Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    06. Kolovoz 2016. 09:16

Sanjarka, Baby pa ono mislimo da je jer je od uboda u usnicu natekao tako da mu je vilica iskocila cijela, izoblicio se skroz, pa smo prije nego me vozio u rodiliste bili na hitnoj ali oni ne smatraju da je alergija ako se ne dobije nekakvi ispustaji po kozi tipa plikova itd i nisu mu htjeli nis dat, a mene bilo strah da se ne pocne spustat na vrat pa da ga zagusi. U meduvremenu se malo povuklo ali kako smo cijelu noc bili u radaoni to je opet buknulo jos gore i on opet popio tabletu racuna kao drugi dan ali nije bilo proslo 24 sata i eto sranja! Zvao je hitnu i isao zvonit susjedima u 10 navecer onda znam da je bilo gadno! 
    Btw mozete mislit kako su nam lijepe prve slike 😂😂😂😂

Abies evo samo da malo otpadnu savovi pa krecem opet u akciju 😂😂😂

Elle pa ja se nadam da ce onda i moja nastavit biti dobra, mozda mi to nagrada za svaki pretrpljeni sav 😜

Mi prezivili prvu noc doma. Zaspala je u 11 nakon hranjenja i u 4 i pol se probudila jest i do 7 nastavila! Evo opet spava! 😇

koliko bi beba stara 3 dana trebala pojest po obroku?? Ona pocne vuc i nakon 5 min zaspi na cici i nema sanse da nastavi, pa ne znam koliko pojede! Jucer sam se probala izdojit, sad je bas mlijeko krenulo, nema ga puno ali izaslo je 20 ml i to je posrkala u par sekundi a sama ne zeli, mislim uspava ju to!?

CrazyPuppet
    06. Kolovoz 2016. 09:38

Jutro cure!
    Sanjarka ajme šoka, HB da im nije ništa, a kako kazu cure, provjerit za svaki slucaj. Zao mi je i za dida i babu :-( 
    Moj bebi isto spavalica, jucer prospavao skoro cijelo popodne pa je malo navecer bio problem, al jednom kad je zaspao odvalio uz dva-tri snena podoja do 8 ujutro. Moram ga namjestit da i on bude ranoranilac, bit ce mi kasnije lakse s dizanjem u vrtić...
    Kolko su vama trajale lohije? Meni je sad tjedan dana od poroda, a jucer se u jednom navratu bilo bas ful izlijalo iz mene... plus imam neki osjecaj tezine u meternici. Mozda sam malo premalo mirovala :-/ a čuda li... 
    I cure koje ste suncale bebe, koliko puta i koliko dugo? Danas oblacno :-/ kod nas malo zagrmilo i kišica neka slaba i to je to... sad mi se čini neka sparina.

CrazyPuppet
    06. Kolovoz 2016. 09:39

Babycoming profilna ti je predivna, sva sam se rastopila ♡

Ugolina
    06. Kolovoz 2016. 10:15

Baby vidim da si i ti imala iskustva s trzajnom, grozno.. Ja sam pritom imala i potres mozga, cetiri mjeseca na bolovanju.. Poslali me radit,a meni i dalje bilo koma,i onda sam si sama pomogla time da sam pila dramina tablete da prezivim smjenu

Sanjarka88
    06. Kolovoz 2016. 10:41

Lohije 2ipo tjedna no mislim da je tako kratko zbog kiretaze

Sunshine jel menga u pitanju??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    06. Kolovoz 2016. 11:10

Sanjarka zove se Don't cry my baby..ima ih hrpa al samo tu ima par pjesmica gdje teta pjeva, sve ostale app su audio samo. 

Mi budni, spavali od 6 do sad. Tata morao radit a Ena se bejbdzima (papiga iznad glave ce nabrusit).
    Sutra planiram u shopping za bebu i sebe. Mm pazi Enu.

Sunshine1
    06. Kolovoz 2016. 12:03

Bravo za bebe spavalice,nek tak i ostane. Mene danas pitala curica moja prijateljica (7godina) a zasto sada Tena nije zaspala,uvijek kad papa zaspi aaaah ta vremena kao da nikad nisu ni postojala.
    Mi do sada bili kod mojoh,sad kod bake od mm on toci vino. Dopustili su nam da imamo svoje jer sef sale zna da mm radi super vina i ide na ocjenjivanje pa kao zato  bit ce nesto niza cijena. Sad jos popodne nesto pocistit malo i kosu i noktice...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.