Ellie bravo za tm 😎
Moram si i ja kupit neke dobre trenerke za po doma da ne izgledam zapušteno 😂😂😂
I cekam da zahladi da idem obuc juniora za jesen 😁
A majice hehe da nisu prakticne no sto kad su tako slatkeeee
Sunshine bas je pozitivac tm 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nocu ne presvlacim. Jedino kad je zasrala krevet sebe....
Sanjarka kako stojite s bljuckanjem? Mene fakat brine jel to stvorenje ista zadrzi u sebi.
Majice, kopcanje na ledjima i gege sa zipom - van iz prodaje i novcano kaznit one koji prodaju. (Taj stav sam pisala na trudnicama).
Zipom sam vise puta ustipnula sinu vrat i ne znam tko je bolje plakao.
Sad imam par gega i nemaju drukere na nogama. Muka mi kad trebam pelenu mijenjat.
Volim hlacive sa srtopalima. Kad su ssame hlace, non stop pobirem carape. Stramplice isto ne volim , navlacit ih onak malim nogicama
Abies jos uvijek bljucka dosta, ne vise nakon svakog obroka ali kad bljucka bljucka posteno to leti sve iz njega i to više puta izmedu dva hranjenja.
Napreduje dobro pa me to smirilo. Mislim da je to jedino važno
Stramplice mi mala redovno nosila. Nekako ne mogu zamislit da mu kroz zimu ne oblacim iako su teretne.
Hlace sve imamo bez stopalica pa stalno carape namjestam
Skoro cijelo ljeto smo u bodicu i eventualno hlacice ako je hladnije.
Jesen ce kako stvari stoje provest u broju 62 pa to tek trebam u kupovinu
Najbolje kuci u jednodjelnim tuticama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Imam pitanje- ja kad vozim bebu u jajetu a sunce je,prekrijem ju tetra pelenom jer joj tuce sunce u oci.stavili smo ona sjenila al sunce nadje put..e sad buduci da je ona pcela mlatarit nogama svako malo joj ta pelena padne..ima neko bolje rjesenje? Kupit nesto?
Sanjarka i moja je sirana. Povraca po sebi,meni nije onako alarmantno na metar.
Ellie meni s tom tetrom djeluje da nema zraka. Kako pomoci ne znam. Ja sjenilo na staklu i krovic as.
Dalje ne pamtin
Ellie moja vjencana kuma je znala stavit onu tetru materijala kao plahta (ne znam jel se to isto tetre zovu). Znaci zakaci ih za prozor tako da malo viri van i zatvori prozor....i onda je cijeli prozor prekriven.
url=https://lilypie.com]
Vecer curke :)
Nadam se da su bebice okupane i spavaju da mame imaju malo vremena za sebe.
Netko je pricao o bljuckanju, i mi smo poceli cesto bljuckati.
Jucer se sredili i idemo malo do grada, ali prvo ce tata na razgovor za dodatan posao. Mican je u meduvremenu ogladnio i dok smo tatu cekali u autu decko si je malo bljucnuo.
Nakon toga smo morali odustati od setnje jer su mama i mican kompletno bili zabljuvani i auto mora uskoro na kemijsko :O
image hosting no register
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Koliko sam ja čula nije dobro prekrivati kolica niti AS jer se temperatura ispod drastično poveća i može doci do toplotnog udara, bolja varijanta je staviti tetru na prozor ili kupiti ono sjenilo šta se stavi na prozor.
Ajme Kleopatra 😂😂😂ovo je bome bio pravi bljuc 😂😂😂lako se meni smijati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji