Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    15. Prosinac 2016. 19:41

Illani ona prestane cim ispusti neki zvuk..kao super je ona, idite doma spava joj se (kod Eme stalno bili bar 45 min). Imam osjecaj da joj se neda.. mi smo slj srijedu tamo, ako ce opet tako biti raspitat cu se gdje da se zalim. Neda mi se vozit gore da bi vjezbali 15 min. A Ena bar voli kad se radi s njom...

mare1989
    15. Prosinac 2016. 19:45

ilani kupila sam sinu busilicu i jos cemo mu autice male,a kcerki sam uzela set za istrazivanje kristala,htjela joj mikroskop pa ni jedan nije bio. A kupit cemo jos neku sitnicu. A kaze sveki da ne kupujemo im puno jer su oni svasta nakupovali i jos je od mm tetka poslala hrpu poklona

Abies
    15. Prosinac 2016. 20:01

Večer. Pa to bi mogla se povećat nzg kava. Nije ni jerun daleko. 
    Bili svi na treningu. Mm dogovorio bijeg iz kuće po stalke. Odlazak po sina  u vrtić, trgovina, pa dok ih povežem oboje...(mislim da je to najduži dio) doma kuham i tiho najtiše se ušulja moj idol. Svekar. Ajd dam mu juhu, od onih 4 šnicla za nas oslića njemu dam...a tako sam se uželila ribe. Hranim kćer sina i pakiranje. On u svom filmu. Zove ga mm, ide doma. Hb ne moram po drva. I juriš. Petra kako je samo pola sata ujutro spavala, trening i sad spava kao top.

Abies
    15. Prosinac 2016. 20:07

Mare šteta za mikroskop.
    Sanjarka sutra je junior onaj stari. Nema  temp. Fino.
    Crazy jesi na nogama?
    Ilani zmajica. Dobro Ellie kaže treba se žaliti na tu tetu. 
    Dalje ne pamtim

Abies
    15. Prosinac 2016. 20:16

Pamtim...
    Vjeverice. Ok Udruga Rode postoji. Al pretjeruju. Ne čitaj previše. To sam ja napravila sa sinom. Njemu se daje ad a ja tulim da nisam za mamu. Još uz to carski imala. Nit rodila nit ima dovoljno mlijeka. Sad nije da ne forsiram, dojim maksimalno. Hoću u trgovinu, kad odem ne mučim se izdajat. Popit će ad i bok. I ništa joj nije. Nema suza. Sretna da malo pobjegnem

Sunshine1
    15. Prosinac 2016. 21:12

Mi stigle doma,obavile i shopping 😄 isla po onu laznu dolcevitu i h&M pa vidjela neke stvarcice po 20,30 kn i moooraalaaa kupit. Usput uzela i neki komplet za babinje u 4 mj cekamo jednog deckica. Gledala i popuste za sebe al ne mogu ja to tako. Na godinu je ostavljam i idem sama.
    Premorena sam,starim. Kao da sam kopala vrt a ne bila u zg i obavila par stvarcica. E skuzila sam i ja da Tena kad vidi as pocne mlatit i rukama i nogama.

Petric krece na bolje,super.
    Ja ne kupujem tolko poklona. Sad imam Teni,al kupim samo mm,necaku i svekrvi i mami neku sitnicu. Al imam sad u ovo vrijeme dosta rodendana 😥 uvijek me taj prosinac dokrajci.

Kolaci! Ja stignem uz nju puno toga napravit jer je postala bas dobrica,ali uvijek ispada da sve nekako u krug. Evi kupaona mi se blista a u kuhinju necu danas niti ulazit da ne gledam nered...I nekako pokusavam igru i paznju dok je budna a ciscenje dok spava.
    Znaci planiram ovaj vikend suhe radit. A u tjednu onaj monte sta je Bellaru stavila na viber (btw Bellaru odlucila sam se za taj prije nego si stavila link 😝),neki sa sirom i visnjama i baki dolje utrpat da mi napravi kokos roladu.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    15. Prosinac 2016. 21:25

ja sam jucer radila suhe,nesto ce mi mama,jos cu i ja sutra neke,a onaj monte sto je bellaru stavila na viber cu pred badnjak raditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.