Meni trne i dalje ruka, u trudnoći se to pripisivalo zadržavanju tekućine međutim evo i nakon poroda trne 😁 Ok ima jos vremena da prođe rodila sam prije tjedan dana pa se nadam da bude.
Cure dal je netko imao možda i trudnoći povišen tsh i pio euthyrox? Zanima me da li se mora i nakon poroda piti i dalje jer meni je nalaz bio granični isto kao i šećer i dala mi je Dr. Da pijem cijelu trudnoću no sad me zanima da li da pijem i dalje ili ne, nema mi Dr. Da pitam a termin kod nje sam dobila tek 30.09 i ne želim piti tablete dok dojim bezveze
Jedino znam za Brunu da je bez stitnjace. Znaci pije terapiju i doji malecku Sofiju.
Ma meni je štitnjača u redu i nalazi su bili ok za normalnu ženu no za trudnoću je to kao granično pa sam morala piti. Čula sam da nije ok piti euthyrox ako je sve ok da ti tek onda poremeti sve, a opet to je rekla kazala, joj kak me živcira to sve i ljeto i godišnji i nikog nema i katastrofa 😊
Mi u setnji,ona spava. Danas falilo jaaaako malo da zaspi sama. I radi nesto jako cudno,pocne po novome plakat kad je uzmes a ne kad lezi...hahahaha kaj ce to bit!!! Meni ostala kupaona,usisat i prasina. Sveki je izrazila zelju za prozorima i peglanjem.
Abies mislim da pohano nebi funkcioniralo. Ja sam probala piletinu,lignje,povrce...to je super ispalo. A i ribice ali to se nije pokazalo dobro
url=https://lilypie.com]
Btw jel vase bebe sline? Ona zadnjih par dana dosta,evo sad joj usne pune mjehurica
url=https://lilypie.com]
Sunshine i ja to pitala prije par postova..Ena ga bas pocela slinit.
Dajete li bebama D vitamin? Mi uzimamo Oleovit i jos neke kapi za zeljezo.. dajem joj na zlicicu izmedju obroka. i svaki put me iznenadi s facom kad ih joj dam
Cureeee! Nikako natipkat post a vi lijepo tipkate 😊
Mm i mala jucer imali prometnu!!! Auto totalka oni dvoje hb dobro. Jucer sam bas bila pod dojmom cilu vecer i nije mi bilo do ničeg 😕
Danas je novi dan al ne moze čovjek izbacit iz glave koliko je malo potrebno da mu se svijet sruši 😔
Danas mm kum cijeli dan na druženju s klinkom i evo sad su vani s mojima i nešto rostiljaju a meni se taako neda. Najradije bi isla s juniorom spavat za sat vremena bas sam nekako slaba i iscrpljena .
Abies i junior ce u jaslice i vec me muka hvata 😞.
Si udrila muza s čime po glavi?
Sandrich tu si nam ❤
Muz nek mazi, igra se, nosi, ljulja....vise toga ce moc vec za mjesec dana kad cica ne bude non stop aktualna 😉
Miska ruptura? O Boze stvarno si lose prosla 😞
Al nek ste doma bit ce lakse 😘
Pupoljak bas mi je drago da si nam se pridružila 😘
Ovo sa šipkom je horor 😲
Znao je i junior tako prespavati dan pa sam se bojala noci
.
Baby joj uzas ovo sa skalama 😰 hb da je sve dobro završilo uh!
Crazy svakakve nevolje te snasle. Ja se stvarno nemogu pozalit s nekim posljedicama,. sreća
Ugolina mmmmm za kolac bas Dobro izgleda 👌
Vidim sveki i dalje rastura 😅
Sunshine sretno u nedjelju ❤
Slini neko vrijeme vec. I identicno kod nas lezi miruje ja ga uzmem negoduje legnem ga natrag opet miran joj cuda od djece 😂
Ellie tebi ful zanimljivo s tvojom curkom super je ❤.
Sto se tijela tice treba probat trapke broj stare pa da vidim. No na oko zadovoljna sa svim osim trbuhom nije toliko vise ni mlitav koliko je neka izbocina na dnu bez veze....
Kg 51 zatrudnila sa 53
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme sanjarka,prometna.. Koma,ma bitno da su tvoji dobro!!! Kako ti je kcer???? Ona se negdje jako prepala..
Sanjarka jesam da, trebas me vidjet kako hodam 😂😂 u biti bolje receno pokusavam hodat, trebam sad krenut na wc ako mislim pisat za pola sata a imam 2 metra do njega.. a jbg kad je imala veliku glavu a ja ko kutijica tik-taka! Bit ce bolje drugi put 😜
Uh za nesrecu, bas treba malo za katastrofu, HB pa im nije nista!
Moj slucajno popio vecu dozu tableta onaj dan kad sam rodila (ubola ga osa u usta), pogubio se je sav u vremenu i umjesto 2 uzeo 5 u 24 sata, zavrsio na hitnoj skoro mu srce otkazalo a sam bio doma, umrla sam skoro kad mi je ispricao drugi dan!
Ja vam jos nista ne znam o tim bebama, moja samo spava i tu i tamo jede. Smislja paklene planove za u buduce!
Sortiraj odgovore
Najstariji