Pozdrav svima
Eto kod nas standard jednostavno ona sebi odspava u 8 ili pol 9 jedan beuty nap i to je to. Onda bude budna do 23, 23:30.... A ok je samo ako nije cendrava onda mi tesko pada a vako ajd neka je sta da radim kad nece ranije . U jutro produzi do 9 pol 10 i onda za sat i pol ima njeno orvo spavanje od sat vremena pa opet sat budna i spavanac , popodne mi bude budna... Sama si je to rasporedila
Nama dokazi sofa danas haha a radujem se ko malo dijete joj
ilani bas su cool ti snjeskici
Vjeverica dodu ona tebi tvoji za Bozic?
Sanjarka i Hele bas mi je drago da me nedozivljavate kao nervoznu osobu, ponekad dam tako ljuta na sebe jer se uznervozim na bi da budem stalno cool haha a nemoze
Masha , mi idemo medu ljude , a i ovde cim udem u bus gdje bi bila da razmiskjam o virusima i onda vidim dijete koje na stanici jede mandarinu s poda pa mi je lakse, ili djecu koja lizu one drzace u busu ili koji puzaju u trgovini, i sjetim se mog strica kojem je mala bila stalno bolesna a pazili su je kao da je od secera i njegovog iscudavanja kako romi koji su zivjeki tada nedaleko od nas u barakama imaju zdravu djecu a hodaju bosa po vani i po Blatu
Meni muz danas dide tek kasno idu na veceru s firmom ovde je obicaj te bozicne vecere pa ga nece bit do 22 , cijeli dan sama joj , i sutra isto mora ostat radi nekog projekta 😔 Al doci ce mi sogorica pa da ju malo nagovaram za bebu al tesko njoj ona je bas perfekcionist 😬😬
Vjeverice HVALA na poklonu. Poslikam za koju minutu.
Masho i ja sam negdjw suđe veš pod ručak. Kolači kad... Još sad moram za vrtić.
Nadam se za viked mojima da malo klince pripaze da nešto izvedem. I dok mm odnesem ručak. Samo ne smijem se psihički na njih oslonit. inače se razočaram
Sanjarka uz antibiotik obavezno probiotik. biogaia ili waya.
Ja kupila poklone samo necakinjama. Za vikend cu se potrudit za ostale :)
Sortiraj odgovore
Najstariji