Jutro tete!
Ellie bravo za malu Enu, kako je dobra 😘
Sunshine zoster?! 😕 Brz oporavak tm. Držite se
Sanjarka kako ste vi?
Hvala vam za želje za ozdravljenje, no čini mi se da smo tek krenuli 😕 Jakov mi se čini dosta dehidriran, a neće nikako tu rehidracijsku piti, pa ćemo do pedice, da vidi jel mu treba infuzija. Sad smo dalje bebač i ja na redu da se othrvamo beštiji. Za sad nemamo temperature. Jebene jaslice 🔫🔫🔫
Hele i vi bubani?
Brz oporavak svima bubanima 😘😘😘
Dobro jutro!!
Ovajput i meni hektolitar kave molim!! 😣😣 500 budenja. Od 2-4h svakih 15min mrcka. Ne zaspi cvrsto, ispadne duda i evo mrckanja 😣😣 Nakon skoro 2 sata vise nisam mogla. Onda je mm dezurao i vracao dudu. Ukljucila sam sum na mobu i to je zujilo do pred 15min kad smo se probudili. Kad je mm oso raditi sam Marcela prebacila na krevet da ne moram za svako ispadanje dude ustajati. Ali mi smo ba potegnuli do pol 9. Mm je sigurno ko zombi danas 😔😔
Kako su nam bubane bebice danas?
Abies, hvala na objasnjenju. Da pise njezin postanski br 😉 A nista drugo nije nego da mi se paket ne vrati. Onda moram za ponovno slanje opet postarinu placati, jelda?
Evo me!!! Jucer sam vam napisala cijeli roman i stisnula ocisti 😣
Bas mi je zao vas bubanih, i malih i velikih, brzo ozdravite svi! S kim god pricam, svi su oko skoljke i skidaju temperature.
Hele bas imas velikog decka 😘
Sunshine drzim fige da nije herpes
Sanjarka nek nam imenjak brzo ozdravi 😘
Nama noci sve gore, nista osim nosenja ne pomaze..mozda radi gornjeg zuba? Za donje nisam ni znala kad su izlazili dok ih nisam vidla...bar nam papanje ide, mis mali samo otvara usta cim ga stavim u hranilicu. Kad mu smijem dati cijeli obrok, kolko je to 120g?
Ugodan dan svima!
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
E i jel moguce da poslije rucka ne spava radi secera iz voca? Ne dam mu puno, par zlicica ali mozda ga pukne...za nekih sat, dva poslije jela kad je prije spavao, sad je ko navinut
"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"
Puse svim bubanim bebama.
Mrve male 😘😘😘🍵🍵🍵🍼🍼🍼
Ajd kad su svi onda smo i mi kako Abies kaze 'prospavali' noc. Jedno budenje u 3:30. Sve pripisujem cjepljenju. Osim Ejic 😂🤗 sta se svaki put probudi kad mu duda ispade. Marcel zlocestoco jedna!
Iiii nama drugi zub vani,ne vidim bas,ali osjetim pod prstom definitivno ostro. Malo sam iznrnadena,nisam ocekivala drugi nakon 5 dana. Kad bi svi ovako lako izasli.
Ilani je oprosteno svajo zaostajanje.
Jambica i ja imam istu takvu pripremljenu brokulu. Cuvam te kupovne ako nekuda budemo morali ic,npr u cetvrtak u ZG. Al sad nekako razmisljam da mi nije primamljivo muljanje brokulom ili mrkvom u kaficu. 😅
Zoster je definitivno,samo ne znamo jel jos sta,kakva upala...
Jadnicak mi se zali vec tjedan dana da ga sve boli a ja vicem da se ne izmislja. 😂😂😂😂🤗🤗🤗 izbilo na ledima gore vise,poslala ga na drugo misljenje kad je izbilo na prsima opet. Jucer istrazivala pa evo malo edukacije
Herpes zoster
Uzrokuje ga virus vodenih kozica i kad se prebole herpes cuci u vama i kod pada imuniteta izbija van. NIJE zarazan. Ali moze bit dugotrajan i jaaako bolno. Njega bole prsa,pazuha,ramena.... Zarazno jedino direktnim kontaktom sa herpesom i to osobe koje nisu imale kozice. Al u tom slucaju se ne dobiva herpes nego vodene kozice. Nema preko reda 😀. Sta jos? Svasta pise,ja sam si to ovako interpretirala....bit ce to ok,odlezat ce sa Tenom na kaucu,ja cu noc proc svuda,pocistit i tak....
url=https://lilypie.com]
Hej anchice!
Zubi. Sin ni naznake tegobe. Odjednom 4 zuba. Ona 🔫🔫🔫
Daj sticker odi i kopiraj pseudo nešto (drugi treći prozor) da vidimo kako ste stari 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji