Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hele
    12. Prosinac 2016. 21:32

Sanjarka vec par dana los. Danas 38.5. usi mu crvene pa da se ne razvije upala uha. Sad na meni spava. Temp nema al ga ne mogu spustit.
    Svima koji bolujete brz oporavak. Susosjecamo :-(

Jambica
    12. Prosinac 2016. 21:56

A joj..bubanci..drzite se svi, saljemo puse ozdravilice! 

Sanjarka,
    Brokulu sam spremila tako da sam kupila Hipp kasicu 😂
    Vec ne znam sta bih joj dala od povrca...batat i tikva se mijenjaju, a mrkvu me sad strah jer se nije 4 dana pokakala od nje i to su onda bile neke kuglice, jedva istisnula 😥😥

Jambica
    12. Prosinac 2016. 21:57

Brokula po tablicama ide dosta kasno, od 8 mj ako se ne varam..a hipp pise od 4, znaci na pocetku..pa ne znam, valjda ne bu tesko sjela

ejic
    12. Prosinac 2016. 23:09

Dobra vece mame i bebe!

Sretni minici Nikolini i Evi!!! 👧👧❤❤🎁🎁🎂🎂🎉🎊

Sanjarka, nisam se bas nesto naspavala sinoc jer smo imali budenje svakih sat vremena 😩😩 Osjecam se ko da me kamion zgazio 😣
    Sta li je to naseg Petrica napalo? 😦😔 Zelim sto brzi oporavak! Povratak naseg malog veseljaka 😘

Crazy, sve vas uhvatilo?? 😨😨 Jel to crijevna viroza ili? 
    Zelim vam brzi oporavak! 😘

Svi ste neki bubani 😔😔 Zelim svim bebama/mamama/tatama/braci/sekama sto brze oporavke! 😘😘😘

Evo, kao sto sam pisala, nasa noc je bila blago receno katastrofa. I mm se cak parput probudio, a jednom cak pitao treba li mi pomoc. Rekoh ne. Sta da mi pomogne? Da mu on da cicu mislim da bi poceo vristati a ne samo mrckati 😁😁 Ali evo, napreduje polako u svojoj ulogi 😁😁😍
    Dan smo isto proveli noseci se. Danas nije htio biti sam u viperu niti toliko da usisam pod. Znaci, danas osim rucka nisam nista napravila. I to sam radila kad je spavao.
    Imam neki osjecaj da nas ceka ista ili slicna noc sinocnjoj 😩 Probala ga staviti u 20h spavati i zatvorio je oci ali cijelo vrijeme vrti glavom i prducka. 20:45 digne visoko glavu i oci ko u sovice. Probam mu dati jesti, jede i razgovara usput samnom, a oci i dalje ko sova 😩 Onda sam ga odnjela u boravak, tamo se posteno pokakio, prematanje, malo ludiranja posto je on bio dobre volje i spreman za igru. Tek oko 21:30 sam ga odnjela u krevetic i onda je zaspao. Ali do sad je vec 2x cendrao zbog dude i 1x sam ga vec hranila 😩😩
    I onda kaze meni mm kad sam dosla s Marcelom u boravak jer nije htio spavati, da izgledam umorno 😩😩🔫🔫 Nisam znala dal da placem ili se smijem na tu izjavu

Ah da, kod pracenja posiljke pise "priprema posiljke za isporuku u PU". I taj status je jos od petka tako. Sta to tocno znaci? Da postar jos nije odnio posiljku do moje tajne prije ili da ona ima papiric u sanducicu?

Zelim vam svima laku noc bez temperatura/povracanja i slicnih boljki! 😘😘

Abies
    12. Prosinac 2016. 23:44

Ejic koliko se sjećam vidiš koji je PU (tvoj je 4200? A šalješ npr u gospić 53000) mislim bar. Ne znam. Jednom sam pratila to. Al ako je došlo u petak a poštar ide u tu ulicu tek u utorak znači da tek u sri može se podići paket. 
    I mame pogledajte sandučiće 😁

Bolesni klinci ozdravite. 
    Kod mene muž. Čak smo i popričali oko tempa i svega. Nemam baš osjećaj da je shvatio dovoljno. Priznao je da zbog svekra nas je već x puta zanemario. Je al jbg kad tvor ima samo nas. 
    Hele momčina!
    Crazy rotu mi sin na početku trudnoće donirao. On super prošao ja i muž koma. A ttebalo bi obratno. Karakteristična je pjenušava stolica.
    I nek si u rozoj kupovini uživala. Treće nek bude curica. 
    Tako sam ja do lani samo uzdahnula na dječjoj ženskoj modi i bacila se u kupovanke zeleno plavo sivo wow narančasto.
    Ilani, Ančica????

Ellie00
    13. Prosinac 2016. 07:10

Ovo zasluzuje poseban post.

❤ Onaj osjecaj kad se probudis ujutro prije bebo ❤

bellaru
    13. Prosinac 2016. 07:16

Jutro zenske! Imam jedno 20 str za procitat. 

Kako ste mi? Vidim na viberu bebice bolesne😔😔😓😓😓 neka svi brzo ozdrave!

Cure kad bebi kasica postaje samostalni obrok?

Ellie00
    13. Prosinac 2016. 07:17

E sad idem kuhat kavu I za bubane caj 
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼 
    🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪

Mi kao sto gore napisala prospavali noc (od pola 9)  I prvi put sam se probudila prije nje.
    Jaaaako se puno rotira. prodje cijeli kauc (skoro 3 m) u par sec, skuzila je I kako se okrenut kako ona hoce pa ide u krug na trbuhu za 360. uglavnom dijete mi nije staticno vise ni malo ode gdje hoce.  gotovo je s ikakvim ostavljanjem

Zao mi svih koji ste bubani. brz oporavak 😘😘😘😘😘 

Ps.Gdje nam Illani???

Masha
    13. Prosinac 2016. 07:53

Jutric. ilani nestsla. i ne nestala s 4-vero djece. ja ne bi znala di mi je mob.

Nama noc ok. nosic zeza..al ok. 

Bellaru pusa. petricu ozdravi..druge bebe isto..crazy vi isto ;)

Abies
    13. Prosinac 2016. 08:27

Jutro! 
    I mi "prospavali" noć. Prije ponoći zaspala pa dva buđenja do 6h i eto sad zvače igračke. Nemam sat uz krevet a po mm znam da je treće dojenje bilo u 6.
    Kako bebe? Jel peošao val temperature?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.