek vuce i slinu i kasalj od ove zadnje viroze al samo da ne zafibra

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    03. Siječanj 2017. 09:06

Mili sretan minic 🎀💜

mare1989
    03. Siječanj 2017. 09:08

sanjarka i ellie profilne su vam predivne 😍😍

sanjarka brz oporavak mudrici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.