Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    13. Prosinac 2016. 11:59

Ugolina, da plocice s ornamentom drveta 😉 Treba 2x pogledati da se vidi da nije parket, a posto imamo podno grijanje, bolje su plocice jer svako drvo je toplonski izolator, a parket predvideni za podno grijanje je bio i dosta skuplji pa smo rekli u cijelu kucu plocice 😉
    Imam taj filc za zaljepiti ispod kod kuce. Bas cu probati, ali mislim da ce se zapinjati na fugama i odljepit se. Ali ima takvih malih kotacica koji se mogu namontirati i odmontirati kad nam vise nece trebati 😉

ejic
    13. Prosinac 2016. 13:33

Masho, i ja znam nekad jako povrsno procitati i onda sve pobrkam 😁😁

Evo i 2.spavanca kod nas. Barem malo leda odmorim 😩😩 Mislim da povod nervozi ipak zubici. Prije je toliko uzivao kad sam mu masirala gornje zuberine. Cim bi prestala poceo bi plakati. Bas me zanima koliko dugo ce ta nervoza trajati 😭😭
    A jel nije da obicno prvo izadu donji zubici? Kod masaze donje zuberine mu nije toliko pasalo kao kod gornje...

hele
    13. Prosinac 2016. 13:33

Jesmo crazy i mi bolesni. Pocela i meni temp rast. Srecom mala kod bake a marko i ja odmaramo. Imam i rucak kod mame. 
    Bas je izgleda sve uhvatilo. Srecom nema povracanja ni proljeva.
    Cuvajte se svi i ugodan dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.