Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    07. Kolovoz 2016. 12:04

Postala sam teta predivnom decku!!!!  

Aurelija
    07. Kolovoz 2016. 12:19

Kleopatra hahahaha! 
    Ugolina, cestitke!
    Elle, ja pelenu prebacim preko pojasa koji drži jaje, i jaje ima krović.

Nessah
    07. Kolovoz 2016. 12:29

Evo da se i ja prijavim napokon ovdje i da promjenim ticker. Aktivnija sam u fb grupi ali evo tko nije tamo zelim pozdraviti sve ljetnice koje se ne druze sa nama tamo te vam zelim sretne trenutke sa vasim smotuljcima. Mi smo danas stari 1mj i 8 dana i polako lovimo rutinu… Ne volimo nista sto nije mama ili cika ali mama je narucila nosiljku pa se nadamo da ce se htjet nosit. Citamo se mame! Puse sa mora!!!

Marigmar
    07. Kolovoz 2016. 13:31

Ugolina cestitam 👏🏻💙🍼🍾 puno sreće mamici i malom anđelu 
    Ovo moje čudo je stalno na cici jel to previse? Svakih sat i pol, s time da cica oko 20 min, nekad zaspe a nekad promijenimo cicu. Ove moje frendice šta doje kažu da su svakih 3h dojile pa sad ne znam da li ja pretjerujem nekak si mislim jako je mali jos da mu uskraćujem to kaj najviše voli 😊

Ugolina
    07. Kolovoz 2016. 14:10

Samo nek on cica..mojoj danas tocno dva mj i isto svaka sat i pol,dva,trazi jesti..i svaki put se prezdere..a kaj cu joj kad trazi.. Osim ak odspava tri sata popodne nekad i nocu dugo spava.. Jednom dnevno joj dam ad jer mi dusu isisa

CrazyPuppet
    07. Kolovoz 2016. 14:48

Ugolina čestitam! 
    Nessah 
    Marigmar - probaj ovako: 25-35min na jednoj cici i onda zamijeni pa 10-15min na drugoj. 3 sata od početka prvog podoja daj mu sljedeći podoj i to opet 25-35min na cici koju je u prethodnom podoju cicao samo ovih 10-15 min, a onda opet 10-15 min na drugoj. Tako će ti uvijek pojesti ono zadnje masnije mlijeko i bit će sit duže. Ako ti podoj i traje malo duže nema veze... Kako ti je dolje situacija?

Marigmar
    07. Kolovoz 2016. 14:58

Crazy tnx probat cu tako možda stvari ne dobije ono zdanje mlijeko pa zato traži češće. Dolje ne znam šta se dešava posto mi patronažna bila prošli pon i tada nije gledala i doci ce slijedeći puta tek kada mu pupak bude skroz zacijelio, i tu zbog godišnjih je recesija pa nemaju patronažnih 😁 Mene i dalje boli na momente bome jako niti jos sjedim, neki dan me jako bolio unutra sav, u svakom slučaju budem dragog zamolila kada dođe neka malo pogleda da se i meni ne razdvaja to ili upali 😔 Meni su rekli da NIŠTA ne stavljam na ranu, dok mi sve moje frendice pričaju da direktno špricom octanisept, za sada sam poslušala savjet iz bolnice i patronažna i ništa ne stavljam, nadam se da ne budem požalila 😁

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2016. 15:36

Hej djevojke, majke! 😘

Evo ja se izlezavam po krevetu, junior zaspao kraj mene. Tata spava isto a seka je negdje po kuci/dvoristu tko bi je pohvatao vise.

Popodne imamo goste i trebalo bi stagod po kuci sredit al bas mi se neda nista. Sad cu uzet knjigu i citat dok malisa spava 😎

Crazy kako mislis da se to rasirilo? 😰

Sunshine čestitke na krstenju, lijepo se provedite ❤

Baby nabaci sliku bundice da vidim 😉 koji broj si uzela?

Nessah

Ugolina teto cestitkeee! ❤

Ellie ja stavim isto na dio as tetru no dobra fora sa prozorom super!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2016. 15:37

Kleopatra dobro te malac "uredio" 😂😂😂

Petra i Josipa 2mj! Weeee 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    07. Kolovoz 2016. 16:58

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.