Nasa noc opet isto kao i jucer. Ali ja ne razumijem to moje djete, zaspi u 20, do 23 (ili prekjucer do ponoci) spava u komadu onda do 4 svakih sat do sat i pol ustajanje, frajer ne zeli ni dudu nego samo cicu na 5min i onda od 4 potegne u komadu do 7... zasto ne moze potegnuti u komadu od tih 23/34 pa do 4?? 😭😭
Nadam se da ste vi imali bolje noci! 😊😘
Vi to kupujete poklone za cijele obitelji? 😮😮😮 Pa kako vam se da toliko toga smisljati? 😮😮😮 Ja osim sto nebi imala ideje, bankrotirala bi! Ja sam ukinula ta darivanja prije par godina. Svake godine kupim samo djeci (i to manjoj djeci, iznad 15-16 god vise ne racunam kao djecu 😜), pa mi se i sad nakupi po 7-8 poklona, a ideja niodkut. Necacima sam kupila bonove u toysu jer jednostavno vise ne znam sta imaju, sta ne, sta ih zanima, sta ne, a tako sakupe 2-3 poklonbona i mogu si kupiti 1 vecu igracku koju zele. Mm i ja se isto nekad darujemo, nekad ne. Vidjela sam nekidan neku salicu s nekim natpisom za tatu pa mu to planiram naruciti. Moram mamu angzirati da naruci jer je nas amazon na njegovo ime i njegov racun pa da nebi sam sebi placo poklon 😁😁
Toliko od mene. Djete mi postalo nervozno, idem ga premotam 😊

Dobro jutro mame!
Ejic, moze kavicu.Spavali tak tak,jedno 4 budenja,ali autopilot radi pa nije tako strasno.
Bellaru,imali smo prije opel astru karavan.Dao je svoje.
Sanjarka,nemam pojma sto radi ipod,mislim da ima pjesama iz serije i igrica.Inja je to napisala u pismu Djedu pa sam samo uzela to,nije mi se dalo razmisljati vise,nek se dijete veseli.Lara je pak napisala Djedu -iznenadi me .Ugledala sam onu igru "istina ili laz",ucinila mi se zgodnom i zabavnom pa sam uzela to,ma da 170 kn je za to previse,ali sta ces...jos cu joj neke fora rukavice uzeti,vidjela u terranovi onako da mogu biti sa prstima i kao u jednom djelu sa nekim zivotinjama,fora su ali je kvaliteta uzas,nisam ih uzela.
Pokloni.U Intersportu dosta toga snjizeno,tamo cu uzeti sinovima hudice (ima adidas bas debele 300kn). Muzu,a i njemu sam tako nesto mislila,ne znam jos. Svekrvi cu novcanik. Kumovima sitnicu tipa kuglica,salica,nesto prigodno.
Dobro jutro mame!
Ejic, moze kavicu.Spavali tak tak,jedno 4 budenja,ali autopilot radi pa nije tako strasno.
Bellaru,imali smo prije opel astru karavan.Dao je svoje.
Sanjarka,nemam pojma sto radi ipod,mislim da ima pjesama iz serije i igrica.Inja je to napisala u pismu Djedu pa sam samo uzela to,nije mi se dalo razmisljati vise,nek se dijete veseli.Lara je pak napisala Djedu -iznenadi me.Ugledala sam onu igru "istina ili laz",ucinila mi se zgodnom i zabavnom pa sam uzela to,ma da 170 kn je za to previse,ali sta ces…jos cu joj neke fora rukavice uzeti,vidjela u terranovi onako da mogu biti sa prstima i kao u jednom djelu sa nekim zivotinjama,fora su ali je kvaliteta uzas,nisam ih uzela.
Pokloni.U Intersportu dosta toga snjizeno,tamo cu uzeti sinovima hudice (ima adidas bas debele 300kn). Muzu,a i njemu sam tako nesto mislila,ne znam jos. Svekrvi cu novcanik. Kumovima sitnicu tipa kuglica,salica,nesto prigodno.
jutric,
moram bit brza. mali se budi svaki čas.
pusa za bubaniće.
ja poklone strogo samo djeci. a djece ko u priči.
nego moja mala je opsjednuta Violetom. zeli sve na Violetu. ima li gdje haljina? tajice? to je napisala u pismu..a ja ne nalazim.
šta je Ipad Violeta? koliko love i gdje ga ima?
od disco kugle je odustala hvala Bogu. ko će potegnut do Ikeee.
ja sinoć podojila malog i on se razbudi a ja spavam. čujem muž uspavao malu i zovem ga..i kazem ajd ti njega malo uzmi..i probudim se oko 1...mm spava, mali u kolicima..spava..ja naspavana. milina.
Bellaru daj drmni koju i za mene. ja ću se cure opit ko smuk kad prestanem dojit. jedva čekam.
Ugolina i ja jedva rezem nokte, jedvaaaaaaaaaaaaaaaaa
pusiceeeeeeeeeeeee

jutrooo..moze kava, mm juteos skuhao neku procerusu, monentalno me otvorilo 😂
mi danas u pripremama za zg, al se mom sinu ocito ne svida ideja da idemo na put pa ne suraduje bas zadnja dva tri dana..on to kako vjetar puse, 2 dana dobar 5 dana nervozan 😣😣😥
Zelim bebicama brzo ozdravljenje; nisam bas popratila ni fejs ni viber ni forum..jednostavno nisam imala kad..placem zbog potrosenih novaca..jucer mm mijenjao sve 4 gume, danas auto ide na popravak neceg, Bozic dolazi a pare samo nestaju 😨😨 budem opljackala kakvu banku😂
bebo bas ne voli kupovne kasice i sad sam na sto muka sto mu dat da papa ova dva tri dana 😯 najbolje da nosim sa sobom domace al dosta toga mi je smrznuto i nece izdrzat put u tom stanju 😑 da ga ignoriram i kupim hipp, sta mislite?
moj poklon spreman i ceka mog muza da ga odnese na postu, tako da tajna prijo nemoj se ljutit, stize to brzo 😀
ne zna vise sta napisat pa idem pojest nesto, mozda dobijem inspiraciju
E da,tko ima stariju djecu...Prije smo izradivali s djecom ukrase od slanog tjesta ,pahuljice,snjegovice,svasta. To moze biti odlican poklon za bake,djedove,tete pa i prijatelje.Dosta smo takvih stvarcica poklanjali.Ove godine za sajam u skoli i za poklone prijateljima smo napravile snjegovice koje mogu biti i grijac za ruke (zagrije se u mikrovalnoj).

Prijavljujem malo bolju noc nego prijasnje, cini mi se manje budenja iako ih nije bilo manje 😂😂😂😂 mozda veci razmaci bili izmedu budenja pa mi se cini samo al osjecam se naspavano 💪

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji