Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    06. Kolovoz 2016. 12:21

Miska, čestitke na maloj Mili! Žao mi je što si toliko popucala, zvuči gadno, iako se nadam da je epiduralna bar malo pomogla!

Sanjarka, Baby, koji šokovi ajme, zbilja je sekunda potrebna za zlo!! Hb sve dobro! 

Crazy, ja također imam hemeroide nakon poroda i užasno tvrdu stolicu. Nije mi bas jasno zasto, kad sam bila na cr. Mažem hemopropinom.

Elle, zašto morate kod fizijatra?

Aurelija
    06. Kolovoz 2016. 12:55

Ugolina, meni je također trbuh kojih 5 cm iznad reza nekako utrnut, ali rekli su mi da će proć?! Rez je još crven i malo tvrd, mažem contratubexom.

Mijenjanje pelena po noci- ja promijenim jednom kad se probudi, obično je pokakano, nekad samo popišano. Ima neke dvije ranice pa ne želim da joj dugo stoji u tome. Dnevno potrošim 5-7 pelena. Meni se to čini malo, ali mijenjam svaki put kad je budna jednom ili dvaput, ovisi dal je napuni, a ostalo spava pa nema smisla budit je.

Ugolina
    06. Kolovoz 2016. 13:18

Nocu ju uopce ne prematam,osim ak je pokakana,al trenutno ne kaka po cetri,pet dana,za poludit..

Sanjarka,prije dvije godine,jedna jedina poledica koja je bila te godine,i ja se poskliznem na ledu i padnem iza na glavu,noge napred u zrak

pupoljak
    06. Kolovoz 2016. 13:18

promjenim i ja pelenu navece uvijek prije podoja ali dosta puta se desi da se pokaka nakon sto jede  i kad presvucem borimo se po 1-1,5 sat da zaspi...a nemam srca ostavit  je da tako spava...ahh

Sunshine1
    06. Kolovoz 2016. 13:27

Ja promijenim poslije kupanja/prije spavanja pa po noci kad se probudi ak

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    06. Kolovoz 2016. 13:28

Zasto se postovi nebi mogli zbrisat?
    Po noci ako je zapisana,jer kakanje se prorijedilo na svaki drugi treci dan...

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    06. Kolovoz 2016. 13:30

Aurelija imamo neki blazi oblik hipertonusa pa moramo vjezbat.
    Ena je nedonosce i rodjena na carski pa mi kaze pedijatrica da ih vecinom onda salju na vjezbe. Vidjet cemo sto kaze fizijatar u petak
    Ena vec negdje mj dana kaka jednom na dan i to uvijek ujutro oko 10 😆
    Po noci ju ne presvvlacim jer ju samo razbudim. A sad i spava 6-7 sati. Pelena jos nije premocila a koza na guzi joj super.

Sanjarka88
    06. Kolovoz 2016. 14:17

Eni cestitke na velika 3mj ❤❤❤ sta planiras shopingirat? Nabaci sliku 😉

Ugolina u jbt zajeban taj led 😕
    Kakve posljedice danas osjecas?

Sunshine vidim pripreme za sutra u punom jeku 😊
    I laganini ipak malo ipak je cr operacija 😕

Aurelija nama je prosjek pelena 5 dnevno. Dok je doli stanje super uopce se ne sekiram.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    06. Kolovoz 2016. 14:31

Mm-u se pozalila da me sve stisce i doslovno me tjera u shopping. Uzet cu neku bolju trenirku i tenisice i nesto lijepse za po van 😆. 
    Beba je sad na 56, i nesto mi ima malo bodija te velicine. Sve sto je dobila je vece od 62. Pa planiram u h&m i next za nju uzet nesto. 
    Pitanje- koja je smisao majcica za bebe..obukla joj par puta i skinula za 5 min jer se povlace gore
    Hvala na cestitkama na 3 mj 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.