Petar I Ariela sretni vam veliki i mali minici! Boze moj kuda leti to, kakao to Petar vec 7 mje 😮😮😮
Moja se danas bori s pokusajima puzanja, pa se malo pogura po trbuhu pa vrti uglavnom vec je ima po svuda! Pustim je na puzlama a ona za 10 sek metar dalje ispod bora 😂😂😂
Sretni minici Petricu i sireni!
Mi spavamo od 21 do 9.
Budila se 3 puta od 21. boje nego sta je bilo u onoj nekoj fazi. S tim da oko 4 kad je pribacim u kinderbet otvori oci i prica ko da je podne. Ja je ignorirala pa sama zaspala.
Ja za rzcak spremam povrtnu juhu i blitve. Ciscenje!!!
Deeka svida mi se to tvoje čišćenje blitvom. I ja bi da nisam lijena ic je ubrat. Danas na meniu juha i leso meso.
Miska ti imas bas motoricki naprednu curu 😎 bravo Mila! Ona je na tatu 😄😄
Da vec 7mj, koliko mi drago toliko me i strah kako to leti. Nema vise male bebe 😔
Ejic o i vasa noc i ajme i gora od nase 🔫🔫🔫🔫 nista zajedno smo u ovom pa nam lakse 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Izmjerih dijete
Oko 7.7kg i 72cm ☺ sedmomjesecnjak moj ❤
Moze maslo sad po tablici. Kako da mu pobogu maslo dam? 😂
I hvala svima na cestitkama 😘
Sretni minići velikom Petricu i sirenici💞💖💋💕
Moja je cura bez temperature,nosic curi tu je i kašalj. Abies vodila sam je u srijedu u pedijatrice pregledana je.uši uredne,na plućima ništa ,grlo ok.dijagnoza po kks i crp-u čista viroza.
Ja sam izašla iz kuće danas i pravac u frizera pa na kavu..osjećala sam se ko da sam pala s Marsa..što krevet napravi čovjeku...
Ugolina poljubac šaljem zlici -ljepotici da što prije prođe temp.
Šta se tiče stana i čišćenja moj vapi za generalkom..naročito wc i kuhinja.odlučila sam zovem agenciju da mi sve generalno srede..nemam ni vremena ni volje za toliko čišćenje ..
Počastima sam se sinoć.online zara..kupila sam košulju haljinu i dvoje rebe..malo manje od 500 kn troška..Ja zadovoljna..
Haha ja se na placu obucem od-do za 500 kn 😂😂
Ljudi,kurimo 38.. sta da radim
2410 welcome ☺ odakle ste?
Naprednu curu imas 😎 bravo!
Za spavanje nemam savjet mislim da je vecina nas u istim govnima da prostis 😂
Tebi još gore jer spava samo na cici 😨 hug hug
Llr super da nam je Rita dobro 😘 i nek se ti malo ulipsala i obnovila garderobu 😎 ja cu kad budem isla radit 😂
Sretni minici Petricu i sireni😘😘stvarno prebrzo leti i zacas posao i jaslice😭
Nije nam noc bila onako dobra,al ok,tri budenja,ja zadovoljna.Jos sad dok seke ne idu u vrtic odspavamo do 9,inace do 7 pa mi super to dode
Nove mame dobrodosle
Sortiraj odgovore
Najstariji