Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    07. Kolovoz 2016. 17:00

Sanjarka uzela 74 jer nije predebela pa je moze nosit i najesen i na proljece, a on mi nosi 62 vec..ja uzela crvenu al ima jos boja..imas i sakoic al je manji br pa mu nisam tila uzet, al prepremeden je..mozda bi ti isao na kombinaciju za krstenje sa starkicama heh😍

uykmyjh
    07. Kolovoz 2016. 17:22

Marigmar i meni su u rodilištu rekli da ne stavljam ništa na ranu al ja svejedno lijepo octenisept, posušim i stavim još kompresu (carski rez). I da, moj traži jest svako 2-3 sata, ali prekjučer mu je bia takav dan da je tražio svakih pola sata-sat. Još su maleni da im uvodimo raspored, oni samo žele blizinu mame i cike. Moj mene mrcvari po uru vrimena, prvo se najede u 10-15 min pa samo nastavi dudlat jer ga to umiruje. Čak i kad štuca, kaka ili kad ga bilo šta uznemiri, samo želi ciku i maminu blizinu 

CrazyPuppet
    07. Kolovoz 2016. 17:51

Thanx Sandrich, nazvat ću ipak svoju gin sutra za savjet, danas jednostavno nemam energije za niš. 
    Ma i ja svom dajem papat kako kad, al uglavnom se pokusavam drzat navedenog u proslom postu. Kad sve zbrojis podoj traje i po sat vremena, a to znaci da je razmak među podojima 2h... 
    Sanjarka rasirilo se između svaka dva punta... di je punat je spojeno, a između nije... izgleda imam takvo tkivo da nece bas zacijelit nakon reza, sad stvarno nisam nista divljala da bi se to tako rasirilo...

uykmyjh
    07. Kolovoz 2016. 18:01

Ja na tvom mistu nebi čekala sutra, šta ako se nedaj bože upali.. Provjeri temperaturu za svaki slučaj...

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2016. 18:52

Aaaaa di mi je tekst ispod slikeeee???

Ugl

😍😍😍 mrak boja! Ovo za sakoic dobra ideja, lagana kosuljica, neke frajerske hlace, starke i sako joooj! ❤
    Bas cu pogledat tamo.

Crazy joj zvuci gadno 😰 otidi u svog ginica iako znam da ne zelis da ti se sad itko priblizi dole

Sandrich uzivaj sa mazom svojom ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    07. Kolovoz 2016. 20:08

Mali mi je sad takav mlaz mlijeka povratio da je to strašno, koliko se to tolerira? Mislim ako nema temp i nije nemiran znam da je sve ok ali bila je scena 😱😱😱 bas grozno nadam se da se ne bude ponovilo jer ne budem uopće spavala samo cu buljiti u njega

bebacica
    08. Kolovoz 2016. 09:55

Jutroooo 

Mi smo navrsili danas 2 mjeseca! 🎉🎉🎉🎉

Mala je zaspala ponovo, a ja umjesto da odem i u miru popijem nesici, surfam hah

Nije me bilo par dana, opet imali goste, dosli su njezini kumovi. Jedan dan nisam mogla na klokanicu 😤

Ugl, htjela sam javiti da nam se ipak spavanje popravilo. Budi se nocu 2x opet. Sve mi se cini da je ono bio skok u razvoju. Jer sa 6 tj nije imala i ovo je pocelo tocno na prvi dan 7. tj. Eto opet smo u svojoj rutini. 

Idem brzo na nesicu 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.