Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    15. Prosinac 2016. 21:39

Ne znam sta je bellaru stavila al cak i ja znam monte radit. Al necu. 

Meni se da prostite se..e od Rodi i njihovog silovanja oko dojenja. Ja iskljucivo dojim jer sam tako happy da su mi sise proradile i ispunjavam si zelju iz 2012. Tad nisam uspjela i znale su me izbacit iz takta. Jednom sam u sirem drustvu neku agresivnu dojilju pitala jel ima ona povoljniju kamatu za kredit jer doji. Rekla sam joj da provjeri u banci. Nadam se da je skuzila sarkazam. 

Ja dojim jer sam si tako zacrtala. Mislim da ce top top biti 6 mjeseci a onda bok. Vidjet cemo.

Ne znam nikog tko je riknuo jer nije dojen. 

Po poklone ne znam kad cu. Malo me vec i frka

Sunshine1
    15. Prosinac 2016. 21:58

Ja samo znam da cu sa drugim djetetom davat redovito bocu. Izdojeno ili ad. Nek zna cuclat. Tena nema pojma kaj ja zim od nje,a do 3 mj je uredno pila izdojeno,ne kuzim. Onda jedno mjesec i pol nisam imala potrebu za bocom i to je to. Al lijepo sad pije na kljunasicu,i hoce vodu. To mi je super

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    15. Prosinac 2016. 21:59

Fali mi tra kod zim...😂😂😂 znaci trazim od nje

Sunshine1
    15. Prosinac 2016. 22:04

Joj Masho ja isto takve komentare vacim tim tzv rodama,imam i ja jednu takvu. I dam se kladit da je isla zatrudnit sada kako bi mogla tandemski dojit jer je to medu rodama nesto presuper i zato jer si kul ako dojis tandem hahahhaa joj nadam se da se netko nece uvrijedit 😄😅
    I kak si si ti zacrtala tako je nadbolje za tvoje dijete,ja sam si zacrtala godinu dana,a onda cu visit kakve cu ja bit volje i kakve ce ona imat obroke. Ako mi bude samo na nocnim podojima moze se oprostit od cice👹

CrazyPuppet
    15. Prosinac 2016. 22:20

Večer cure, evo konačno sam vas i ovdje pohvatala 😃
    Evo mi svi ozdravili, HB Josipa je najmanje zahvatilo, al s Jakovom smo imali borbe s dehidracijom. Naravno da nam je sve to upalo u selidbu i zakompliciralo stvari, al uspjelo se. Moram pohvaliti mm, stvarno se čovjek potrudio i velik dio odradio, ne znam više di je onaj što me gađao posranom pelenom u glavu 😂😂😂 Tako da nisam baš sve morala sama. 
    Jutros je odmah izjutra bio kaos jer su nam na gradilište stigle 3 ekipe odjednom, i trebalo je sve to iskombinirat, mm čuvao Josipa, a ja s Jakovom po gradilištu. Šou...
    Josip je valjda od sve ove moje nervoze maksimalno pokvario noći, pa ništa ni ne spavam zadnjih tjedan dana. Ajd sad će se sve to valjda malo smirit, pa će se i to popravit. Ja se stalno kritiziram kako nisam dobra mama, jer mi se čini da se jedva držim na površini od svega što se trenutno zbiva. uglavnom je sve dobro, nekad i odlično, a nekad i opći kaos. Nitko nam tu nema pomoći ni uskočiti kad zatreba, pa se snalazimo kako znamo i umijemo. Ako mi nekad mali plače 5min da ja završim ručak ili premotam pelenu ili bilo šta, neće svijet propast. Jbg, tako je...
    Pisale još za poklone i kolače... Još mm-u moram kupit, djeca su zbrinuta. Nikome drugome ne kupujem. Ovaj Božić smo bez pećnice pa radim samo nepečene kolače.
    Drago mi da je Petrić bolje, a i mala Eva. (Super je kapula, samo mora bit žešća da djeluje) 
    Ejić, nadam se da će Marcel konačno prespavat komad noći. 😘 
    Karlu sretan minić 💚💙💚💙
    Ilani prevrijedna si ženo. Super za novi auto 👍
    eto toliko od mene za sad čitam vas kad stignem.
    😘😘😘😘😘

Sanjarka88
    15. Prosinac 2016. 22:45

Daklem di sam stala danas? 

Vjeverice joj vas šest brace i sestara kako je to meni lipooo  😍 tvoji roditelji su bas bogati ljudi.
    Ja o ad necu moji su oboje odrasli na njemu...

Sunshine to sta Tena jede sve je divota! Moj lipo jede al ono sto se njemu sviđa. Zasad nece mrkvu solo i krumpir kao pire napravljen. Bolest nas je malo izbacila iz ritma pa smo preskakali drugi obrok zadnje dane moramo se vratit u normalu.
    Lip shoping ti nabacila 😎 bas si moralaaa 😂😂
    E vidis mogla bi i ja onaj monte radit za Bozic 😎
    Tandemsko dojenje hit haha 😂😂😂 to kao i onoj stranici beba voda dohrane sjedi beba u hranilici a na pladnju od hranilice prosuti spageti i umak preko njih i bebo to maže po sebi i u sebe i svi ponosni na njega haha
    Boze mi prosti! Nek se ni tu nitko ne uvrijedi al meni to nije normalno 

Masho ja spadam u onu kategoriju idem svugdi s malim mozda mi zato i je sad na atb 😂😂😂 no šalu na stranu ne razmisljam puno negativno  razbolit ce se on i doma. Necaci su mu stalno u blizini a oboje u vrtic idu ma milina...tako da bebu u ruke i ajmo

Ugolina ajme muz radi na blagdane? Joj grozno 😔 u kakvim smjenama ce bit? 

Tpol stigla sofa? 😉 šogorica pristala imat bebu? 😂

Abies poklon je divan a imenjakinja med medeni 😍😍😍

Deeka hvala na savjetu 😘 

Ilani bas si me nasmijala s Nikolinom i dudom 😂😂 mala je totalna fora kako je ona to izvela haha 
    I naravno da ce motoricki sve bit ok. Nije ni moj bas nesto od velike pokretljivosti  doc ce to na svoje i to ce onda ona brzinaki sve svladat 😉

Anchica i tvoj malac je prejak kako je mrkvu pojeo 😂😂
    Blitva, mrkva, batat, tikvice...nemam pojma sta jos za pocetak

Ellie bravo za muzevu firmu tako bi svi trebali! 💪
    I bravoooo Ena lipo ona napreduje iz dana u dan 😊

Mare kupila poklone🎈 sirenu prosla nervoza?

Abies tvoj idol tvor 😂😂😂 al me nasmije haha. Spava imenjakinja?

Crazy ajme koji tempo kod tebe! Jos jednom zena zmaj! 🤗🤗
    Bravo za muza! I nek noci se cim prije poprave 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Prosinac 2016. 22:50

Ajme koji post 😨🙈

I dok ga napisala koliko je sati vec doslo oooo idem spavat.
    Nadam se da nece nocas bit spavanja po kuci iako nosic i dalje cep 😥

Ps  proljetnice skroz preselile na whatsapp uopce nisu fora bas sam ih volila citat 😒😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    15. Prosinac 2016. 23:08

Sretan minic Karlo!!! 👶❤💙🎁🎂🎉🎊

Tema dojenje, slazem se s vama u potpunosti! Ja sam u trudnoci bila skoro uvjerena da necu moci dojiti jer ni moja mama nije mogla ni jedno od nas. Mlijeko joj bilo preslabo i nismo dobivali na tezini pa smo svi odrasli na ad. Tako sam mislila da i mene ceka isti scenarij, ali probali smo, u prvih 6tj je dobio skoro 2kg sto znaci da mu je dosta hranjivo mlijeko 😉 i sad evo dojim vec vise od 4mj. Ali da nije bilo tako, nebi se ni sekunde dvoumila i dala bi mu ad prije nego bi mi cijeli dan plakao od gladi.

Izlasci s bebom, moram priznati da smo prva 2mj puno vise bili negdje s njim nego sad. Ja izadem s njim u setnju, nekad i u trgovinu, bili sad na adventu, parput i u shopingu, ali mi se neda svaki dan ga muciti da mi place iza u sjedalici cijeli put do doma. Govorim vec vise od tjedan dana mm neka pogleda gdje se na autu iskljuci airbag pa da ga mogu staviti na suvozacevo mjesto i gurnuti mu dudu kad ispadne ali uvijek zaboravi kad dode kuci. Evo, u utorak isto idemo nas dvoje u moju firmu na tombolu. Nadam se ce mi do onda mm iskljuciti air bag... 😕
    I pokusavam ga ne drzati pod staklenim zvonom sto se tice prehlada. Naravno, ne mora mu nitko kasljati direkno u lice, ali smatram da je dobro ako dode u kontakt s nekim virusima/bakterijama koje se trenutno nalaze u zraku pa da razvije neki imunitet.

Vidim da nasim malim i velikim bolesnicima ide na bolje. Jeeeej!!! ❤❤💙💙

Crazy, odmori sad malo kad ste gotovi sa preseljenjem, zasluzila si! 😘 Ali ja se tebi stvarno divim koliko ti imas snage, energije i strpljenja. Uz 2 male djece istovremeno selidba i gradnja kuce 😥😥 i onda jos svi bolesni-skidam kapu! Ja mislim da bi krepala u toj situaciji...

Vise na zalost nisam upamtila sta ste pisale.
    Odoh sad spavati. Laku noc! 😴😴

Abies
    16. Prosinac 2016. 07:02

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍯🍵🍵🍵🍵🍫🍷🍷🔫🔫
    Svakom ponešto!
    Mašina radi. Buđenja dva. Još spava. I'm feeling good 🎵🎶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.