Upalila komp! Yes! Da mi nije sve isparilo što sam pročitala, uspjela bih i pošteni post napisati..
Masho tvoj muž je super! Moraš ga češće hvaliti jer ćemo ga nepotrebno staviti u klub a ne zaslužuje tamo biti
Ejic mi smo ugadili kotače na krevetić. Trenutno nam je u dnevnom boravku, mali skoro uopće ne spava u njemu pošto u dječjoj sobi imam bračni krevet za nas dvoje A spavaću od sebe i muža više ne zovem uopće svojom sobom. To je soba od muža sad
Mi smo se još u trudnoći tako dogovorili da ja odem s malim u drugu sobu. Tako se on uspije naspavati pa bez problema preuzme malog kad se vrati s posla da ja odmorim i napravim što mi treba
Hele bome imaš finog dečka, 9,5kg, lijepo! Ako mi s 4 mjeseca budemo imali 6 kg bit ću sretna, ali sve mi se čini da će nam faliti
Crazy a jel mama ti stiže? Bila si ju nešto spomenula? Drž'te se! Infuzija i Jakov, da ili ne?
Sanjarka kakvi su nalazi Petru?
Ellie jel ti svekrva blizu živi kad nije u Njemačkoj? Jel se vraća kasnije opet u Njemačku?
Ugolina odmah nagradi muža večeras
Baš razmišljam da bolje da su boleštine sad napale kad su već trebale a ne za Božić
Moj je nešto malo šmrkav. Usisavačem nema šanse da mu se uopće više približimo, Doslovce iskoči iz ruku. Nadam se da neće na gore jer mu nećemo moći očistiti nosinu
Jutros je skoro 2 sata odspavao i sad opet spava već pol sata. Postao je prava mala spavalica po danu pa stignem čak nešto i po kući napraviti. Evo da se pohvalim, jutros sam već stavila mašinu prati i sušiti, oprala sam kosu, oprala školjku u malom wc-u, usisala stan i speglala jednu mašinu veša. Osjećam se produktivno Tko zna kad će se ponoviti
Dobar dan mame 😘
Nikako ja do foruma. Junior opet spava na meni, cim ga idem spustit odma se budi. Rucak jos nisam stavila kuhat o neredu u kuci necu 😥😥
Sinoc imao u ponoc 39.9 u guzi uzas! Jutros bili vadit krv. Urin nismo uspili uhvatit. U prvu vrecicu se propisno iskenjao u drugu se nije popiskio dok je bilo vrijeme i eto.
Idem jos jedan pokusanja spuštanja.
Citam vas kasnije 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo nas iz Ikee..kupili onu policu/otok na kotacima za kuhinju I naravno hrpu gluposti drugih 😂.
Tiny jesi ti svu hranu joj davala ili? mi se nekako vrtimo u krug. ne znam uopce dal da sto novo uvodim kad ni ovo nije skoro ni probala?
Vjeverice svekrva zivi mozda 15min pjeske udaljena. preblizu. vraca se u Njemacku oko nove god. Najavila se danas da ce doci oko 4, taman kad Ena spava. pa ce opet biti zasto spava.. aaaaaa. jos 2 tj.
Ellie,ena ti oko cetri spava i onda ipak ide spavati u 19???
Ajme koja spavalica mala 😂😂😂😂
Jeeeeej uspjela sam usisati!!! 😁😁😁😁 I izmucila Marcela u ego-u za vrijeme usisavanja pa je sad zaspao 😉
Danas je pojeo jedan cijeli manji krumpir pomjesani s izdojenim mlijekom. I radi on mmmmmmm 😍😍 Kasnije nije htio vise cicu. Valjda mu to dosta bilo 😊
Vjeverice, a gdje ti spava tokom dana? Isto u njegovoj sobi?
Idem sad nabrzinu uzmem nesto za jesti jer za pola sata je opet budenje i nova tura nosanja 😩😩😣😣 Ali stigo mm kuci pa cu ga i njemu malo uvaliti 😈😈
A sad da vas propisno pozdravim. Dobra vecer 😊
Svim bebicama i mamama zelim da sto prije ozdrave. Ovo je ko neka posast. Mi smo jos HB dobro. Tata je bio prosli tjedan na go pa smo uzivali. Nadam se da on nece neki virus pokupiti na poslu i donijeti doma aaaa 😫
Moja zuja je NEMOGUCAA zadnja dva dana. Ne znam sta joj je nervoza na entu, samo kenjka i cmolji 😭 ovu noc 6 budenja za papanje i jos dva bonus nek se nade to je tata odradio, ponosao i spavala je dalje.
Sunshine taj herpes sam ja imala i majko mila to boli ko sto vragova 😰
Ugolina vidjela sam da si napisala prije par dana da se grijete na toplanu. Kako to funkcionira sad kad su ti razdjelnici? Jel toplo u stanu? Kolke su rezije za grijanje? Mi smi jos uvijek u potrazi za stanom pa da istrazim sve mogucnosti 😁
Evo je kenjka moram ic aaaa tuptup. Kladim se da ona to namjerno jer vidi da tipkam, a ne obracam paznju na nju 😰🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji