Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    15. Prosinac 2016. 07:27

Nasa noc opet isto kao i jucer. Ali ja ne razumijem to moje djete, zaspi u 20, do 23 (ili prekjucer do ponoci) spava u komadu onda do 4 svakih sat do sat i pol ustajanje, frajer ne zeli ni dudu nego samo cicu na 5min i onda od 4 potegne u komadu do 7... zasto ne moze potegnuti u komadu od tih 23/34 pa do 4?? 😭😭

Nadam se da ste vi imali bolje noci! 😊😘

Vi to kupujete poklone za cijele obitelji? 😮😮😮 Pa kako vam se da toliko toga smisljati? 😮😮😮 Ja osim sto nebi imala ideje, bankrotirala bi! Ja sam ukinula ta darivanja prije par godina. Svake godine kupim samo djeci (i to manjoj djeci, iznad 15-16 god vise ne racunam kao djecu 😜), pa mi se i sad nakupi po 7-8 poklona, a ideja niodkut. Necacima sam kupila bonove u toysu jer jednostavno vise ne znam sta imaju, sta ne, sta ih zanima, sta ne, a tako sakupe 2-3 poklonbona i mogu si kupiti 1 vecu igracku koju zele. Mm i ja se isto nekad darujemo, nekad ne. Vidjela sam nekidan neku salicu s nekim natpisom za tatu pa mu to planiram naruciti. Moram mamu angzirati da naruci jer je nas amazon na njegovo ime i njegov racun pa da nebi sam sebi placo poklon 😁😁

Toliko od mene. Djete mi postalo nervozno, idem ga premotam 😊

15. Prosinac 2016. 08:22

Dobro jutro mame!
    Ejic, moze kavicu.Spavali tak tak,jedno 4 budenja,ali autopilot radi pa nije tako strasno.

Bellaru,imali smo prije opel astru karavan.Dao je svoje.

Sanjarka,nemam pojma sto radi ipod,mislim da ima pjesama iz serije i igrica.Inja je to napisala u pismu Djedu pa sam samo uzela to,nije mi se dalo razmisljati vise,nek se dijete veseli.Lara je pak napisala Djedu -iznenadi me .Ugledala sam onu igru "istina ili laz",ucinila mi se zgodnom i zabavnom pa sam uzela to,ma da 170 kn je za to previse,ali sta ces...jos cu joj neke fora rukavice uzeti,vidjela u terranovi onako da mogu biti sa prstima i kao u jednom djelu sa nekim zivotinjama,fora su ali je kvaliteta uzas,nisam ih uzela.

Pokloni.U Intersportu dosta toga snjizeno,tamo cu uzeti sinovima hudice (ima adidas bas debele 300kn). Muzu,a i njemu sam tako nesto mislila,ne znam jos.  Svekrvi cu novcanik. Kumovima sitnicu tipa kuglica,salica,nesto prigodno.

Littleladybug
    15. Prosinac 2016. 08:23

jutrooo..moze kava, mm juteos skuhao neku procerusu, monentalno me otvorilo 😂
    mi danas u pripremama za zg, al se mom sinu ocito ne svida ideja da idemo na put pa ne suraduje bas zadnja dva tri dana..on to kako vjetar puse, 2 dana dobar 5 dana nervozan 😣😣😥
    Zelim bebicama brzo ozdravljenje; nisam bas popratila ni fejs ni viber ni forum..jednostavno nisam imala kad..placem zbog potrosenih novaca..jucer mm mijenjao sve 4 gume, danas auto ide na popravak neceg, Bozic dolazi a pare samo nestaju 😨😨 budem opljackala kakvu banku😂
    bebo bas ne voli kupovne kasice i sad sam na sto muka sto mu dat da papa ova dva tri dana 😯 najbolje da nosim sa sobom domace al dosta toga mi je smrznuto i nece izdrzat put u tom stanju 😑 da ga ignoriram i kupim hipp, sta mislite?
    moj poklon spreman i ceka mog muza da ga odnese na postu, tako da tajna prijo nemoj se ljutit, stize to brzo 😀
    ne zna  vise sta napisat pa idem pojest nesto, mozda dobijem inspiraciju

15. Prosinac 2016. 08:34

E da,tko ima stariju djecu...Prije smo izradivali s djecom ukrase od slanog tjesta ,pahuljice,snjegovice,svasta. To moze biti odlican poklon za bake,djedove,tete pa i prijatelje.Dosta smo takvih stvarcica poklanjali.Ove godine za sajam u skoli i za poklone prijateljima smo napravile snjegovice koje mogu biti i grijac za ruke (zagrije se u mikrovalnoj).

15. Prosinac 2016. 08:35

Ugolina
    15. Prosinac 2016. 08:37

Prijavljujem malo bolju noc nego prijasnje, cini mi se manje budenja iako ih nije bilo manje 😂😂😂😂 mozda veci razmaci bili izmedu budenja pa mi se cini samo al osjecam se naspavano 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.