Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    03. Siječanj 2017. 11:22

helouu..mi smo imali sinoc skriku i plakanje oko ponoci..ne kuzim, odjednom u plac i ne pomaze nosenje, tapsanje, pricanje, pjevanje..na kraju ga umirila sisom 😥
    oko 4 je opet poceo cendrat al sam mu opet uvalila sisu, pojeo je i nastavio spavat do 7..i dalje mislim da nije gladan ovo nocu kad cendra i pokusavam se borit s njim da mu ne dajem jest cisto da ga umirim al on se nedaaa..samo sisa pali, valjda zbog utjehe sta ja znam vise..
    Mare Ariela papa ko velika 😀 ali da joj nije malo previse to sve skupa u malo vremena? pitam cisto jer me zanima,ti si ipak iskusnija 😉
    Summer obicno bebe ne budu bas onakve kakve bi mi htjele da budu 😉 polako, doc ce u fazu da se zabavlja i sama 
    nova mama dobrodoslicu zelim 😀
    Sanjarka i moj bulji u tv..cim cuje nesto dogmize isprid tva i onako na trbuhu digne glavu visoko i pomno prati sta se dogada 🤔 nastojim da je ne gleda previse al on se stalno okrece put nje ako je upaljena ..
    K je poceo cupat,rastavljat i jest puzzle 😂 stalno je na njima i u sekundi se okrene na trbuh i onda kad se umori pocne cvilit i plakat jer valjda jos nije skonta da se moze okrenit natrag na leda da odmori, iako je vec par puta to napravio..lincina jedna 😀 
    idem kuhat rucak, beba pava 😘

mare1989
    03. Siječanj 2017. 11:51

baby pretjerala sam jer vidila sam kako lijepo jede i ajd reko jos da dadnem.nisam trebala tako napraviti,jesam iskusnija 😁😁 ali sam pogrijesila. Ona je premala za tu kolicinu hrane

• -Miki-
    03. Siječanj 2017. 13:22

Obrisalo mi se a bila san sigurna da san posalji stisla.
    Neeeedaaaa mi seeee opeeet.
    Sunshine- moja ima 6 i 10 dana.
    Imamo 3 obrok tj veceru nocnu kasicu jer joj je sisa bila definitivno premalo. 
    Puno mi bolje spava od kad sam to uvela,imamo manje buđenja.

• -Miki-
    03. Siječanj 2017. 13:28

Sanjarko -medicinska sestra sam.
    Sretan minic Mili. 
    Fjaka me drzi na najjace ukljucim se opet kasnije.
    Pusa cure

Abies
    03. Siječanj 2017. 13:37

2410 kako Miki radi, konkretno joj daj za večeru. Voće griz povrće, sir čokolino keksolino. 
    Spavanje pomiri se najkasnije do vrtićke dobi 😔
    Summerbaby odakle si? Isto cura?
    Nove mame kako se curice zovu?
    Jb kako me oči peku, pa sin mi je junak kako je to izdržao. Samo da ne prenesem dalje.
    Miki ti si med struke? 
    Bubani muževi klinci ozdravite svi. 
    Da možemo napokon na kavu, dugo nismo, a i sniženja su 😀

Abies
    03. Siječanj 2017. 13:46

Dok ja pišem Miki već odgovorila ☺

Ellie00
    03. Siječanj 2017. 13:54

Dan. 
    Glupa menga. Traje vec 6 dana I skroz boli 🙁.
    Ena tek sad zaspala. Znatizeljno moje dijete.
    Hahahha treci obrok. Lol. Ja joj dajem sad prijepodne voce poslijepodne povrce al to se ne moze nazvat obrokom.
    Al ona I dalje spava cijelu noc tako da ne znam koliko to ima veze s vecernjim obrokom...

Nove mame I bebe dobro dosle. 
    Jedan stil pisanja me jako podsjeca na jednu doticnu al nadam se da pusem na hladno

03. Siječanj 2017. 14:01

Hello mame! 

Evo mi bili u šetnji skoro dva sata. Slikali se, čudili se snijegu, pipali ga prstićima i na kraju zaspali. 😁 Kupila kod kumice na mjesnom placu domaći ricet, grincag pa za ručak sam to skuhala plus kiseli kupus sa maslinovim uljem na salatu. Detox. Nikolina jela svoje omiljene žgance sa mrkvom. Najela se ko velika 😀

Sanjarka, ja svojim velikim dajem propolis par kapi na žličicu meda. Mislim da ne bi škodilo mudrici, može samo pomoć. 
    A zašto ne bi pomakla ručak na večeru Petru, ako misliš da će tako bolje spavati? 

TPol, drago mi je da ste riješili problem nemirnih nožica 😊i da su grudi bolje. I super za svakodnevne šetnje 👍

Abies, ma borsc ni ja ne obožavam, ali nekad paše. Ja si još stavim u tanjur žlicu kiselog vrhnja i kockice prepecenog kruha pa mi je tako finije. Recept je jednostavan. Kuhaš komad junetine sat i pol vremena sa par zrna bibera i lovorovim listom, onda dodajes par krumpira na kockice i četvrtinu glavice svježeg kupusa narezanog. Na tavi prodinstas 1luk,1srednju mrkvu, 1ciklu naribano sve i dodaš rajčice svježe ili pasirane pola čaše To sve s tave staviš u lonac gdje se kuha ono meso s kupusom i krumpirom. Začinis po želji, sve zajedno prokuha još desetak minuta i to je to. Ako je ljeto, ja stavim i papriku i raznu zeljenjavu iz vrta. Drugi dan je to jelo ukusnije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.