Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    13. Prosinac 2016. 21:35

Moram uhvatit Enu da ju snimam kako se krece..znaci na trbuhu je  I okrenuta suprotno od mene I na drugom kraju kreveta I ona uspije doci do mene rotiranjem okretanjem za 360. zvrk mali. 

Jos nam Petar buban 🙁. brz oporavak zelimo

Mi slozili otok/policu I super je.

Illani I dalje nema

Sunshine1
    13. Prosinac 2016. 21:45

Sanjarka nabija stranice😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

mare1989
    13. Prosinac 2016. 21:48

Vecer cure

evo sta sam zapamtila:
    sanjarka bravo za zagrljaje i nek sto brzo prode temp

ugolina bravo za tm

dalje nisam zapamtila😁😁

mm je danas se raspistoljio sa poklonima😁 obecao je kupiti masinu za sivanje,kupio mi je super mikser,sliku sam stavila na viber i rekao je da sutra stize jos jedan poklon. Bas me zanima sta stize hahah

ejic
    13. Prosinac 2016. 21:57

Sanjarka, nekako imam osjecaj da ce nocas biti jos gore nego sinoc. 😭😭 U 20h je zaspao u minuti jer mu od 16:30 vise nisam dala spavati i do sad se vec nekih 4-5x (ako ne i vise) probudio i mrckao za dudom. Jednom ga ni mm nije mogao smiriti, morala ja doci, primiti ga za obje rukice da osjeti da sam pokraj i onda zaspao 😣😣
    Predlozila sam mm da nocas ide u boravak spavati pa da ja Marcela stavim na njegov dio kreveta jer bi se tako svi bolje naspavali ali ne zeli. Imam nekako osjecaj da ce se nocas jos samovoljno seliti na kauc 😁😁😈
    Znaci li to da Petricu polako popusta prehlada/bolest/viroza (sta vec je)? Zelim vam prospavanu noc bez temp! 😘

Idem sad brzo odspavati pola sata prije nego opet krene mrckanje.
    Laku noc!

Jambica
    13. Prosinac 2016. 21:57

Mi danas koma..mislila da je prehlada gotova, kad ono show! Tesko dise, ali u nosu nista, i kaslje dosta, sirotek..jedva je nesto spavala danas, jedva..nije za igru, nije za setnju, ma nis..kako sanjarka kaze, prezivljavanje dana.
    Sad zaspala, eto je za pola sata vec place 😓
    Rekao ped neki dan kad smo bili da nista ne mogu usisati jer je zacepljeno straga, mozda se sad to slijeva u grlo pa zato kaslje? Ne znam...sirup navodno ne smije prije godine dana tako da nam ostaje samo cekati..e, stavila sam luk uz krevet, neki narodni lijek, ne moze skoditi, samo cemo smrditi kao u cevabdzinici  😂..vec vidim da cu probdjeti noc uh..muz na putu do sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.