Bebacica,
A kaj ja znam,prije razdjelnika su nam racuni bili cca 250 kn,a sada u prosjeku oko 160 kn, racunaj 20,30 kn gore/dolje.. toplana ti se placa cijelu godinu..al ok mi je to, barem nemas ko oni sto imaju plin, ljeti 200, zimi 1200 kn 😂😂😂😂
U stanu nam je toplo,okruzeni smo drugim stanovima,ali stavljali smo prije svadbe izolaciju i nove prozore na te vanjske zidove.. ali kad upalis grijanje,zacas se zahajca.. mi recimo imamo upaljen samo jedan radijator,u boravku, sobu uopce ne grijemo,dovoljno topline ode u sobu..a u kupaoni u cosku ide cijev debela koja ide kroz cijelu zgradu i sama ta cijev mi tak.ugrije kupaonu da nikada jos radijator nisam tamo upalila.. i naravno,gasimo grijanje kad nas nema doma..tak da se relativno malo i grijemo..meni je ok
Ugololina Ena ti se (najcesce) budi oko 6, jede pa odspava do 8. onda zaspi opet oko 11 I spava u prosijeku 1 h. budna je negdje do 14-15 I onda odspava oko 2 h (opet ovisi) I ide spavat onda izmedju 19 I 20h. spavalica nasa
Tiny hvala na savjetu. Bar netko me razumije 😇
Evo i mene do foruma, malo sam vas popratila pi viberu pa mi se opad ounio da ista napisem i tako ....
Moja je zadnja dva dana se ponasala kao da ima grceve, mozda ih je i imala ilak mogu se zadrzat do 4mj, plakala onako i zaspala sinoc na meni i jutros skoro do pol 10! Pa smo se digle sad se vec malo zabavi sama to mi olaksa zivot... Zaspala opet dobili smo goscu , bebulja bila dobro raspolozena i gigutala 😍😍😍 onda si malo odspavala pa smo isle do trgovine jer jer su em cure s vibera tocnije Ugolina zarazile tortiljama pa sma morala to napravit u jest
Evo sad je zaspala i bilo bi super da produzi sto nece pa cu imat uspavljivanje u 11,12 opet.....
Bolesni malci ozdravite brzo! ❤️❤️❤️❤️
Vjeverica super, ponovilo se!
Mi sutra opet gosti hehe, tako nekad se zaredaju a nekad nikog
Joj Tena se opet pretvorila u zmaja odnosno pretvara se svaki dan kad bi trebala odspavat oko 6 taj kratki san. Ovo sinoc je bilo tako divnoooo. Zaspala nesto prije 9-3:30-7 kao u dobra stara vremena ali ona jednoatavno ne e odspavat. Borila sam se s njom sat vremena i onda sam odustala. Zvala sam mm nek je preuzme pod izlikom da idem po pelene.
Btw u Kozmu sam pampers platila 100 kn,i pufies je na akciji 89. Ne znam jel to nas Kozmo ili svi. A isla sam iskoristit onaj konzumov bon sa 20 popusta.
I na kraju mi mm kaze da je bila dobre volje. Ne kuzim kaj da napravim,ili joj mozda treba vremena da se nauci jos odspavat. Jer taaako je umorna ,trlja oci,i par puta kao tone u san i onda dreka na najjace. Kupila sam neki gel za zube. Mislim si da ju mozda to muci,nemam pojma vise. Preko dana je tako dobra...kao da to nije moje dijete 😂😂😂
Sutra vjezbice,mislim da ce bit -4,nije tako lose.
Tortilje,aaah. Ako uspijem do ducana vjerojatno. Sline su mi curile dok sam citala.
Danas sam izribala kucu tako da nisam puno citala,nesto napreskok jer se evo nagradujem casom vina 🤗😘
url=https://lilypie.com]
Nadam se da su nam Petric,Jakov i Josip bolje😣
Samo da vas pozdravim,bas u guzvi,Bozicne radionice u vrticu,pripreme za rockase,u sub slavimo kuci,iduci tj.u igraonici pa jos ovaj tj jedna u vrticu,iduci druga i tako.Uvijek mi naporan ovaj mj.i jedva cekam da to sve obavimo.Bar nisam na poslu pa cu preskocit sve domjenke.
Vecer cure! Nikako vas procitat😔
Danas mi dosao paket!!
Zelim se zahvalit mojoj tajnoj priji hele na krasnom poklonu! Karlo se zahvaljuje i salje pusu!
Evo i slike!
Sortiraj odgovore
Najstariji