Ejic 2kg ideš..
Crazy tm se osvijestio! Uživaj
Sanjarka kako imenjak?
Koje proljetnice 2016?
Masho nitko nije riknuo od ad 😂
Znaš i monte radit !!
Baš me vesele tvoji postovi.
Meni je plan puslice radit za kitit smreku i za vrtić. Žutanjak za majonezu. I francuske na kilograme. I još nešto ću smislit. Samo trebam dadilju. Pih znači plan propada. U pon se kupuju kolači za vrtić 😀
Napokon iz podruma dovukli hranilicu. Još se dijelovi peru.
jutro ekipa
sirena je super spavala,ali zato je kcer se budila isla u wc,pa dosla kod nas u krevet pa je opet ustala i sina probudila pa je i on doso u krevet. Tako da mi je bilo veselo pored njih naravno nema spavanje ovaj se otkrije ovaj se pokrije.
Hvala na cestitkama! Mama zaboravila skoro na minic! Ajme brzo to ide.
Vjeverice..kad citam tebe kako se igrate mene to podsjeca ma mladju seku i mene ko klinke..stalno smo nesto igrale..radile..snimale se na kasetu kao da vodimo radio emisije😁😁 a sad ona dodje na svega par dana...obilazi prijatelje...druzi se sa mamom..nema vise vremena za to. A ovaj moj ni cut za ikakve igre. Mrzi kockanje pa zato nikad ne karta ni nista a s tim ni drustvene igre..njemu je oblik drustvene igre otic u birtiju sa drustvom. Zato jedva cekam da moja mrva naraste da se igramo😊 zasto sveki nije primila malog u ruke? Tj zas je muz kriv za to? A pa sta mu svejedno ne das malo ad? Tipa navecer prije spavanja? Cisto da probas . Zasto ti je isofix iza tebe a ne iza suvozacevog? A i ja sam od zg daleko ko ti...dobro mozda ipak blize...pa popizdim, malog u sjedalicu i u zg. Naprijed si ga stavim.probauljam dok vidim da je njemu dosta odem doma.
Tpol ovo za rome...je oni nisu nikad bolesni i to...al cure kad ste vidjele starog roma? Starog ko nasi bake i dede? Ja ne znam dal sam ikad...
Poslikaj sofu kad dodje!
Masho gdje si na jarunu?
Dojenje..nedavno sam saznala da je moja mama isla radit 2 i pol tjedna nakon sta me rodila. Ja se sokirala. Znaci dojena sam NE . Mama dobila tad posao sefice racunovodstva. I pocela radit a bila u 9 mj trudnoce i rekla sefu ide na porodiljni a kaze on kad trebas rodit. Kaze ona ovaj mjesec. Lik osto u cudu jer nije imala trbuha uopce. Eto i rodila me i isla radit odmah. Rekla sam joj da sam dobro i ispala s tim da me odma ostavila😁. Da sam ja to morala, plakala bi svaki dan valjda. Al moja mama je drugacijeg karaktera.
A rode...poserem se na njih i njihovo forsanje💩💩💩💩💩
Sunshine tandemsko dojenje? WTF??
Ilani haha kako je ona sama sebi dudu tutnula u usta😁😁 kuzis nece ona na silu nego kad ona odluci😁
Sanjarka majketi kako se polove na whatsappu😲 na viberu rijetko citam u nazad😲 tu je lakse
Ejic a sad po zimi se covjeku ni neda nekako nigdje. Al kad zatopli tko ce nas sve zaustavit😁
Kolaci...svake godine imam velike radit 100 vrsta kolaca i na kraju radim svoju klasiku...cheescake, crnac bez jaja, monte, i radim kiflice i one cvjetice.
Eto ja nemajka umjesto da sad cistim dok beba spava, ja lovim zaostatke po forumu😁
Onda cu kad se on probudi cistit😡
Jutro mame!
Abies kavica mirise mmmm.
Danas nema škole zbog sajma pa eto i ja duže ostala u krevetu. Bilo je budenja ne znam koliko. Uvijek se pitam, što ŠTO im neda spavati, zašto se stalno bude.
Sanjarka, i meni je žao zbog proljetnica, povukle su se skroz. Kod njih se svašta pametno naslo za pročitati. Eto, jedna luda upropasti čitav forum. I ovdje zbog Vibera vidim ponekad da nisam u toku.
Rode. Ja nisam za nikakve krajnosti. Mislim da svaka žena najbolje zna za sebe i svoje dijete. Ipak ta udruga se bori za dobre stvari a njihov portal i forum su meni u životu bili i te kako korisni. Uvijek kad bi imala problem oko djece našla bi kod njih neke odgovore za sebe. Kao i u svemu, prihvatim ono što smatram za sebe dobrim a sve drugo samo primim na znanje. Usput, Sunshine , kako je išao onaj recept za čokoladni kolač od one tvoje rode?
Jutro mamite 😘
Moj sin zadnje jeo sinoc u ponoc i evo tek sad i pojeo jedva 90ml 😩
Zato je od 3.30-4.30 cmizdrio pa smo se nosili po kuci 😩 to su mu neke nove fore. No, mislim da ga je bolila busa jer je prdio non stop.
Uvik nesto!
Mene malo grlo bolucka nadam se da se necu razbolit al nebi me uopce cudilo jer sam bas iscrpljena.
Ejic airbaig je obično jednostavno isključiti. U mene se nalazi to u onom prednjem pretincu pa se samo kljucem okrene na on ili off. Istrazi malo, tj bar kreni iskljucit pa ce muz potrčati 😂
Abies sto ne spavas kad imenjakinja spava? Brzo natrag u krevet
Mare vesele noci kod tebe 😄 ni mudrica nešto nije mogla zaspat do 1h mi je ulazila u sobu kukat kako ne moze zaspat 😥
Bellaru kakvo ciscenje dok beba spava? Ma daj. Ja cistim skupa s njim, pogotovo mu zanimljiv usisavac 😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji