Eva se niti ne pokusava vratiti na ledja sa trbuha, kad joj dosadi na trbuhu, pocne plakati 😂
Krug napravi cijeli na trbuhu i rukama, i pocela puzati malo u rikverc. To je za sada to
Sanjarka ne brigaj i ja imam ljencugu. Danas sam sve 'egzoticne' stvari stavljala oko nje,ma nema sanse da se debela mrdne. I kad ja krenem nogom ili kukom okrene se u sekundi na koju god stranu. Ona gleda u to kaj ima sa strane...pruza rucice prema tome i mase sacicama hahahaha iskusava telekinezu 😂😂😂😅😅😅
url=https://lilypie.com]
E moja isto zapne na trbuhu i to je to!
A jos uvijek lijena i s kasicama Ja kako Sanjarka kaze otvorim onu najmanju hipp i to nam tri dana traje.Drugi i treci dan skuham komadic batata il rizine pahuljice pa pomijesam s gotovom.Al vecinu bacamo😣samo par puta malo vise pojela
I sta jos.
Sunshine cestitke na drugom zubicu 😍😍
I gadan je taj herpes nadam se da muza toliko puno ne boli
Vjeverice vidis kako ti sin postao dobrica 😍
Nek prehlada brzo prodje 🤗🤗 nasi nalazi tek sutra popodne.
Hele kako ste? 🤗
Bellaru aktiviraj svoje lijepe prstice 🤗
Poklon je super, bravo Hele 👍👍👍
Mare cudo pravo tvoj muz 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Idem i ja ujutro pravac ljekarna po inhalator...ne znam zasto to vec nisam imala u pripremi, mozda bih izbjegla ovo. No.dobro
Masha, koji inhalator imas?
Sad na fejsu hvale ombro, pa cu taj uzeti
Pa ništa nisam popamtila.
Ugolini muz pospremio veš.
Sanjarka citira i nabija stranice. Slabe smo. Znale smo po 10 na dan pisat.
Viber se oteo kontroli. Moj grijeh.
Netko baca kašice. Sinu sam tako kuhala i bacala. Kćerki kupujem većinom. I peče me grižnja savijest.
Hele slatki poklon.
Morat ću pogledat tko štrajka po tom pitanju
Laku noć
Jutro ☕️☕️☕️☕️
Imal budnih?? U 4 sam je nahranila i od tada ne mogu spavat , bez veze 😔 Valjda pun mjesec
Da bile su bas fine tortilje morat cu danas opet hahahha
Probat cu jos spavat a sad ce ona taman trazit opet pa dal mi se isplati ili ne hmmm hmmm
Sad kad sam popricala sama sa sobom mozda i zaspem 😀😀😀😀
Sofa dolazi u cetvrtak bas se veselim , a nije cudo kad mi je ona pokvarena stajala mjesec dana u stanu 🙄
Jambica i Petric ozdravite brzo. ...
Sortiraj odgovore
Najstariji