Jutro! ☕☕☕☕☕☕☕☕
Zaspali u ponoc i evo već budni ima pola sata. Bit ce ovo dug dan.
Sinoc nisam ni uspila ovdje napisat sve sto sam htjela jer se probudio u 22h pa jeo , pa dobio cepic jer je opet imao 39.5...pa mi skako po glavi do ponoc i ni cut za spavanje. Aj da i ja to doživim 😂
Sad smo jeli. Temp ima al 37.7 nadam se da nece rast.
I tako. Sta ima kod vas?
Jambice pomogao luk? Mogla bi i ja. Od jucer mu totalni cep u nosu a uopce nema sline niti ista. Aj bar ne kaslje, zasad.
Tpol jesi uspila odspavat još?
Abies tvoj grijeh 😉 nema oprosta. Nista ja cu citirat post po post pa ce bit opet 10 str dnevno
Znaci nije samo moj lijen? Aj dobro 😂 mislila sam da smo jedini
Evo zaspao je.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nadam se da ce se Ilani javit uskoro sad se vec brinem 😑
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutric ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Noc ok. osim sto se bas iskakio da sam ga vec presvlacila. seka ode u vrtic ...a ja cekam budilicu malu..
Jutro evo i nas. Tatu i bracu ispratili. Kava mmmm
Noć super 1 budjenje
Jutroooo!
Mi u bolnici,Tena vjezba ja vas na brzinu procitat.
Nakon vjezbu do konzuma po bijele strample jer popodne imamo slikanje.
Super da je Petric bolje!
I Evi,Josipu,Jakovu....svima zelimo brzo ozdravljenje!!
url=https://lilypie.com]
Bas fizioterapeutica komentira kako T nije tip koji 'grize',ona se okrrne i pomakne tek tolko kolko njoj treba 😂😂😂😂😂 tatino dite. Samo do daljinskog
url=https://lilypie.com]
Jutroo drage moje cure!
Nikako do foruma ovih dana,ma do nicega,dobro da stignem i do tusa.
Svasta nesto kod nas. Kupujemo novi auto(citaj noviji) ,u ovaj nas vise ne stanemo svi pa nam treba veci, sa sedam sjedala.Davno sam predlagala muzu da odmah kupimo minibus pa me nije slusao :)
Pripremamo se za bozicni sajam u skoli. Imamo ga svake godine,sav prihod ide nekom uceniku sa problemima sa zdravljem. Ove godine skupljamo za nova invalidska kolica za jednog djecacica. Eto,izradujemo ukrase,vjezbamo za nastup i tako. Pokusavam i srediti kucu za blagdane da se sljed.tjedan mogu baviti samo kolacima,ali ne ide to kako sam si ja isplanirala,Nikolina ne spava nista i nervoznaaaa...mislim da cemo ipak uskoro dobiti zubic. Stariji su prehladeni pa sam ko Baltazar ,stalno nesto kemijam i nakuhavam cajeve.
Vidim da nam se dosta beba razboljelo.Joj joj misici mali...Svima puse za brzo ozdravljenje,neka sto prije prode.
Danas plan - pokloni. Navecer imamo vjezbe sa tetom Ines. Najradije bih otkazala.A mozda danas bude bolje nego zadnji put.
Sortiraj odgovore
Najstariji