Eva se niti ne pokusava vratiti na ledja sa trbuha, kad joj dosadi na trbuhu, pocne plakati 😂
Krug napravi cijeli na trbuhu i rukama, i pocela puzati malo u rikverc. To je za sada to

Sanjarka ne brigaj i ja imam ljencugu. Danas sam sve 'egzoticne' stvari stavljala oko nje,ma nema sanse da se debela mrdne. I kad ja krenem nogom ili kukom okrene se u sekundi na koju god stranu. Ona gleda u to kaj ima sa strane...pruza rucice prema tome i mase sacicama hahahaha iskusava telekinezu 😂😂😂😅😅😅

url=https://lilypie.com]
E moja isto zapne na trbuhu i to je to!
A jos uvijek lijena i s kasicama Ja kako Sanjarka kaze otvorim onu najmanju hipp i to nam tri dana traje.Drugi i treci dan skuham komadic batata il rizine pahuljice pa pomijesam s gotovom.Al vecinu bacamo😣samo par puta malo vise pojela

I sta jos.
Sunshine cestitke na drugom zubicu 😍😍
I gadan je taj herpes nadam se da muza toliko puno ne boli
Vjeverice vidis kako ti sin postao dobrica 😍
Nek prehlada brzo prodje 🤗🤗 nasi nalazi tek sutra popodne.
Hele kako ste? 🤗
Bellaru aktiviraj svoje lijepe prstice 🤗
Poklon je super, bravo Hele 👍👍👍
Mare cudo pravo tvoj muz 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Idem i ja ujutro pravac ljekarna po inhalator...ne znam zasto to vec nisam imala u pripremi, mozda bih izbjegla ovo. No.dobro
Masha, koji inhalator imas?
Sad na fejsu hvale ombro, pa cu taj uzeti
Idem i ja ujutro pravac ljekarna po inhalator…ne znam zasto to vec nisam imala u pripremi, mozda bih izbjegla ovo. No.dobro
Masha, koji inhalator imas?
Sad na fejsu hvale ombro, pa cu taj uzeti
Medikoel Me100. ok je

Pa ništa nisam popamtila.
Ugolini muz pospremio veš.
Sanjarka citira i nabija stranice. Slabe smo. Znale smo po 10 na dan pisat.
Viber se oteo kontroli. Moj grijeh.
Netko baca kašice. Sinu sam tako kuhala i bacala. Kćerki kupujem većinom. I peče me grižnja savijest.
Hele slatki poklon.
Morat ću pogledat tko štrajka po tom pitanju
Laku noć

Jutro ☕️☕️☕️☕️
Imal budnih?? U 4 sam je nahranila i od tada ne mogu spavat , bez veze 😔 Valjda pun mjesec
Da bile su bas fine tortilje morat cu danas opet hahahha
Probat cu jos spavat a sad ce ona taman trazit opet pa dal mi se isplati ili ne hmmm hmmm
Sad kad sam popricala sama sa sobom mozda i zaspem 😀😀😀😀
Sofa dolazi u cetvrtak bas se veselim , a nije cudo kad mi je ona pokvarena stajala mjesec dana u stanu 🙄
Jambica i Petric ozdravite brzo. ...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji