E bas tako Kleopatra. Vani obavezno s tetrom. Doma furam novu modu 😀 i imam poprilično čist pod
Žao mi za propadnutu šetnju
Jutro cure, ja pijem kavu i mantram da ce sve proc super!!! Ooooommmmmm
Mm i debela spavaju nadam se barem jos pola sata...sunce je sto je super!!!
Jucer sam sprasila sveki iz kuce,i odmah joj rekla sve za danas tako da danas ne vodim brigu srecom je mm na mojoj strani!! Unosila je nervozu cijeli dan,bas kako je bilo za svadbu!!! Uzas,a bas sam je lijepo pohvalila na forumu
Kleopatra malo? Hahhaha bit ce jos setnji.
url=https://lilypie.com]
Sretno sunshine!!!
A meni sogica ipak danas rada,tocnije upravo rada tam je sva u trudovima i ja sam taaakoooo uzbudena... Hranim malu,potrpam stvari i bebu u auto i picim kod svojih, vec sam kumu zvala da navalimo na borovnicku cim stignem
Sretno sunshine!!!
A meni sogica ipak danas rada,tocnije upravo rada tam je sva u trudovima i ja sam taaakoooo uzbudena... Hranim malu,potrpam stvari i bebu u auto i picim kod svojih, vec sam kumu zvala da navalimo na borovnicku cim stignem
Kleopatra ahhahaha jao jao, nigdje bez rezervne odjeće i za mamu i za bebu.
Mi tetru za prozor stavimo, onak da malo viri van.
Isto ne pokrivat kolica i jaje.
Sunshine sretno danas ;-)
Ugolima sretno i tvojoj šogi ;-)
jutro zenee..evo malac na sisi pa kazem da se javim dok mogu..mi smo malo do bake otisli, da promijenimo ambijent hehe
jucer si malo sopingirali..kupila malcu bundicu u reserveda za 60kn, rastopila seee..dala sam si oduska i cak si troje hlace kupila, kaze muz da je zato nevrijeme bilo hahah
hvala cure na lijepim komentarima za profilnu..
za sunce u autu, kaliko pelenu zakacit za prozor i nema sunca nigdi 👍
Sunshine sretno danas 👌
ugolina u tebe onda festa danas, ne pretjeruj s borovnickom 🙈
Kleopatra super ste se sredili haha 😂
Cure koje ste rezane... opet imam problem sa šavom... dakle ne boli više, nije upaljen, malo ga jos osjetim... međutim to ne zarasta! Uhvatilo se samo di je bio šav, a između se sve raširilo! Što da sad s tim radim?
Sortiraj odgovore
Najstariji