Pozdrav svima
Eto kod nas standard jednostavno ona sebi odspava u 8 ili pol 9 jedan beuty nap i to je to. Onda bude budna do 23, 23:30.... A ok je samo ako nije cendrava onda mi tesko pada a vako ajd neka je sta da radim kad nece ranije . U jutro produzi do 9 pol 10 i onda za sat i pol ima njeno orvo spavanje od sat vremena pa opet sat budna i spavanac , popodne mi bude budna... Sama si je to rasporedila
Nama dokazi sofa danas haha a radujem se ko malo dijete joj
ilani bas su cool ti snjeskici
Vjeverica dodu ona tebi tvoji za Bozic?
Sanjarka i Hele bas mi je drago da me nedozivljavate kao nervoznu osobu, ponekad dam tako ljuta na sebe jer se uznervozim na bi da budem stalno cool haha a nemoze
Masha , mi idemo medu ljude , a i ovde cim udem u bus gdje bi bila da razmiskjam o virusima i onda vidim dijete koje na stanici jede mandarinu s poda pa mi je lakse, ili djecu koja lizu one drzace u busu ili koji puzaju u trgovini, i sjetim se mog strica kojem je mala bila stalno bolesna a pazili su je kao da je od secera i njegovog iscudavanja kako romi koji su zivjeki tada nedaleko od nas u barakama imaju zdravu djecu a hodaju bosa po vani i po Blatu
Meni muz danas dide tek kasno idu na veceru s firmom ovde je obicaj te bozicne vecere pa ga nece bit do 22 , cijeli dan sama joj , i sutra isto mora ostat radi nekog projekta 😔 Al doci ce mi sogorica pa da ju malo nagovaram za bebu al tesko njoj ona je bas perfekcionist 😬😬

Vjeverice HVALA na poklonu. Poslikam za koju minutu.
Masho i ja sam negdjw suđe veš pod ručak. Kolači kad... Još sad moram za vrtić.
Nadam se za viked mojima da malo klince pripaze da nešto izvedem. I dok mm odnesem ručak. Samo ne smijem se psihički na njih oslonit. inače se razočaram
Vjeverice HVALA na poklonu. Poslikam za koju minutu.
Masho i ja sam negdjw suđe veš pod ručak. Kolači kad… Još sad moram za vrtić.
Nadam se za viked mojima da malo klince pripaze da nešto izvedem. I dok mm odnesem ručak. Samo ne smijem se psihički na njih oslonit. inače se razočaram
I ja se isto psihicki ne smem oslonit- razicarenje instant
Mi nemamo nikog ovdje di smo. tako da sve mm i ja..osim sogorice koja isto ima dvoje na drugom kraju grada.
Nema veze. ne kukam. vise bi voljela ozdravit u glavi.
Ilani sposobnice!
Ugolina prszivjet ces. premda znam kako je kad ti mm stalno radi. nagradi ga malo kad dodje doma ;)

Sanjarka uz antibiotik obavezno probiotik. biogaia ili waya.
Ja kupila poklone samo necakinjama. Za vikend cu se potrudit za ostale :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji