Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Prosinac 2016. 13:31

Masho kaj si rekla koji si kvart

Abies
    15. Prosinac 2016. 14:06

Majica je poklon. 
    Šalica kaže Dobre mame imaju ljepljive podove, neuredne kuhinje, hrpu neopranog rublja i sretnu djecu

vjeverica8
    15. Prosinac 2016. 14:07

Masho ni ja baš ne idem okolo s malim. Da sam u zg, možda bi bila drukčija priča. Ovako mi treba do zg bar pola sata autom a glupa as može samo na isofix bazu koja je montirana iza mog sjedala. Znači malog ne vidim pa se ne usudim solo s njim na duže staze. A i mm je taj koji se stalno brine da ga zaštiti. Moji roditelji su na Krku tako da njima ne mogu dati malog na čuvanje. A svekrva koja živi kat ispod nije ga nijednom još primila u ruke. Djelomično je ona tu zaslužna, a djelomično mm. Tako da isto ovisim samo o mm. Bude mi dosta kuće i svega pa ga povremeno dam mm da ga pričuva dok ja odem nešto obaviti i sl. On radi svaki dan po 10 a nekad i više sati pa uglavnom soliramo mali i ja. Svekrva kuha pa bar to ne moram. E, da, kako isključivo dojim za sad ni ne mogu ga pustiti bez izdojenog mlijeka. A jede svakih sat i pol, dva. To izdajanje mi je malo tlaka. Ako želim u zg izgubim samo na put tamo i natrag preko sat vremena. To je već jedan obrok. Uh, sad sam se baš zalaufala. Uglavnom, ne idem okolo s malim solo osim u šetnju. Na sajmu beba u WG smo išli mm i ja zajedno a idemo i na domjenak njegove firme u nedjelju. Nije mi svejedno zbog viroza ali opet ne želim ni stalno biti doma. Danas idemo na vaganje kod dr. Imam u sebi konflikt istovremenog privlačenja i odbijanja. S jedne strane želim da je dobio dovoljno na kilaži pa da sam na miru sa sobom i dojenjem. S druge strane priželjkujem da kaže da mu damo još malo AD. Čisto radi moje slobode. Nemajka. Ali eto iskrena sam...

vjeverica8
    15. Prosinac 2016. 14:19

pa ne znam, savjest  psihologija je zeznuta stvar  zato kažem da je konflikt istovremenog privlačenja i odbijanja. Super mi je bio taj pojam kad smo učili u SŠ. A nisam vaga u horoskopu 

15. Prosinac 2016. 14:20

Natpis na šalici  ispisati zlatnim slovima, uokviriti i staviti na najvidljivije mjesto! 👍👍👍 Odličan poklon, Vjeverice! 

vjeverica8
    15. Prosinac 2016. 14:20

Da me se ne shvati krivo, nisam mislila nemajka zbog AD, nego zbog slobode 

Ugolina
    15. Prosinac 2016. 14:25

Hahaha, ja se uopce nisam ustrucavala,ali uopce..aj malo na pocetku...evo vrlo uspjesno dojim vec vise od sest mjeseci... moja mala je svaki dan do treceg mjeseca dobila po 60 ml ad dnevno, nekada i po dvije flasice,ovisi o situaciji jer ja ne dojim po okolo,ak ne mogu nigdje otic s djetetom ju podojit-flasica i cao bok.. nakon ta tri mjeseca sam joj poduplala dozu jer je vise trazila..a kaj ti je dcl ad,mjera za obrok za dijete od mjesec dana, znaci nije potpuni obrok dobivala nego vise kao nadopuna jer nju nikak nahranit onda 😂😂😂 niti mi je odbila sisu a opet i ja sam dobila barem taj mali dio dana malo da odmorim te sise covjece 😂 odkad papamo i hranu,prestala davat ad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.