Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Kolovoz 2016. 22:48

Prestrasno,koja sranja... Umrla bi od straha na vasem mjestu

Ugolina
    05. Kolovoz 2016. 22:52

Nadam se da su otisli na hitnu cisto provjere radi.. Ja sam imala,doduse ne u prometnoj,ali je obicno prometna nezgoda,trzajnu ozljedu vratne kraljeznice..jos imam posljedica.. Nakon nekoliko dana sam pocela od toga povracat i to povracanje je trajalo tri mjeseca..ko trudnoca.. A pred ocima mi se ljuljalo, kaj god da dam gledala ko da su mi prelazili valovi prek slike, onda osjecaj propadanja svakim korakom, lezala sam na krevetu,a osjecala sam se ko da lezim na camcu na valovima.. Odvratno..

Ellie00
    06. Kolovoz 2016. 00:04

Sanjarka zao mi je za nesrecu. Najezila sam se sva, Bitno da su svi u redu.. Za lim cete vec nekako...

Ugolina mi bili jos u bolnici malo anemicni pa moramo piti zeljezo. Dala joj je pedijatrica najprije onaj sirup koji je naravno povracala jer je prejak, sad smo na tim kapima one su ok. 

Miska super beba . Moja jos i dan danas tako provodi dane. Puno spava, jede, malo viper, malo baby gym, malo mazenja. Izgleda jos nije smislila kako da nas zeza 

Btw. skinula sam neku aplikaciju s uspavankama. Fora je, pjeva teta uspavanke na engl. Ugl mm zaspao prije od bebe 

Abies
    06. Kolovoz 2016. 01:18

Sanjarka tvojima i tebi big hug. Bitno da su ok. I slazem se s Ugolinom za pregled. U pocetku si u soku, poslije idu simptomi.
    Miska bas mi zao da si tako popucala. Spremna za ponovo 😀
    Klub slinavaca, moze i nama clanstvo?!

Sunshine1
    06. Kolovoz 2016. 04:22

Sanjarka jaoo
     HB da je sve ok,saljemo puse i zagrljaje. Bas to sta kazes da se sve u jednom trenutku moze okrenut. Pokusaj se nekako opustit zbog juniora.
    Ellie sorry nisam vidjela post o slinjenju.

Mi napokon uhvaliti nocni ritam!!! Evo u pola dva....u pola 5....pretpostavljam u pola 7!!!!
    Hahahhaha

url=https://lilypie.com]

pupoljak
    06. Kolovoz 2016. 04:39

Nase prvo budjenje s tim da je zaspala u 11 i nadam se da ce brzo utonut u san nakon sto jede ...kako vi s presvlacanjem preko noci?
    Sanjarka hB nek su oni dobro i ja sam prosle godine imala takvu prometnu al sreca nije ni auto puno osteceno bilo al ipak sok ogroman..
    Marigmar i ja sam tako u trudnoci na granici s stitnom i pila tablete i receno mi da nastavim isto piti do kontrole 15.9 bit ce tad vise od 2 mj nakon poroda nesto mi to predugo al stacu tako  mi receno..sigurno nije uredu ni prestat odjednom s terapijom neznam

pupoljak
    06. Kolovoz 2016. 07:33

Jutrooo
    mi spavale do pola 7 al ipak sam ko zombi,valjda me propuh spuco oci me bole i krvave 
    Marigmar ovo na odjednom prestajanje s terapijom sam podrazumjevala da mislim da nije ok  odma bukvalno nakon poroda bez kontrole prethodne,da ne bude zabune 

Littleladybug
    06. Kolovoz 2016. 07:55

Jutro mame..kako ste, kakva vam je bila noc? ja jos pokusavan doc sebi, malo me budia malac malo nevrijeme, dobro ga je sastavilo sinoc..al ne bunim se,malo osvjezenja..
    Sanjarka hB pa je sve proslo ok, mudrica ce bit malo pod sokom ali proci ce..grozna situacija tako cut na telefon a nemocan si, uff ne ponovilo se..tm je ok? 
    bebe slinavci i mi se pridruzujemo i pusemo baloncice od sline 🙈
    Miska dobra beba, uzivaj s njom 😍 tm alergican na ubod ili? ja jesam pa bjezim.od njih ko vrag od tamjana..nadam se da mu je sada ok
    Ugolina trzajna ozljeda i poremecen centar za ravnotezu, grozan osjecaj..ni na nebu ni na zemlji, bas ko da lelujas cijelo vrijeme i osjecas se bljak
    Pupoljak presvlacim prije nego dam jest jer ako je obrnuto onda ga razbudim pa bude veselje za cijelu noc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.