Ugolina bas visoka temp i cudne neke viroze 😬😬😬 ozdravite brzo
Abies daj slikaj kako kod tebe izgleda kad padne snijeg, sigurno idilicno... Ko je dobio konjuktivitis ti? Ozdravite brzo
Ovde je sunce puse, hladno i sa suncem
Vidim kupuju su testovi za trudnocu bome i ja imam jedan kod kuce al zao mi ga popisat .... Masha kao sto kazes kad nema menst kao da nemam ni kontrole neznam sta se dogada..
Ilani hvala stavila sam ju na bok pa nemrda nogama, posle se ona vrati na leda al tad vec cvrsto spava 👍🏻 i grudi su bolje od kupusa 👍🏻
Ejic ds vako kad si doma stignes cistit al kad pocnes radit dobro ce ti doc neka teta da ti pomogne 😀
A vjeverica glupi dugmad obrisi i jos ga nisu maknuli 🙄
Kod. As ok noc osim sto se uvijek izmedu 22-24 borimo, malo zaspe pa se probudi pa vamo pa tamo i na kraju zaspala u 24 budenje u 4 i upol 9 ... Sad cemo se ustat jos malo 😬
Sutra dopodne imamo pedijatricu sistematski ne smijem zaboravit 😬
Miki ti studirala medicinu?
Masho bravo za cugu 😉 kad koristite kondom trebala bi bit sigurna tako da relax.
Sandrich ja obicno spinat radim s maslom i mlijekom mogla bi ga onda tu njemu uvalit. Sad moze i skutu i svježi sir. Triba u lidla po skutu navodno je ta najbolja
Svi ti oni prvo guraju jezikom hranu i sa 4mj i sa 6mj treba bit uporan.
Ejic ne 😂😂😂. Lincine male sve bi na gotovo. Pa neka imaju vremena za sve ☺ moj sad cijeli krevet prođe rotiranjem to u njih nesto klikne i onda krene
2410 jos jedna vesela noc za vama? 😥😥
Abies i tebe konjuktivitis? 😐
A cura cura...rekli smo ti vec da ces imas posla s njom. Zivahno dijete. Bitno da je pad prosao ok 🤗
Ugolina i gripa ti je virus pa ide jako velika temp. Nema tu pravila. Kad je viroza treba spustat temp i cekat da prođe drugo nista i ne mozes
Mare sirena spavala cijelu noc 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol mi cemo te podsjetit 😄😄
Mila sretan 5. minic 🎀🎀🎀🎀🎀
Jutro mame!
Nama je noć bila konačno dobra, 21-3-6,samo neka tako ostane. Jutro je iznenadilo snijegom. Jeeej! Par centimetara ali ipak. Idemo van sada odmah. Nikolinin prvi snijeg!
Sanjarka, Ellie, preslatke profilne! 😍😍
Mila, stetan minic! 🎈
Ugolina, preživjeli ste prvu temperaturu. Bit će zlica brzo dobro. Držite se. 😘
Abies, hajde stavite trampolin curi 😁bravo za nju!
Sanjarka, nadam se da ovaj put Peric ostati dobro. Mudrica neka što češće grglja grlo sa slanom vodom ili kaduljom, začas ko nova. Šteta se razboliti na praznicima.
Crazy,, bome vama godina počela aktivno. Idete li van na buru?
Mare, čestitam na mengi. Mogu zamisliti olakšanje tvoje, a tek tm 😁
Nova mama, dobro dosla!I tvoja beba je nespavalica, ali uskoro će ona prohodati pa će se malo više sama zabavljati (cura jel, jesam dobro pohvatala?)
Odosmo na snijeg😁 i usput po povrće. Danas za ručak neka žešća detox čorba! 😁
Jutro djevojke!!
Snijeeeeg!!!😘😘😘🤗🤗🤗🤗🎉🎉🎉🎉🙆🙆🙆
Jucer popodne bili kod frendova,navecer bila umorna. Kod vas ima svega vidim.
Kad vidim kako neke bebe spavaju pozelim da smo na ad.
Nove mame dobrodosle! 🤔😂
Mi danas krecemo sa dva obroka. Jucer u 8!!! meni mm ajd odi spavat. Zasto? Pa umorna si! Uf! I eto nakon te izjave snijega!😂
Btw nama danas 10 godina kaj smo zajedno.
Ugolina nadam se da ce viroza brzo proc,bas gadno. Jos ona nervozna od svega...a onda i ti!! Saljemo puse.
Abies isto! Drzite se ti i akrobata😎
Crazy odmori malo!
Mare znaci predvecer ti je pojela 2 kasice?😯
Petric kaze fuj 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Mi nismo veceru uveli mozda bi bolje spavao da jesmo 🤔 al dobro za misec dana cemo.
Ilani prefora profilna 😍😍😍.
Jel moze mudrica propolis? 🤔
Uzivajte na snijegu!
Sunshine pao snijeg jer je tm to rekao 😂😂
Sretna godisnjica 🤗
Upravo sam doruckovala kruha i nutele. Otkad to nisam 😍
Ilani profilna 😍 moram ja svoje klince tako slikat. Odlična fotka
Povrće juha... Imaš kakav recept za boršč? Oprosti meni nije baš nešto 😳 al možda se klincima svidi pa malo da krvnu sliku popravimo.
Je meni oči kao u nekog čudovišta crvene, desno i malo otečeno. Al bolje danas.
Tpol bit će fotka (il viber il status) tu nemam živaca.
Mila sretan minić 😘
Jutro!
U nas noc dobra 20:30-2:30-6-9
Meni ok :)
Vani.puse, brrrr...nista necu radit cili dan!!
Sortiraj odgovore
Najstariji