Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    13. Prosinac 2016. 21:11

Ugolina bili smo u četvrtak kod kirurga koji mu je skinuo one konce kojim je bio podvezao pupak. nissm sigurna je li vidio posto mali ima uvučen pupak, u sredini je još kao neka kuglica divljeg mesa koje stalno vlazi pa mu svejedno svaki dan to spricamo octeniseptom. prekosutra smo kod pedijatrice pa ćemo ju malo pitati za to..

Sanjarka88
    13. Prosinac 2016. 21:14

Jbs ga svaki put napisem post i svaki put mi sam refresa stranicu i post ode i tako vec puta 3 😒😒😒

Sad cu citirat svaku posebno i komentirat 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Prosinac 2016. 21:20

Daklem po treci put!!!

Danas smo papali krumpir i nula bodova. Okrene glavu i pravi se da ne postojimo ni ja ni zlica 😂😂😂

Borba s temp bila i danas islo do 39.5 u guzi. Vidit cemo sto ce bit nocas.
    Reda nemamo nikakvog ni u hranjenju ni spavanju. Igra ne postoji. Sve se svodi na prezivljavanje dana i tjesenje 

No nesto dobro i od ove bolestine. Naučio me grliti i to onako bas rasiri ruke i hop cvrsta oko vrata a lice priljubi uz moje. Ljubav moja 😍😍😍

E da vas pitam. Ako bobicama idete pljeskati rukicama ono u stilu tasi tasi...dal su dlanovi ispruženi ili? Moj to jos kad se tako igramo drzi nekako poluzatvoreno tako da to nije ni blizu pljeskanja dlan o dlan.. znam da je mudrica sa 7mj vec sama pljeskala normalno kad bi ja pivala tasi tasi pa je ocito ona imala opustene ispružene dlanove. Kako vasi klinci?

Sanjarka88
    13. Prosinac 2016. 21:21

Bebicama a ne bobicama 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.