Poslalo posalji prerano...
Uglavnom Vjeverice mislim da bebi nista nece biti od jedne bocice Ad (ako ce htjet), opusti se i izadjite... I meni je bilo muka prvi put kad sam s njom isla u Varazdin sama. AL proslo bez problema... Sad kad vidi da ju spremam u AS vristi od srece.
Idem vas sad po redu citat.
Abies super poklon, bravo Vjeverice (ne vidim procitat sto je na salici).
Illani nisam te pitala jesi rijesila status odgajateljice?
Ellie, predala sam sve papire, sada čekam rješenje. Do Božica bi trebalo stići. Porodiljnu naknadu i dalje ću dobivati ali kao majka izvan sustava rada, znači onih 1663kn
Nisam vama ispričala. Nikolina mi ne koristi dudu, nikako. Pokušavala sam puno puta joj dati ali bez uspjeha. I tako ta duda njoj stoji u kinderbetu, povremeno je operem, ponekad se ona s njom poigra. Sinoć na odlasku na spavanje moje dijete kao i uvijek se nacicalo, spuštam je u krevetić polusnjenu, ona otvori oči, uzme dudu, stavi je u usta i zaspi! A ja ostala u čudu gledajući 😮
Ilani bravo za Nikolinu, mozda se i u noci posluzi s njom pa te pocasti s malo vise sna 😊
Mi tjedan dana isprobavali voce, skoro mi je pojeo i zdjelicu i zlicu kak mu je bilo fino...danas smo probali mrkvicu, pojeo je sve kolko sam mu dala, ali je tak smijesan bio...nije mu bas bilo fino pa je izgledao ko nadureni teenager, zvace bez volje, lupka nogom po hranilici, zavalio se i ni da me pogleda, samo usta otvara..
Kak smijemo jos za pocetak? Batat, spinat, brokula, tikva? Jesam zaboravila kaj? Dok ste vi bile u prvim kasicama, mi smojos bili premali pa nisam bas pozorno pratila 😜
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Mm je puno bolje tako da se nadam da ce do Bozica biti ok. A firma mu je stvarno super. Dobio je punu placu iako nije trebao i ako prodje onih 42 dana (pa padas na teret drzave) oni ce mu ostatak do place isplatit. I da dobio jako lijepi bon.
Illani drago mi je bas da si to rijesila.
A Nikolina je bas mudrica. Ona odlucila dudati kad ce ona htjeti.
Mi danas "papali" brokulu i palentu. Okretali glavu i papali remenje na hranilici na najjace.
I da, moje dijete se i dalje krece bez puzanja (iako je vrlo blizu) preslatka je. Snimali ju jucer, 4 m prodje za manje od minutu
Sortiraj odgovore
Najstariji