Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    15. Prosinac 2016. 14:28

Ma kakva griznja savjesti, non stop si tu za tog malog,non stop to nadojavanje i sve,  nece svijet propast kaj bu jednom u sto godina flasucu spil i kaj bus nekam otisla  😂😂😂
    A zasto ga svekrva nece primit

15. Prosinac 2016. 14:36

Abies, Petra slatkoca mala,prekrasna je

curicax3
    15. Prosinac 2016. 14:37

Vjeverice,opusti se!i ja dojim i dojika prve dvije 13 i 10 mjeseci.Moja kad negdje idem popije ad bez griznje savjesti!Nekad joj znam dat prije spavanja kad me ispije preko dana!Nece mu nista biti;vjeruj mi😉
    Mislim da svaka od nas treba malo vremena i za sebe!Ja nekad znam otic makar u ducan po speceraj,samo da se maknem bar pola sata od svih!I uopce ne mislim da sam losa majka zbog tog!Naprotiv,vidim kad uzmem malo vremena za sebe,odem s frendicama na kavu,da puno kvalitetnije provedem vrijeme s djecom nakon toga,nisam toliko nervozna i isfrustrirana

curicax3
    15. Prosinac 2016. 14:38

Karlito sretan minic😘🎂

anchica26
    15. Prosinac 2016. 14:55

Vjeverice, mislim da si me ti pitala...zavrsila sam srednju za farm tehnicara, poslije upisala sasvim deseti faks, ali buduci da nije bilo posla u drugoj struci radila sam u ljekarni do prije godinu dana

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Ugolina
    15. Prosinac 2016. 14:55

Anchica iz kojeg si ti ono kvarta .
    A cuj mene,svaku pitam za kvart..

Ugolina
    15. Prosinac 2016. 15:03

A takvo ti je dijete, moja isto dan danas kolica su smrtni neprijatelj br.1, tempirat moram da joj se opako spava da bi bili u duzoj setnji..stalno samnom,stalno na rukama i svi mi srali da kak sam ju to naucila a ja samo zadovoljavan potrebe svog djeteta..kod mene ne postoji-pusti je da place..ma nema sanse covjece..
    Isto,sterala u k i kucanske poslove i sve dok god je budna jer se ne isplati sizit kak nis ne stignem,samo kuham..dok zaspe onda sve drugo..
    i evo kaj sam dobila- curicu koja obozava drustvo,zezanciju,smijeh, curicu koja ima povjerenje u mene da ju necu ostavit samu, pustim ju na pod odkad se okrece,sama se igra bez problema i po pola sata,okrece po podu..i sada stignem sveee,cak i dok je budna..
    Dala sam joj svo svoje vrijeme..
    Posljedica je da nekad puknem..istina da trebamo malo i mira..onda odem do svojih,svi ju natezu,svima ju guram u ruke,ja kafenisem. 
    Ovo pisanje me odclvelo nekud,nit glave nit repa nit znam sto je pjesnik htio rec 😄😄😄

Ellie00
    15. Prosinac 2016. 15:11

Dan zene.

Vidim rasprava o izlascima i klincima. 

Meni je pedijatrica jos u rodilistu rekla nesto cega se drzim- mame i bebe se jos prilikom porodoa odvoje od pupcane vrpce. 
    Mi nismo imale najlaksi dolazak na svijet i 3 smo tjedna bile odvojene jedne od druge (u istom hodniku a odvojene  ), al zato sam odlucila jos tamo da kad dodjem van da cemo maksimalno uzivati. Odpocetka smo same. Mm je radio po 10 i vise sati, dosao strgan doma. Ja od njega nisam mogla ocekivati da onda jos ide u trgovinu za mene. Od njenog drugog mjeseca idemo bas svugdje zajedno. Ena je  u 7 mjeseci svog zivota bila na dva puta na moru, tri puta u Sloveniji, 10etak puta u Varazdinu  (od tog 5 puta sama sa mnom- na zadnjem sjedalu), u Slavoniji na svadbi (vani). Da mm nije bolestan sad bi isli u Svicarsku. I nikada bas nikada nismo imali ikakvih problema na putu.
    Sto se tice shopping centara sad ih izbjegavam (i ja a i zbog nje), prije smo isle al ici cemo opet. Odem ujutro poslije 9 kad je sve prazno. Idem i na kave s njom  i svaki dan secemo. 
    Nama npr do Goljaka treba vise od pola sata, i to obavljamo sve same... 
    Ena je na Ad. Jednostavno je bila preslaba i premala za sisanje, a i 3 tjedna bolnice je napravilo svoje, Super napreduje i ne mislim da sam zbog toga losija majka sto mi dio okoline hoce nametnuti. Nitko, al bas nitko ne moze zamisliti sto smo nas dvije sve prosle. 
    Ona je jako nasmijano dijete, ide bas k svima, smije se ljudima na cesti i teti u trgovini. Ostavljam ju mm (sad ne mogu al inace) bez imalo griznje savjesti odem na kavu ili kino s frendicom. Bila i par puta s mm vani i cuvala ju je teta cuvalica (spavala je). Za dijete je bitno da ima mamu koja je sretna. 
    Mm je evo sad bolestan vec 5 tjedana, i dalje smo nas dvije same plus se za njega brinem i obavljam mu sve, bolje receno obavljamo nas dvije sve. Nekad mi dodje i zao kud sve mora ici al nema tko za nas to drugi obaviti.. 
    Stalno mi je u glavi da ce ona vrlo brzo u jaslice i da se na to moramo i ja i ona pripremti vec sad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.