Moja curka je tak dobra..jednostavno se nemam na kaj pozalit..svi su mi uvijek pricali o besanim nocima,a ja se uz nju tako naspavam..od prvog dana budi se jednom u neko gluho doba noci i onda opet rano ujutro..vise se naspavam uz nju nego sto sam u trudnoci,stalno dizala se pisat.. Preko dana ima periode duze budnosti sada,ali opet kao da ima neki ritam,spava sada,pa ce oko dva opet,pa oko sest..super mi je sto nije dijete koje stalno zahtjeva nosenje, stvarno ju se moze zasprehat.. Nikada ne place bezveze..cak i kad mislim da cvili bezveze,na kraju se ispostavi da je imala razlog.. Vise joj ne dajem nista protiv grceva jer mi se cini da su joj prestali.. Samo prica i smije se..Milina.. Hb.. Odvratna trudnoca,odvratan porod..negdje se moralo izbalansirati
Bebacica,cestitam na dva mjeseca.. Nama bio jucer i ne mogu vjerovat da je toliko proslo..
jutro mame, moj malac tek sad zaspao pa da se javim..
Sanjarka daa i pala mi je napamet ta kombinacija za krstenje,jer se sican da si spominjala starkice..u zare sam vidila i kosuljiu i leptir masnicu, ma ta njihova robica jeee premedena, tesko odolit..ja sam jaketu ipak uzela preveliku pa cu ic zaminit za broj manju 🙈🙈 cinio mi se malac veci nego sta je
Crazy nazovi ti ginekologa pa odi da ti pogleda, ti savovi dole su podlozni infekcijama radi lohija a viruj mi infekcija je groooozna, nebi je volila ni najgorem neprijatelju sta se kaze
Ugolina blazeno dijete ha? neka se to izbalansiralo, sad uzivanje na najjace
Bebacica sretnih vam 2mj 😍
cure koje ste rodile vaginalno, kad vam se gospodicna vratila na staro..evo meni skoro 6 tj od poroda a ona jos uvik izgleda ko sv.rok..sad se pitan oce to tako ostat il ce se jos stisnit malo, a savove i dalje osjecam zatezanje i peckanje
Ugolina super za dobru bebicu ♡
Čestitke svima na dva mj! Kako brzo rastu!
Babycoming ma evo gledam ja to svaki dan, pocelo se stezat a naspricam i octeniseptom. Stvarno nema nikakvog traga upali, jedino me brinulo hoce li to krenut skupa...
Za gospodicnu kegelove :-) nema druge osjetit ces razliku vec nakon par dana :-)
Hello mamite 😘
Ja i mm cijelo jutro po osiguranjima i sličnom za štetu na autu. Sad je otisao do dr. po uputnicu (stavili mu ovratnik) za kontrolni pregled u bolnici.
Juniora cuvale teta i baka a spavao im do 11 a mi se vratili u 11.30 hehe evo sad taman opet zaspao 😊
Nocas je bio ful nemiran u snu. A sinoć zaspao u 19h vec prespavao i goste i sve 😄
Baby ipak ces po manji broj? Neznam kakve modele ima Reserved no 74 ti je za cca 9mj. Znaci negdje za proljece.
I kako znas da ti je gospodicna ko sv. Rok? 😅
Crazy super da je stanje bolje 😘 ima li ljubomora u brace?
Bebacica cestitkeee na 2mj ❤ i super da ste uhvatili opet normalni ritam 😊
Marigmar moj cesto bljucne tako. Nije strašno pogotovo ako lipo napreduje 😉
Ugolina bravo za maminu dobru curu 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy bacam se odma na kegelove 💪 ne zelim te plasit ali meni izvana nije bilo ni traga upali, ona je lipo bujala unutra ispod savova..sreca da je patronazna opipala da je cijeli rez tvrd i shvatila da to bukti ispod..
samo ti to nadgledaj i dobro posusi iza octenisepta..nadam se da ti je vec danas bolje
Sanjarka neznam,mozda je i mala kapela 😂😂 samo vidim ovako na oko da je ostala sira nego je bila 🙈 ubit cu dr. ako mm bude bacao hrenovku u hodnik 😂😂
nadam se da tm ok, jel.ga boli jos vrat..bolje da to snimi i provjeri, vratna kraljeznica je zeznuta i jako.osjetljiva.. a za bundicu, probala sam na njemu i prevelika mu je, al bas ono pliva u njoj..tako da cu vidit kolika je razlika izmedu 74 i 68..
Evo nama bila patronazna, mali prešao porođajnu težinu za 50g i sad ima 3990g ;-) jedino nam je pupak jos dosta širok i nece jos otpast. Više nismo ni žuti :-)
Sanjarka nadam se da vas osiguranje neće pokrast, cesto im te isplate budu simbolicne... nadam se i da tm nije ozljeđen.
Za sad nema ljubomore, ali nam je veliki braco šmrkav a sad bi on mazio bebu... pa ga sad treba suptilno udaljit da nebi bilo cirkusa ako mi se bebi prehladi.
Bljucanje - to neba izbacuje višak. Moj je jucer 2x izbljucao obilno... prezderao se
Mala kapela 😂 mm se ne zali a meni izgleda da je stanje kao i prije.
Crazy weeeee za napredak! 😊
I super da nema ljubomore nek tako i ostane 😘
Sta se mm tice bili smo u subotu na hitnoj jer ga bolio vrat. Pa su mu snimali pa su posumnjali na slomljeni kraljezak pa je isao na ct hb nije slomljeno al ima nesto pitaj Boga sta tko moze razumit njihove nalaze. Ugl nije nista strašno i bit ce ok 😊
A za osiguranje toga me i strah a auto totalka 😕 + kredita jos 4 god
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Malo zatišje na forumu, to je zato jer imate vec sve velike bebe pa možete van, meni vec dosta stana jedva čekam da izađemo malo van 😔
Ovaj pupak me bas zeza od jucer je na tankoj niti i nikako da otpadne 😁 Ni sama ne vidim na čemu se drži ali tu je 😂
Mali mi ima neke čudne promjene u raspoloženju, jucer cijeli dan nula spavanje pa noć u komadu skoro 6h morala ga buditi da dojim, a danas cijeli dan cica i spava, tko zna kakva me noć očekuje 😁 Dosta mi se zagrcne sa bljuckanjem, ne znam da li je počeo jesti pohlepno ili je drugačije mlijeko ali nije bilo tako neki dan 😔
vecer cure. evo nas iz duuuge setnje.
Mm morao opet u Slo radi papirologije za ostavinsku raspravu. Buduci da je on jedini sin, a starci su mu rastavljeni on je jednini nasljednik. Jucer smo sortirali papirologiju od njegovog tate i otkrili na kraju da je imao pozamasnu stednju. Mm u soku jer cijeli zivot mu govorio kako nema para i nikad mu nista nije poklonio. Cak ni kad smo se vjencali, jer nema para. Mm mu je cak staracki nesto doplacivso. Zato je i ustedio... Jedan zapravo tezak odnos (Mm i tata).
Ja zapravo cekam tak petak da nam fizijatar veli sto i kako dalje... Nadam se da cemo moci doma vjezbati. Malo sam na iglama zbog tog svega. Sto vise citam o tome to mi je gore. Al sad sam opet procitala njen nalaz i sve je zapravo dobro osim tog zabacivanja glave lijevo. Joj kako ja ne volim bolnicie i doktore...
Ugolina i moj bebo je takav. Sad spava od 11 do 6 skoro svaki dan. Slazem se s tobom da nam se babaci zele oduziti na problematicnim trudnocama.
Sortiraj odgovore
Najstariji