Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    14. Prosinac 2016. 08:35

Dobro jutro,zene drage..horor od jucer se ponovio..naime, kokos moja je zaspala u 19:45, probudila se za deset minuta i jeb me u mozak do 22:15.. 😈 zlica od opaka...😈😈😈 opet sam ju samo odnijela u kindac i legla i ja spavat..i negdje usred noci probudi me nebesko svjetlo jacine ko da lezim na plazi 😂😂😂 mjesec pun da puniji ne moze bit i tocno kroz prozor nama na facu jednoj i drugoj..digla se spustit rolete..eto ak nije dijete,onda ce mjesec, svasta... kaj se tice bebin

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 08:35

U picku materinu

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 08:38

Kaj se tice bebinih budenja,necu pretjerivat, al bilo je jedno tri tisuce i jedno budenje.. tri cetri puta cica,ostalo duda i medo.. ona zapravo uopcenije gladna, budi se ko zna zasto covjece..jebote,kad je imala mjesec dana dva puta se budila, sad sto je starija to je gore.. stalno nest.. ko zna kaj ju muci, zubiju niti na vidiku, mozda probava,al sumnjam, ne znam...

Ejic,jesi ti ziva

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 08:40

A kaj se tice motorike,mala je zestoka, sad je tu,sad tamo, zna gdje zeli doc pa se do tamo otkotrlja..al smijesna, kotrlja se,pa fula, onda stane onak ko guster pa gleda di je, onda opet i tako dok ne dode do cilja 😂😂😂

Abies
    14. Prosinac 2016. 08:48

Ilani Baltazar 😀
    Neka si se javila. Sad nam lakše 
    Kotrljanje a moram svoju snimit. Neće puzat al to sam i ja kriva jer ju ne stavljam baš na pod. U kindi krene pa na nos 😀 al vrti se bez problema.

Sanjarka88
    14. Prosinac 2016. 09:01

Evo gleda mickeya na kockici njega bas voli.
    Trenutak mira. Temp trenutno nema al sudeci po nervozi mogla bi uskoro opet skocit. 

Sunshine haha 😂😂 i moj muz je takav daklem Petric se na njega ugledao 😂

Ilani tu si ❤ mi se zabrinuli ☺ vidin veselo kod tebe u svakom smislu drz se nedaj se 🤗🤗 i ne nas zaboravit 😘

Ajme Ugolina pa to je koma kod vas nocu 😓😓😓 neznam uopce sta bi ti panetno savjetovala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    14. Prosinac 2016. 09:23

A prezivjet cu 😂😂😂 
    Ilani ko baltazar,smijem se 😂

Sanjarka,tvoj voli mickeya, a moja totalno okida na oddbodz na boomerangu.. cim cuje muziku od tih oddbodsa,obustava igre,obustava plazenja po podu, guster style i bleji u tv 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.