Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Prosinac 2016. 09:29

Dobila sam mengu pet dana prije 😑 bas me iznenadila.

Haha zlica mala 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 09:43

Joj e s tim mengama poslijeporodnim, nikad neznas kad i kaj te ceka

ejic
    14. Prosinac 2016. 09:43

Dobro jutro!

Ugolina, ziva saaam!! 😀😀
    Noc i nije bila tako jaaako losa kako sam pretpostavljala. Budenje svakih sat i pol, cica u usta na 5-10min i spava ko top. Cak mu nisam ni dudu mogla ugurati u usta kad sam ga stavila u krevetic, toliko cvrsto je zaspao. Ali za sat i pol se prica ponavlja.... U odnosu na jucer sam se danas cak i nesto naspavala 😉
    Evo, moje malo sunce spava svoj prvi spavanas danas a ja kod dorucka 😊
    Jel nam to zlicu isto muci puni mjesec? 😕

Sanjarka, nadam se da nece temp vise skakati! 😘

Crazy, kako ste vi? Jel ide na bolje?

Ilani, veselo kod tebe 😥

Jel cete vi kupovati svojima one jutene ogrlice sta bi morale pomoci oko izlaska zubica?
    Meni to svi hvale i govore da kupim a ja ne mogu zamisliti kako neki kamencici mogu pomoci kod izlaska zubica?? 😒 Mene je vise strah da se ne zadavi s tim kad 500x okrene gkavicu dok spava...

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 10:00

Jer su u pitanju neke vradzbine 😂😂😂😂 dijete ti se samo moze udavit

Sunshine1
    14. Prosinac 2016. 10:04

Masho e bas cu probat danas sa daljinskim. Ma stavila sam joj one snjezne kugle,pa jedne keramicke jaslice koje svijetle i mijenjaju boje. A maleno je pa bi si mogla i u ruku...ma koja beba se nebi okrena za tako svjetlucavim. Ah ma ne zamaram se,bitno kako sanjarka kazr moze,a okrenut ce se kad ona bude htjela. Kao danas nor dok sam se spremala....par puta. 
    Na viberu ludnica! Mare zabavlja 😂😂😂🤗🤗😇😇

Ja bila u konzumu i one bebe strample su ogromneeee.
    Al isla u kik prekoputa i imaju taaako slatkih svakakvih. Ja kulila dvoje. Skulirala sam se 😎 prije bi kupila jedno 5!!! A zimskih ukrasa za kucu ma nesto divno. Samo sam projurila sam kolicima kraj toga dane padnem u napast.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    14. Prosinac 2016. 10:14

E da,i komentirala je da joj jaaako malo fali za sjedenje. Da je bitno na trbuhu da se odize na dlanove kako bi vjezbala leda al moja ljennivica se ljuti na to. Al u krilu lijepo sjedi. E i pilatws lopta je suler za vjezbanje sjedenja

url=https://lilypie.com]

Abies
    14. Prosinac 2016. 10:18

Babaroga proziva da se pokloni kompletiraju i pošalju. Tika taka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.