Ugolina,jest riza je
Masho,na e kupi ima SVEGA na Violettu pa i projektor na foru disko kugle.Ipod ima u kauflandu i intersparu 140kn
Snjegovići od čarape fooora.
Lani sam od čaša radila. Sad čeka badnjak da ga izvučemo iz podruma
Masho kad smo kod noktiju, nema sanse ih odrezat na budno i rezala joj uvijek dok spava..i jutros joj velim,moramo to napravit, upalila s joj boomerang nek gleda crtice,posjela ju u krilo i bez velkih teskoca ih odrezala 😲😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ocito smo prerasli onu fazu da neda... kuzi totalno sve 💕
Baby, Nikolina isto kupovne kašice neće nikako. Na tvom mjestu ponjela bih ipak hipp za svaki slučaj, ali ako imaš uvijete za skuhati mu nešto, to bi bilo super. Ja kad god računam sa kupovnom kasicom, na kraju idem kuhati joj palentu 😕. Ako ste probali već bananu, može onda i ona proći umjesto kašice. Uostalom tih par dana i sasvim bez dohrane mislim da ti ne bi bio gladan.
Kaj cete radit danas? meni u planu cijeli dan bit kod mojih jer muz mora radit do pol sest,sest i dok dode doma,neda mi se cijeli dan bit solo pa odosmo ja i moja zličica 💕
I ode post! Aaaaaaa. Psmt
Inace dobro jutros svima 😘 bas ste vrijedne jutros 🤗
Mi spavali do 9h skoro. Doduse od 2-4 smo se nosali jer nije mogao spavati zbog nosa. Uh! No prva noc bez temp 💪 nadam se da ce i nosic ubrzo proraditi.
Curice i Anchica hvala na savjetu za linex baby idem danas 😘
Ejic kuhalaaa kavu ☕ ne pitaj se nesto nego trpi i nadaju se da ce proc sta prije taj obrat kod spavanja. Ja sam se puno toga pitala pa mi nitko nije ponudio odgovor 😩😒😥 tako to ide valjda s bebama
Ilani te društvene igre su bas skupe uzas!
Mogla bi ja do intersporta vidit mudrici trenerku za gimnastiku. Ma neman pojma ideja a ni vremena bas.
Babycoming aaaa vi idete u zg ovak vikend daaa. Divota uzivajte i za nas 😘
Preskocite nadohranu 😉 ja uredno preskocim kad mi dan prođe van kuce ili u nekim komplikacijama
Masho dobar muz 😎
Moj nece domaće voćne kasice pa ti vidi haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Karlo sretan 4.minic 🎈🎈🎈🎈
Pise porodiljna 19.12 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji