Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Prosinac 2016. 09:58

Sretan minic 😘

15. Prosinac 2016. 10:08

Sretan minic Karlu 😘

Sanjarka, gdje vidiš kad će porodiljna?  

Ja imam toliko posla danas, ali mi se neda baš ništa! Ručak imam, grah varivo i kiseli kupus na salatu. Sredit ću frižider danas, sutra ga krcam, idemo u kupovinu namirnica. Jedva čekam početi kolače radit. Koje ćete vi radit? Kod mene su obavezni mađarica, rafaello, kiflice, husarski. Možda ću bajaderu. Ne znam, još popis nije kompletan.

Abies
    15. Prosinac 2016. 10:30

Ilani kako stigneš???? Moj naklon

Abies
    15. Prosinac 2016. 10:30

Susjed sretan minić

vjeverica8
    15. Prosinac 2016. 10:31

Jutro!
    Ilani moja mama nas 6 rodila, 2 cure i 4 dečka. Ja sam druga po redu, a najmlađa je sestra, ona je 1.r. SŠ  mi i dalje svi obožavamo društvene igre i svaki put kad dođem doma obavezno igramo nešto  za kolače ne znam što ću. Ovo je prvi Božić da nisam sa svojima. Jučer sam ispekla one Vanila kekse s onog linka od Male koze. Ali neće izdržati do Božića  Moram se podijeliti sa svekrvom pa vidjeti što će ona, što ja. Snjegovići su super!!  Danas je S od glave do pete u božićnom poklonu i baš mi je super 
    Ejic sviđa mi se tvoj doručak! A te faze spavanja, nespavanja, uopće ne mogu popratiti. Tjedan dana hoće zaspati na sisi a onda se jedan dan sjeti da više neće tako. I taman nešto pohvatam pa promijeni. Od jučer navečer strašno grize sve što mu dođe pod ruke. I prije je grizao ali ne ovako mahnito. Ili su zubi ili faza 
    Anchice ti si farmaceut?
    Baby slažem se sa Sanjarkom, ako neće kupovnu kašicu slobodno preskoči i daj mu samo mlijeko. Ne bi mu trebalo biti ništa tih par dana. Ili opcija da skuhaš nešto tamo 
    Sanjarka najgore je iza vas, sad će mu samo na bolje ići  Ja isto očekivala porodiljnu u petak  a baš su mogli za Božić malo ubrzati 
    Ugolina jel se peku kakvi kolači onda s mamom? Jesu tvoji u penziji?
    Bellaru sretna prva trećina godine Karlitosu 

Što se tiče božićnih poklona, ja dobijem od svojih roditelja još uvijek jer mi je u rođendan u prosincu pa kao sve skupa  ove godine sam žicala poklon bon u Zari jer sam našla predivan kaputić koji želim kupiti. A mm i ja se ne darujemo, kao ni sa svekrićima pa u biti samo kupim roditeljima i to najčešće bude neki wellness vikend ili sl.

Sunshine1
    15. Prosinac 2016. 10:33

Baby ja sam si zapisala neki recept iz one grupe Domace kasice za bebe kad se neka zenska spremala za put. Imala i screenshot ali prebacivala slike pa zbrisala. Podjsjeti me navecer da ti napisem. Mozda poruku na fejs,be znam kad cemo doma doc. Tena jede SVE 😂😂😂😂za danas joj kupila,mrkva i brokula mi preriskantno bilo za uzet,ne znam bi pojela mm. Ovako ce papat od fruteka jabuka/kruska/banana/zitne

url=https://lilypie.com]

Masha
    15. Prosinac 2016. 10:33

hvala Ilani za obavijesti. mozes mi jos samo reći sta ima na tom ipadu?

ja kad čitam neke postove osjećam se kao polužena. koji crni kolači u mojoj svakodnevici? ako je sreće da ih otrčim kupit. a ne ono, ručak, spremanje, beba, kolači??

nego, kakve ste vi za ići s klincima. imam filing da je svijet podjeljen na one ljude koji se nakon tjedan dana šetuckaju s bebačima idu svugdje i rade svašta i boli ih kuki (ti su mi ok i mislim da bolje prodju) i ovi ko ja što ih zeludac zaboli na spomen nekog odlaska negdje.

uopce ne znam nikog iz sredine tog dvoje. moja sister npr. ne razmislja o bolestima, dječjim ovakvim onakvim..nju ak netko pozove na krstitke, rođendan, goste..ona ide i boli ju kuki. mi npr. smo pozvani za vik na krstitke i ja na sto muka. restoran, puno ljudi..djece...zimsko doba...da li da ga vodim..ili ne.

onda si mislim ma neću, nema šanse. onda mi muka više od izolacija i mislim si a do ku...ca, više nek bude šta biti mora.

i čini mi se da je bilo lakse paziti s jednim djetetom. sad kud mi ovo drugo šmrkavo/vrtićko..kud ne moš njoj uskratit sve živo da bi brat ojačao u sterilnim uvjetima...joj kako mrzim zimu majke ti. 

kakve ste vi? mene moji isprdavaju kao da sam luda..a kad pričam s nekim drugim ljudima njima je sasvim oke neići nigdje.

kad vidim po fejsu gdje sve ljudi vode djecu naježim se..ali ta su njihova djeca živa, zdrava i oni svi sretni. šta sa mnom nije u redu?

btw, mali me zajebava danas.

sretan ti minić Karloooooooooooo

Sanjarka88
    15. Prosinac 2016. 11:16

http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

Evo Ilani

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

15. Prosinac 2016. 11:17

Masha, mi uvijek išli sa klincima svugdje, ne baš novorođenima, ali ono od tri mjeseca pa  nadalje. Ako idem u goste, gdje je veliki broj ljudi, zadržim se dva tri sata i dosta. Istina je dalje od Zg nismo tako ni išli. Izleti, more, Sljeme - pa tu je lakše s bebom nego s djetetom od godinu-dvije - tri,ne trebaš trckarati za njim. Bolesti - do nekih osam mjeseci beba ima tvoj imunitet preko mlijeka a dalje će stjecati svoj, ponekad će se razboljeti, a šta ćeš, proći će. 

Vjeverice, divno za veliku obitelj i druženje. Toplo mi je oko srca od tvojih postova

Abies, kako stignem? Kolače? Pa ovi nabrojani nisu komplicirani, za mađaricu kore kupim ovaj put. Pomognu i djeca čuvati Nikolinu. Cure će same rafaello napraviti. To je to  

Eto danas sam baš lijena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.