Jutro. mi fino odpsavale. budila se u 5, bila budna do 5 I onda spavale do 9 😂 😴😴😴😴😴😴
Illani mogu mislit da ti ludnica ovih dana.
Joj da, vama treba velik auto. koji gledate? idete k nasoj Ines.joj
Ostalo zaboravila. idem pit kavu
Dobro jutro zene!
marko bolje. I nebi kad mu svasta trpam. Nema temp to je bitno. Mona kaslje nos curi. Al jaka je ona.
Sve se kontam da pocnem dohranu marku jer je ogroman. Al znam jel rano. Najbolje maru pitat :-) kad smo bili kod ped hoce ga stavit da sjedi. Pa me pita zasto ne sjedi. Reko dokktorice ima 4,5 mj. Kaze ona mislila da ima 7, 7ipo. I ona se iznenadila.
Neko rece momcina. Ja stvarno ne znam na koga su mi djeca krupna.
Kod nas u susjedstvu pljacka. Usli im kroz prozor koji vidim iz dnevnog. I to u nedjelju u 19 h. Ja komentiram mm kako mi je cidno da im svjetla gore na katu. Kontala dosli iz njemacke kad ono lopov. Sad mi krivo sto nisam zvala susjede koji im inace ulaze u kucu. Uzas.sad me bas strah. Jos prije par dana usli lopovi u stan i ostukli zenu i 2 sina. Mislili nikog nemaa. Nemaju mi sta uzet al vec smo plhackani jednom. Stres teski.
Eto raspisa se ja. :-)
Bellaru od srca je. Nije puno. Valjda ti nisam poslala svoju poreznu karticu. Jer sam to sredjivala i isla slat. A u frci bila i sad je ne mogu nac.=-O
Hello
Sanjarka bitno da Petar ide na bolje
Crazy nadam se da su tvoji maleni andeli bolje
Hele brz oporavak i tvojoj djecici
Ilani i tvojoj djeci brz oporavak
Mi smo imali ok noc,lijepo je spavala ali je zato se probudila u 6.30 galamila je tako da je i brata i sestru probudila. Dok sam ja oko vatre i kruh zakuhala ona je zaspala a mi ostali budni.
😁 bas nas zeznula
hele, ja bas htjedoh pitat sto tvoj jede kad je tako veeeeeeeeeeeeeeelik.
šta na viberu,šta?? joj joj.
Hele,ja svojoj pocela s cetri mjesrca davat tak kuhanu jabuku,krusku.. bananu ovako samo strugala zlicicom.. mrkvu raskuhanu..eto za pocetak.. sada imamo dva obroka, evo sad ce dobit isto jabuku kuhanu i petit kekse unutra. volim skuhat,bolje se smiksa.. a popodne povrce,kao rucak, krumpir,mrkvu,spinat..bez mesa danas..
Jutro!
Nama noć prošla sasvim u redu, prvo buđenje oko 3:30, pa sljedeće u 6, bili budni do 7 pa opet zaspali skoro do 9h. I sad maloprije zaspao prvi dnevni spavanac
Ja se danas kravim
Abies je nestrpljiva za pakete Ma budeš i ti svoj dobila brzo, sigurna sam
Ilani veselo kod tebe! Moji od kad znam za sebe imaju taj sa 7 sjedala, još uvijek iako smo već svi veliki trenutno je Nissan Quashqai ili kako god se pisao. Prije toga VW Touran, a prije toga Dodge (on je još u Americi kupljen).
Ejić ti si pitala gdje mali spava preko dana? Isto u svojoj sobi. U protivnom ne bih ništa mogla raditi dok spava I mom više paše kad ga masiram po gornjim zubićima. Navodno ih oni više smetaju i mogu ih početi smetati mjesecima prije izbijanja
jao si ga nama
Hele porezna kartica, hahahaha, smijeh! Grrr, na kompu mi fali emotikona, ovih par mi nisu dovoljni
Sanjarka nek je Petriću malo bolje danas! U ponoć vidim da se smijao pa mora to na bolje ići
Sunshine jesu bar jedne od tih dvoje bijele? bude Tena uskoro sjedila!!
Moj mali jako pokušava puzati dok je na trbuhu. Diže guzu i noge podvlači. Danas je isto tako podvukao noge, valjda je jednu nogu više podupro pa se okrenuo na trbuh a kad je na trbuhu pokušava se okrenuti na leđa, ali mislim da radi skroz nepravilno jer se strašno izvija u leđima dok pokušava. Idem sad pitati svoje frendiće google i yt kako se treba pravilno okretati
Jel do luka ili ne, u 4 ujutro se probudila, sve grglja u nosu. Uzela usisavac i izaslo hrpu toga, bas me razveselilo da je napokon odcepljeno. Jutros u ergo i po inhalator, naravno da se opire svim snagama, bila mirna par pjesmica. 😀
Ali nek je to pocelo ici van, sad ce valjda na bolje, nadam se..
Jel ima netko kakav recept za keksice od ljesnjaka koji se spajaju nugat kremom? Imaju jedni prefini u Meliju, ako je tko probao, tako nesto zelim.
Brokula otvara samo tako, ako nekoga zanima 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji