Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    02. Siječanj 2017. 13:08

Petar I Ariela sretni vam veliki i mali minici! Boze moj kuda leti to, kakao to Petar vec 7 mje 😮😮😮

Moja se danas bori s pokusajima puzanja, pa se malo pogura po trbuhu pa vrti uglavnom vec je ima po svuda! Pustim je na puzlama a ona za 10 sek metar dalje ispod bora 😂😂😂

deeka
    02. Siječanj 2017. 13:52

Sretni minici Petricu i sireni!
    Mi spavamo od 21 do 9.
    Budila se 3 puta od 21. boje nego sta je bilo u onoj nekoj fazi. S tim da oko 4 kad je pribacim u kinderbet otvori oci i prica ko da je podne. Ja je ignorirala pa sama zaspala.
    Ja za rzcak spremam povrtnu juhu i blitve. Ciscenje!!!

Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 13:59

Deeka svida mi se to tvoje čišćenje blitvom. I ja bi da nisam lijena ic je ubrat. Danas na meniu juha i leso meso. 

Miska ti imas bas motoricki naprednu curu 😎 bravo Mila! Ona je na tatu 😄😄
    Da vec 7mj, koliko mi drago toliko me i strah kako to leti. Nema vise male bebe 😔

Ejic o i vasa noc i ajme i gora od nase 🔫🔫🔫🔫 nista zajedno smo u ovom pa nam lakse 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 14:01

Izmjerih dijete

Oko 7.7kg i 72cm ☺ sedmomjesecnjak moj ❤

Moze maslo sad po tablici. Kako da mu pobogu maslo dam? 😂

I hvala svima na cestitkama 😘

lan@luk@rit@
    02. Siječanj 2017. 14:03

Sretni minići velikom Petricu i sirenici💞💖💋💕

Moja je cura bez temperature,nosic curi tu je i kašalj. Abies vodila sam je u srijedu u pedijatrice pregledana je.uši uredne,na plućima ništa ,grlo ok.dijagnoza po kks i crp-u čista viroza.

Ja sam izašla iz kuće danas i pravac u frizera pa na kavu..osjećala sam se ko da sam pala s Marsa..što krevet napravi čovjeku...

Ugolina poljubac šaljem zlici -ljepotici da što prije prođe temp.

Šta se tiče stana i čišćenja moj vapi za generalkom..naročito wc i kuhinja.odlučila sam zovem agenciju da mi sve generalno srede..nemam ni vremena ni volje za toliko čišćenje ..

Počastima sam se sinoć.online zara..kupila sam košulju haljinu i dvoje rebe..malo manje od 500 kn troška..Ja zadovoljna..

Ugolina
    02. Siječanj 2017. 14:38

Haha ja se na placu obucem od-do za 500 kn 😂😂

Ljudi,kurimo 38.. sta da radim

Sanjarka88
    02. Siječanj 2017. 14:49

2410 welcome ☺ odakle ste? 
    Naprednu curu imas 😎 bravo!
    Za spavanje nemam savjet mislim da je vecina nas u istim govnima da prostis 😂
    Tebi još gore jer spava samo na cici 😨 hug hug

Llr super da nam je Rita dobro 😘 i nek se ti malo ulipsala i obnovila garderobu 😎 ja cu kad budem isla radit 😂

lan@luk@rit@
    02. Siječanj 2017. 15:02

Mama 2410 dobrodošla😊😊

curicax3
    02. Siječanj 2017. 15:27

Sretni minici Petricu i sireni😘😘stvarno prebrzo leti i zacas posao i jaslice😭
    Nije nam noc bila onako dobra,al ok,tri budenja,ja zadovoljna.Jos sad dok seke ne idu u vrtic odspavamo do 9,inace do 7 pa mi super to dode
    Nove mame dobrodosle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.