Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    15. Prosinac 2016. 12:50

Pozdrav svima
    Eto kod nas standard jednostavno ona sebi odspava u 8 ili pol 9 jedan beuty nap i to je to. Onda bude budna do 23, 23:30.... A ok je samo ako nije cendrava onda mi tesko pada a vako ajd neka je sta da radim kad nece ranije . U jutro produzi do 9 pol 10 i onda za sat i pol ima njeno orvo spavanje od sat vremena pa opet sat budna i spavanac , popodne mi bude budna... Sama si je to rasporedila 

Nama dokazi sofa danas haha a radujem se ko malo dijete joj
    ilani bas su cool ti snjeskici 
    Vjeverica dodu ona tebi tvoji za Bozic?
    Sanjarka i Hele bas mi je drago da me nedozivljavate kao nervoznu osobu, ponekad dam tako ljuta na sebe jer se uznervozim na bi da budem stalno cool haha a nemoze 

Masha , mi idemo medu ljude , a i ovde cim udem u bus gdje bi bila da razmiskjam o virusima i onda vidim dijete koje na stanici jede mandarinu s poda pa mi je lakse, ili djecu koja lizu one drzace u busu ili koji puzaju u trgovini, i sjetim se mog strica kojem je mala bila stalno bolesna a pazili su je kao da je od secera i njegovog iscudavanja kako romi koji su zivjeki tada nedaleko od nas u barakama imaju zdravu djecu a hodaju bosa po vani i po Blatu

Meni muz danas dide tek kasno idu na veceru s firmom ovde je obicaj te bozicne vecere pa ga nece bit do 22 , cijeli dan sama joj , i sutra isto mora ostat radi nekog projekta 😔 Al doci ce mi sogorica pa da ju malo nagovaram za bebu al tesko njoj ona je bas perfekcionist 😬😬

Abies
    15. Prosinac 2016. 13:13

Vjeverice HVALA na poklonu. Poslikam za koju minutu. 

Masho i ja sam negdjw suđe veš pod ručak. Kolači kad... Još sad moram za vrtić. 
    Nadam se za viked mojima da malo klince pripaze da nešto izvedem. I dok mm odnesem ručak. Samo ne smijem se psihički na njih oslonit. inače se razočaram

Abies
    15. Prosinac 2016. 13:19

deeka
    15. Prosinac 2016. 13:28

Sanjarka uz antibiotik obavezno probiotik. biogaia ili waya.
    Ja kupila poklone samo necakinjama. Za vikend cu se potrudit za ostale :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.