Pupoljak splasne to. Meni je s prvim ko krafna bilo, sad malo jos je al ok je.
Uh ovo stepenice i sipke..sve moramo nesto takvo okusiti 😔
Mm ima danas zaduzenje rucak. Ja sam za nista. Mali me nocu mlati mala budi svakih sat dva. Tako da sam mm uvalila da slozi jelo.
Spavanja danju, obicno i noc opale bolje nego ikad. I pred kisu.
Sutra se bura najavljuje, shit.
Ugolina samo se ti zrtvuj s cheescakom.
Friteza meso? Cula sam da nije za pohano jer lopatice skinu prezle?!
Carice, jel kojoj trne ruka? Meni desna pocela. Spinalna ili kicma 😑
Meni ne trnu ruke, jesu u trudnoci strahovito i uzasno me bole zglobovi na rukama,a sada nakon svega,trnjenje stalo,al zato me zglobovi toliko bole za poludit,moram pazit da ne napravim krivi ili nagli pokret sakom jer zvijezde vidim..a nekad kad se probudim si moram povuc palac na lijevoj ruci da "sjedne " na mjesto,koma.. Isla bi to provjerit,al naravno,nemam vremena ic
Heloo mamice, evo ja danas odmah bolje, otpustilu su nas i cekamo tatu da dode po nas. Sreca do neba!
Meni rana lijepo zarasta mada boli ali pijem tablete pa se da nekako izdrzat.
Baby gledali su da ali hvala bogu to je jedino ostalo netaknuto 😂😂
Meni se sad cini da kad dodem na wc samo sto skinem gace pocnem pisat skroz nekontrolirano, jel i vama tako bilo?
I osjecam tezinu u ledima i kao da su mi se upalili svi misici oko pluca, al to je valjda od naprezanja!?
Mame kako se vi osjecate u tijelu nakon poroda?
Ja imam osjecaj da mi je sva odjeca knap i da me steze i da mi nista ne odgovara a imam isto (cak par kg manje) nego prije trudnoce. Neki dan sam zudila za trundickim trapericama iz H&Ma.
Dr mi rekao da mi ne preporuca vjezbanje tek 4 mj poslije carskog i da se i onda moram pazit... isto mi rekla trenerica joge..ostaje nam setnja...
jest zavrsni je cvor bio,Abies utjesila si me,nadam se da nece trebat bas dugo da to splasne
miska cestitke prije svega i sve najbolje bebici...a meni se to desavalo da pisam nekontrolisano na litre ja mislim,ko da mi je tek poslje vodenjak pukoo ...ja imam jos 5kg viska i dobro se stomak povukao al sam nest sebi skroooz drugacija i bezveze i mene sva odjeca steze...
Ja sam ok s tom robom jer i dalje furam ono sto sam furala trudna..i izgledam trudno jer sam debela..bila i ostala.. Iako voljela bi obuc trapke malo za promjenu od tajica al ne mogu zbog reza
Citam vas navecer ako budem od volje...cistim danas i sutra....u nedjelju krstenje!!! Imam muke po svekrvi... a trebalo bi ovo,trebalo bi ono,hoces si stavit onu plahtu,hocemo kaj za jest....aaaaaaa!!!
Inace meni nesto kapka dolje i nekako si mislim da je menga,pa kakooooo veeeeec!! I kud sada,a u nedjelju bijelu haljinu pripremila!! Nema mi miris niti izgleda ko lohije,a i proslo je nekih 2,3 tjedna da je sve cisto!!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji