Anchice možeš probati i palentu mu skuhati sa nekim povrćem ili samu. Blitva je isto dobra za početak.
Ellie, radujem se za Enu da je tako dobro i brzo napredovala. Ma bravo za malog zvrkica! Mi se ne možemo pohvaliti s nečim takvim. Nikolina leži na leđima i neće nikuda, papa nogice, okrene se na bok i to je to. Ipak negdje u srcu znam da će biti u redu, da joj samo treba više vremena. Za papanje ne brini, počet će već Ena jesti kad tad. Moja Inja nije jela prvu godinu ništa, isto sam svakodnevno bacala pripremljenu kašicu. Eto valjda i tu napreduju svatko svojim tempom, netko prije netko poslije. Bitno da je Ena zdrava i vesela, počet će ona i papati.
Joj ja sam pobrkala termine, trebala sam u utorak pedijatrici na sistematski a ne sutra 😞😞😞😞😞 i sad mi je bas krivo , dala mi termin tek 4.1 i jos kaze da prosli put nisam dosla a nije neg je ona bila pobrkala . Bas mi je krivo sad ☹️☹️☹️☹️☹️
Ellie, otvoren je Britanac! A vježbe, ah, ništa novo. Teta mi se dodatno zamjerila time što čim sam prišla onom stolu da obučem Nikolinu, ona odmah zgrabila svoj mobitel i počela tipkati, ja je pitam nešto, ona ne doživljava koliko je sva u mobitelu 😬
Ma ja sam prosli put se gore vozila sat i po da bi vjezbe trajale 20 min. Ok super je ona al daj radi nesto s njom. Sve nekako grubo.. ne znam. Ja se nadam da ce se nasa teta Neda vratit (nismo ju upoznali al mora biti bolja od ove). Kad imate fizijatra? Ja bi na tvoj mjestu trazila novu....
Ej žene drage 😘
Sta se radi? Ja skuhala rucak pa cekam muzica da dođe da rucamo. Morat cu posli do mullera s mudricom nac nekakvu pitajbogakakvu vrpcu za sutrašnju priredbu u školi.
Petric nije imao danas temp. no jako je loše volje, bas je bezvoljan, ne veseli i u tom tonu cili dan 😔
Danas sam se skoro rasplakala kad sam vidila kakav mi je svinjac u kuci 😣😣 pa sam se uhvatila ribat dnevni i krepala sam a uopce se ne vidi da sam radila. Trebalo bi i kauc pomaknuti da operem i njega i pod ispod njega.
Ajme bas sam down.
Da ne govirim da nam je bolest sve poremetila i da se uspavljuje iskljucivo na rukama malo je rec da mi ledja otpadaju e stvarno neznam kako da nas nakon ovog kaosa opet dovedem u neki red 😔😣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello
ja nikako doci do foruma😁😁
moja mala jutros od 4-5 plakanje na najjace. Onda je zaspala do 8h probudila se kao da nista nije bilo. Isle smo malo u grad po poklone za bracu i seku. I sve je dobra bila,a sad evo opet nerovoza na najjace.
Ilani nasa zena, majka, kraljica 😎💪🤗
Ja za sad znan da cu radit krempite i neke lješnjak gnijezda. Dalje jos smisljam.
Evo muž. Idem rucat pa vas citam kasnjje dalje 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koja griznja savjeti ako dadnes ad.
ja sam sireni bila dala bocicu kad je bila u skoku,samo jednu navecer. Sad vec 2dana je samp na ad-u jer sam bila pod nekim stresom,nisam imala volje je dojiti😩
jos dojimo a i ad dajemo.
mene mama zvala da ce mi ona kolace praviti,super,ali i ja cu nesto miksati bez obzira sto ona kaze da ne moram
Ellie, kod fizijatra smo u drugom mjesecu. Ne bude li dotad Nikolina napredovala, tražit ću s drugu tetu. Znači ni s vama Ines ne odradi cijelu sihtu već samo 20 minuta??? S nama još manje ali sam mislila da je to zbog Nikolininog otpora. 😮😟
Sanjarka, za koji dan bit će Petar onaj stari, ne brini. I ne plakati zbog nereda! Sjeti se vjevericine šalice! 😀😘
Mare, kraljica si! Što ste kupile braci i seki?
TPol, brzo će ti doći taj novi termin. Događa se...
Crazy, jesi nam živa??? Jel prošla viroza? Jeste preselili?
Sortiraj odgovore
Najstariji