Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jambica
    13. Prosinac 2016. 21:59

Eva se niti ne pokusava vratiti na ledja sa trbuha, kad joj dosadi na trbuhu, pocne plakati 😂
    Krug napravi cijeli na trbuhu i rukama, i pocela puzati malo u rikverc. To je za sada to

Sunshine1
    13. Prosinac 2016. 22:12

Sanjarka ne brigaj i ja imam ljencugu. Danas sam sve 'egzoticne' stvari stavljala oko nje,ma nema sanse da se debela mrdne. I kad ja krenem nogom ili kukom okrene se u sekundi na koju god stranu. Ona gleda u to kaj ima sa strane...pruza rucice prema tome i mase sacicama hahahaha iskusava telekinezu 😂😂😂😅😅😅

url=https://lilypie.com]

curicax3
    13. Prosinac 2016. 22:14

E moja isto zapne na trbuhu i to je to!
    A jos uvijek lijena i s kasicama Ja kako Sanjarka kaze otvorim onu najmanju hipp i to nam tri dana traje.Drugi i treci dan skuham komadic batata il rizine pahuljice pa pomijesam s gotovom.Al vecinu bacamo😣samo par puta malo vise pojela

Sanjarka88
    13. Prosinac 2016. 22:24

I sta jos.

Sunshine cestitke na drugom zubicu 😍😍
    I gadan je taj herpes nadam se da muza toliko puno ne boli

Vjeverice vidis kako ti sin postao dobrica 😍
    Nek prehlada brzo prodje 🤗🤗 nasi nalazi tek sutra popodne.

Hele kako ste? 🤗

Bellaru aktiviraj svoje lijepe prstice 🤗
    Poklon je super, bravo Hele 👍👍👍

Mare cudo pravo tvoj muz 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    13. Prosinac 2016. 23:12

Idem i ja ujutro pravac ljekarna po inhalator...ne znam zasto to vec nisam imala u pripremi, mozda bih izbjegla ovo. No.dobro

Masha, koji inhalator imas? 
    Sad na fejsu hvale ombro, pa cu taj uzeti

Jambica
    13. Prosinac 2016. 23:13

Omron 😂😂

Abies
    14. Prosinac 2016. 00:24

Pa ništa nisam popamtila. 
    Ugolini muz pospremio veš. 
    Sanjarka citira i nabija stranice. Slabe smo. Znale smo po 10 na dan pisat. 
    Viber se oteo kontroli. Moj grijeh.
    Netko baca kašice. Sinu sam tako kuhala i bacala. Kćerki kupujem većinom. I peče me grižnja savijest.
    Hele slatki poklon. 
    Morat ću pogledat tko štrajka po tom pitanju
    Laku noć

TPol
    14. Prosinac 2016. 06:09

Jutro ☕️☕️☕️☕️
    Imal budnih?? U 4 sam je nahranila i od tada ne mogu spavat , bez veze 😔 Valjda pun mjesec
    Da bile su bas fine tortilje morat cu danas opet hahahha 
    Probat cu jos spavat a sad ce ona taman trazit opet pa dal mi se isplati ili ne hmmm hmmm 
    Sad kad sam popricala sama sa sobom mozda i zaspem 😀😀😀😀
    Sofa dolazi u cetvrtak bas se veselim , a nije cudo kad mi je ona pokvarena stajala mjesec dana u stanu 🙄
    Jambica i Petric ozdravite brzo. ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.