Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    02. Siječanj 2017. 17:37

Stigla vjestica,eto sta mi psiha moja radi. Da nisam napravila test da se vidim sigurno jos ne bi dobila. Ne mogu opisati koliko sam sretna

mare1989
    02. Siječanj 2017. 19:07

Sta se radi?

Ugolina kako je zlica?

Sad sam sireni davala kasicu od jabuke i rize i bila je sretna,evo je trlja okica izgleda da se najela i da bi spavala.

CrazyPuppet
    02. Siječanj 2017. 21:18

Aaaaa napišem post i mm mi uzme mob iz ruku jer on sad neš hoće i sve mi se izbrišeeeee🔫🔫🔫🔫
    Doslovce mi se plače kolko mi je sad digo živac 😠😠😠
    Satrali me ovi blagdani, selidba, viroze, pms... Nisam stala dva tjedna i pun mi je kufer, pa sam se danas konačno kvalitetno kravilaaaaa 😎😎😎
    Hb sarme ima još za sutra 😂
    Jos mi se sad moji najavili za petak, ako bude dobro vrijeme. Super i veselim se, al mi se neda ništa spremat... Al hoću, moram...
    Domjela sam nešto novogodišnjih odluka, prvo se moram stesat, drugo položiti stručni, treće naći bolji posao i četvrto više čitat 💪💪💪💪
    Josip mi je dobar i veseo, noći su nam dobre, jedino se počeo buditi u 5😩
    A po danu spavanje nikakooo...2-3x po 15min... Pa ga stalno zabavljat, pričaj, pjevaj, "prdi" ustima, majmunirat se i nosat. Ljenčina ne mrda nikud, neda se njemu još okretat ili gmizat... Jakov je dobro za sad, ljubomore uopće nema HB, dođe i mazi bracu 😍😍😍

Petru i Arieli sretni minići 😙😙😙💙💚💛💜💟

Mare bome, mogu mislit panike 😂
    Nova mama dobro došla. Spavanje, oh well, bit će bolje. Dobro nahranit po danu, i ne se dizat na svaki kme. Nek njurga 10-15min. Jedino ak urla, onda reagiraj. Drugo ne znam što. Ja Josipa i preko dana pustim nek sam odspava to što misli. Jedino kad vidim da se muči, stavim ga u nosiljku pa da odspava štogod. 

Mi ćemo uskoro u dohranu, samo da ja iskopam zdjelice i žličice iz kutije i lagano. Izdojit+rižine za početak. 
    Baš su nam napredne ove cure u grupi👍
    Imenjakinji šaljemo pusu za ozdravljenje 😙😙😙

vjeverica8
    02. Siječanj 2017. 21:34

Aaaaaaaaaaa izbrisao mi se post, grrrrr!!!! Nemam volje opet sve tipkat pa ću samo ono bitno a ostalo sutra 🙄
    Sretan minic slavljenicima 😘 😘 😘 
    Nove mame dobrodošle!

• -Miki-
    02. Siječanj 2017. 21:40

Sretan minic nasem splici Petru i maloj sireni! 
    Joooj ugolina bas mi je zao zbog temperature bas sam mislila neki dan kako jos samo nase cure nisu kurile ovo sto sam pratila. 
    Pozz novim mamama. 
    Moja je prava dalmatinka trut di je stavis ne mice puno a nemamo ni zubi na vidiku. 
    Utjesno je kad vidin da ne spavaju ni ostali pretjerano puno po danu. 
    Mozda nas iznenade u novoj pa se poprave.
    Lijepo je nadati se.

Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 22:06

Vecer  mame 😘 spavate? 
    Ja cekam da se dijete probudi za bocu pa cu i ja. 

Mudrica se zali da je boli grlo. Ima neku temp 37.3 nadam se da nije neka bolestina na vidiku 😐 sve okolo bolesno. Mrzim zimu.

Moj sin je danas pljunuo komad jabuke i rekao fuj 😂😂😂😂😂 umrli smo od smijeha. A jucer kad je mm nešto povisio ton na L. Petric se okrenuo prema njemu i nesto mu ljuto "izgovorio" 😂😂 e kako smisno ispadnu neke stvari kao da su smislene

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• -Miki-
    02. Siječanj 2017. 22:24

Ma kakvo spavanje jos,moja priskocila treci san pa sad od prevelike pospanosti ne moze zaspat,mrzim to,mm je malo uzeo na ruke. 
    E cure jeste mozda primjetile kad lakse zaspu i iz prve da bolje odspavaju noc a kad se muce za zaspat onda je i noc koma i buđenja svako malo?!

Ugolina
    02. Siječanj 2017. 22:36

Vecer... zvala pedicu telefonski i naravno nigdje nikog,vrag mi nije dao mira i otisli smo i drago mi je da jesmo jer joj temp rasla..vadili krv,ujutro moram odnijet urin jer nije uspjela tamo nis obavit.. uglavnom,nalaz krvi kaze viroza..veli pedica skidat temp,davat tekucine i za dva dana opet vadit krv zbog snizenih leukocita!!?? kaj to uopce znaci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.