Sunshine haha vičeš na jadnog muža... Neka se brzo oporavi, super da nije zarazno. Najjače mi je kak mu je dr rekla da ga neš piknulo 🔫
Bravo za drugi zubić. Nek svi tako izađu da niti ne skužite 😘
Ejić ma što sad Marcel zeza? Zamoli Abies da tajnoj priji proslijedi broj pošiljke i da s osobnom podigne paket u pošti.
Tako sam ja intervenirala 😂
Anchica već 3. Zubić? 👍
Sunshine, ma ja ga i zovem moj mali zlocko 😁😁😈😈
Zelim brzi oporavak tm! 😘
Ugolina, ima prostor za proci izmedu bracnog i njegovog krevetica. Ne mogu ga sasvim uz bracni gurnuti jer onda ne mogu proci pokraj. Tako da za svaki kme moram sasvim ustati iz kreveta. Dode mi isto ko da je u svojoj sobi 😣 Do sad je funkcioniralo za ta 2-3 ustajanja. Ali sad s toliko ustajanja ne stignem oci zatvoriti vec mogu ponovo ustati 😭😭😭
Ocu natrag onakvu bebu kakav je bio prije 3.mj 😭😭😭
Sunshine, ma ja ga i zovem moj mali zlocko 😁😁😈😈
Zelim brzi oporavak tm! 😘
Ugolina, ima prostor za proci izmedu bracnog i njegovog krevetica. Ne mogu ga sasvim uz bracni gurnuti jer onda ne mogu proci pokraj. Tako da za svaki kme moram sasvim ustati iz kreveta. Dode mi isto ko da je u svojoj sobi 😣 Do sad je funkcioniralo za ta 2-3 ustajanja. Ali sad s toliko ustajanja ne stignem oci zatvoriti vec mogu ponovo ustati 😭😭😭
Ocu natrag onakvu bebu kakav je bio prije 3.mj 😭😭😭
Sad da se malo ja ispovijedim.. jucer navecer ko da sam bila opsjednuta 😂😂😂 uzas,nekakva zivcana, umor me savladao.. zadnjih nekoliko tjedana se budimo po cetri,pet puta nocu i bas me satralo..inace zlica moja zaspe izmedu osam i devet,jucer zaspala tek oko deset (abies,tpol i ostale koje dezuraju svaki dan najmanje do ponoci,nemojte me ubit kaj se na ovo zalim :).. zeznulo ju kaj je zaspala na 20 min oko pol sedam.. neda se uspavat, ak ju nosim,ne pase joj vise taj polozaj i ne zeli, ak ju legnem onda se vrti vrti vrti..a vidim da joj se spava za popizdit..ili zaspe i odma se trgne..posizila sam...meni se spava, vidim ves,vidim sude,vidim nered,pickaram svemu..na kraju kad mi je zaspala konacno u rukama rekla sam muzu,nosim ju odma u sobu i idem i ja spavat,nek sve stoji u picku materinu..slozio se bez ikakve rasprave jer zna da bi se poklali da sam ostala 😂 inace idemo uvijek svi zajedno spavat.. ujutro me docekao pokupljeni ves slozen na dasci za peglanje,objesen drugi, sude u perilici 💕 i da,i dalje nisam naspavana,ali se osjecam stoput bolje 😂😂 inace mi nije bed to budenje i funkcionirat kroz dan,mogu i ovo i ono i sim i tam al jucer ocito bilo ono preslo granicu
Web email i forum imaš izbor. Otvoriš forum onda ti ponudi puno toga i taj pseudo blabla. Trebalo bi radit
Koljevka mi uz krevet. Kinderbet će bit 1m od kreveta 😑
Kako ostat bez jučerašnjeg ručka, navrati ti svekar!!! Ajd više nema svinje pa nije tvor. Aaa moram kuhat 😩
Ugolona, jel imas kotacice na kindacu? Da ga ja pocnem gurati mislim da bi bilo jos gore. Probudila bi mm, a i Marcel bi se potpuno probudio (sad samo kroz san cendra) i za potpuni dozivljaj jos bi i psic to cuo i poceo lajati. Jedino postoji mogucnost da mm namontira kotacice na njega. Ali kako ne mogu spustiti stranicu a razmak izmedu dascica sastrane je premali da gurnem ruku unutra, mi nece bas puno pridonjeti 😕 Nakon sto Marcel preraste ovaj kindac, prodajem ga i za drugu bebu kupujem novi kojem se moze spustati stranica 😬😬
Imas pravo za mm, kolikoputa sam ja bila zombi, slobodno i on jednom bude 😁😁😁😈😈
Bas lijepa gesta od tm jucer! Da moj bar tako... 😕 Ja ako hocu neku pomoc od njega onda prvo moram 10x ponoviti hoce li ovo ili ono napraviti. Ne sjeti se bas sam da nesto napravi 😕
Crazy, ja mislim da je problem puni mjesec. I oca mu muci puni mjesec pa nemoze spavati a mali frajer si to pokupio po njemu. Za zubice mi jos prerano pa si mantram da nisu oni krivi 😁😁
Vidjet cemo kroz par dana hoce li prestati ili cu kod dojenja osjetiti rezultat te nervoze 😉
Hvala na savjetu za paket 😘😘
Evo, spava prvi spavanac danas. Idem brzo doruckovati inace nema jela do poslje podneva ako se prije probudi 😬
Ejic,nemam kotacice i isto se ne moze spustiti stranica, ali nije da skripi ili nesto po podu kad ga pomicem..i isto ne mogu provuci ruku nego prebacim ju preko ogradice..mogu do nje.. Taman da se nalaktim,stavim joj dudu i samo si spustim glavu opet dole 😂😂 al visoko mi je madrac,mogu njega postavili na tri visine,sad je na najgornjoj
Ugolina, i nas madrac je visoko pa bi to mozda i kod nas funkcioniralo. Moram nabaviti kotatice i mm ce ih montirati milom ili silom 😈😈 Ja kindaca ne mogu samo tako pomaknuti jer imamo plocice u spavacoj pa kako bi vukla tako bi zapinjao za fuge sto bi Marcela treslo, a i glasnije je nego na parketu/laminatu pa bi ga i probudilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji