Jel netko za cheesecake?? Moram se zrtvovati i pojesti cijeli prvi red koji se neda lijepo narezat,jadna ja,valjda cu uspjet
babycoming mogu mislit koji ti je sok bio...meni je drugi dan u bolnici pala na kuk sipka duzine oko 20 cm a teska mozda i preko kg,od rukohvata povis kreveta, a mala bila pored mene..centimetri su djelili da je ne spuca u glavu..pola sata sam plakala nisam mogla doc sebi..nikad mi nije jasno kako se otkacila,mogla je ubit..a od prvog dana bila sa mnom u sobi (carski) i naravno nisam mogla da bude u kreveticu jer kad god zovnes sestru da je doda ko da joj samar puknes
sunshine bila sam uvjerena da ako dan prespava da noc nece
ugolina ja sam za 2
Ajme koma,i to sa stepenicama i ovo sa sipkom, nemres vjerovat.. Meni se mala gusila rigotinom kad sam minutu izasla iz sobe,umrla sam od straha..bas me traumatiziralo da ne mrdam od nje vise..hb sve ok jer sam se odmah vratila i vidla..da mi nije tak ratoborna ko zna..
Pupoljak dobro nam dosla!
Ajme strava ovo sa stepenicama, šipkom i povraćanjem... uf uf bogu hvala pa nije nista!
Mi smo dobro, polako se uhodavamo u raspored i malac odlicno reagira za sad. I braco je super prihvatio bebu, bas se trudim da mu se posvetim. Tako da se ne osjeća ugroženim za sad :-)
Mene zadesile postporođajne nuspojave, hemeroidi, odvratno smrdljivi znoj i naravno pobjegne mi kad kihnem. Kegelove ovo nanovo :-) nema druge.
Kako vi s tim stvarima?
Ja imam drugih boljki,boli me cak ne sami rez,nego iznad reza, valjda unutrasnji..nebi cak rekla da boli nego ga stalno osjetim i ko da mi cijeli taj dio trbuha utrnut..al to su mi rekli da bu dovijeka tak.. I uzasno sam popristavila po citavim ledima
Bem ti ocisti
Ja muku mucim sa tvrdom stolicom i cudim se da jos nisam hemic zaradila...a mene rez boli samo navece nemam pojma sto valjda kad se umirim jos mi mm mora malu dodavat na hranjenje..a ugolina i ostale koje su imale carski imate li vi oteklinu oko reza..meni na ljevoj strani ravno bas fino a na desnoj povis ko krastavica nateklina od prvog dana i ne mice...nadam se da nece ostat tako
Sjecate se da sam rekla da nikada malu necu ostavit kod svekrve i svekra na cuvanju..muz me jucer sjebo..morala sam ga vozit u plodine po hrpu nekih stvari koje nebi stale u auto od kolica,sjedalice itd. A zbog njega nisam mogla napravit frku,ipak su njegovi roditelji,da nebi bilo da moji mogu cuvat bez problema,jer tam odem na cijeli dan dok on radi ,a njegovi ne sat vremena..jbga, progutala sam knedlu i otisla,kaj cu.. Da ne pricam da sam vozila ko davo slalom po onom mostu za novi zg haha,pod paravanom da se konacno mogu prepeljat kak spada jer nema djeteta u autu,a volim brzo voziti..
Pocela sam se kontrolirat kad smo kod njih i ne reagirat na svaki njen kme,jer sam promisljena kuja,haha,muz je osjetljiv na malu jako pa ja sjedim i pustam njega da reagira i bakce se sa svojom materom,a ja sam promatrac samo dok nije nesto pretjerano bitno u pitanju..tih sat,dva stisnem zube..
Al evo,doslo mi je da puknem opet..mala se probudila tamo i bila ok,al poznajem si dijete i znam da ce bit vrlo brzo gladna..i kazem zeni,kada pocne plakat zovite me jer je gladna,zadnji put je jela prije skoro tri sata i otisla sam s muzem u kuhinju jest.. Kroz neko vrijeme nacujem da dijete place i posaljem muza da izvidi.. Ona gladna,gura rukice u usta,a ova koza ju nosi po sobi i ususkava..pa mater ti jebem,ajmo utazit djetetovu glad nosenjem, necemo ni slucajno pozvat mamu da podoji dijete.. Waaaaaaaaaaa... Opet sam sutila jer ju muz oteo njoj iz ruku i dao ju meni.. I onda se cudom cudi kako je mala gladna,a ona dobro da mi ne prozvace i proguta sisu.. Boze...
Pupoljak,da ti nije tu mozda zavrsni cvor bio il kaj.. Ne znam,kod mene slicno na lijevoj strani,al moras dobro pipkat da bi primijetio, nezamjetno
jutro/dan. mi lijepo prospavali noc. konacno sam se odmorila u svom krevetu. uzasno smo postali osjetljivi na madrace/ jastuke i mm i ja. morat cemo sve pocet nosit sa sobom.
Inace Ena vec tjedan dana drzi glavu sama bez pridrzavanja. I pocela je hvatat igracke u baby gymu. Velika cura. Jos kad pocnemo vjezbat rasturit cu
Pitanje za iskusnije mame- pocela je slinit nesto zadnjih dana. Jel to normalno da vec sad slini?
Sortiraj odgovore
Najstariji