Sanjarka uzela 74 jer nije predebela pa je moze nosit i najesen i na proljece, a on mi nosi 62 vec..ja uzela crvenu al ima jos boja..imas i sakoic al je manji br pa mu nisam tila uzet, al prepremeden je..mozda bi ti isao na kombinaciju za krstenje sa starkicama heh😍
Marigmar i meni su u rodilištu rekli da ne stavljam ništa na ranu al ja svejedno lijepo octenisept, posušim i stavim još kompresu (carski rez). I da, moj traži jest svako 2-3 sata, ali prekjučer mu je bia takav dan da je tražio svakih pola sata-sat. Još su maleni da im uvodimo raspored, oni samo žele blizinu mame i cike. Moj mene mrcvari po uru vrimena, prvo se najede u 10-15 min pa samo nastavi dudlat jer ga to umiruje. Čak i kad štuca, kaka ili kad ga bilo šta uznemiri, samo želi ciku i maminu blizinu
Thanx Sandrich, nazvat ću ipak svoju gin sutra za savjet, danas jednostavno nemam energije za niš.
Ma i ja svom dajem papat kako kad, al uglavnom se pokusavam drzat navedenog u proslom postu. Kad sve zbrojis podoj traje i po sat vremena, a to znaci da je razmak među podojima 2h...
Sanjarka rasirilo se između svaka dva punta... di je punat je spojeno, a između nije... izgleda imam takvo tkivo da nece bas zacijelit nakon reza, sad stvarno nisam nista divljala da bi se to tako rasirilo...
Ja na tvom mistu nebi čekala sutra, šta ako se nedaj bože upali.. Provjeri temperaturu za svaki slučaj...
Aaaaa di mi je tekst ispod slikeeee???
Ugl
😍😍😍 mrak boja! Ovo za sakoic dobra ideja, lagana kosuljica, neke frajerske hlace, starke i sako joooj! ❤
Bas cu pogledat tamo.
Crazy joj zvuci gadno 😰 otidi u svog ginica iako znam da ne zelis da ti se sad itko priblizi dole
Sandrich uzivaj sa mazom svojom ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mali mi je sad takav mlaz mlijeka povratio da je to strašno, koliko se to tolerira? Mislim ako nema temp i nije nemiran znam da je sve ok ali bila je scena 😱😱😱 bas grozno nadam se da se ne bude ponovilo jer ne budem uopće spavala samo cu buljiti u njega
Jutroooo
Mi smo navrsili danas 2 mjeseca! 🎉🎉🎉🎉
Mala je zaspala ponovo, a ja umjesto da odem i u miru popijem nesici, surfam hah
Nije me bilo par dana, opet imali goste, dosli su njezini kumovi. Jedan dan nisam mogla na klokanicu 😤
Ugl, htjela sam javiti da nam se ipak spavanje popravilo. Budi se nocu 2x opet. Sve mi se cini da je ono bio skok u razvoju. Jer sa 6 tj nije imala i ovo je pocelo tocno na prvi dan 7. tj. Eto opet smo u svojoj rutini.
Idem brzo na nesicu 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji