Uguglaj tiny pic I tamo uplodas sliku I kopiras url za forume (valjda sam dobro objasnila)
Vecer svima!
Hele ti bome imas bebu i pol!
Mi bile na pregledu sa 6 mj.
TenaPena ima 7330 g, 65cm, i 42 og. Bila je predobr,vristala je teti doktorici kako vristi i doma vec dva dana 🙉
Malo zaplakala kod pikice al mm joj odvratio paznju i prrstala. Napomenula sam da je bila prehladena pa da bi odgodila cjepivo al kaze dr da ona odgada ako je temp,upala neka i sl. Al da mi prepusta odluku. Jer kao ako cekamo da taj nosic prizdravi cijelit cemo je u 6om mjesecu.
E i mislim da su joj dali nesto secera u boci jer je prolupala kad smo dosli 😂😂 veselje na kvadrat ... Jedva je nekako smirila mislila sam da nikad nece zaspat.
Dala nam zeljezo da pije preventivno. 🤔 pisala sam na fejs...ne znam jel bi joj uopce davala. Zasto preventivno ako nije trazila krvnu sliku? Bezveze
Svi bolesni nadam se da cete brzo ozdravit.
Mm bio kod dermatologice,poslala sam ga privatno na drugo misljenje. Socijalna mu rekla da ga nesto piklo,dala mu rinolan i da mazem sa sinopenom ili kamagelom. 🔫🔫🔫
Privatnica kaze da je herpes zoster,strogo mirovanje (iako mi nije jasno zasto) preporuka bolovanje do Nove godine,uf uf. Vidit cemo kako ce ga sef pustit.mozda da hos ovaj tjedan odradi. I poslala ga vadit krv jer sumnja na neku upalu. Tena zasticena preko mlijeka..
Puno toga sam htjela napisat al mi isparilo.
url=https://lilypie.com]
Ajmeee kako slatko ovo!! Ja biii
Zaboravila napisat, cini mi se da nam jos kedan zubic izbija. Danas sam nesto snimila,odnosno sad pirje spavanja. Popodne je bila nervozna dosta pa sam je u kolica i van jer snam da ce spavat vani. A prstici cijeli dan u ustima. Vidit cu ujutro jel ista ostro 😎
url=https://lilypie.com]
Jambica drago mi je da vam se sviđa 👍 baš sam bila hepi što konačno mogu kupit nešto rozo 😂
A cedulja 😂😂😂 glavno da se nije meni vratilo 😉
Tenchi ajmo zubić 😉😘
Btw. Mi svi povraćamo 😭😭😭 najviše me, naravno, strah za Josipa... Bdijem ovu noć
Crazy, ajde neka si se malo izgustala dok ne budes za sebe rozo kupovala! 😉😀
Od cega pak povracanje?? Joj koma...drzte se 😘
Sunshine, bome ne znam ni ja da za zoster treba strogo mirovati..valjda je ozbiljnije nego sto se cini. A gdje mu je to izbilo?
Super za zubek, sto manje nervoze zelim!
Vecer mamite! 😘 sta se radi?
Mm odveo mudricu na gimnastiku, junior zaspao taman na meni. Ima trenutno 37.4 vidit cemo sto noc nosi. Ledja me ubijaju cijeli dan ga ili nosim ili spava na meni. Jadnicka je bas slomilo. Ništa ne radi osim sto place i spava. Uzas.
Ja uspila doruckovat u 13.30h i to u 2min. Preporodila se kad je muz dosao s posla.
Jedva cekam da ozdravi i da mi se vrati moje nasmijano veselo dijete ubija me gledat ovakvog. 😭
Bili smo u pedice. Ne vidi nista, ako temp potraje sutra ujutro urin i krv.
Hele atb 😔😔 koliku temp ima ? I masala bas veliki deckoooo 😍
Jambice kako si brokulu spremila? Samo skuhala i smiksala ili?
Poklon je predivan! Ma divota! Slikaj nam Evi u toj haljinici ☺
Ellie posalji meni cokoladu s karamelom 😁
Sunshine raste Tena 😍😍😍
Super mjere!
Sutra metalnu žličicu i od zubic. Zazvoni ako je i prije nego se okom vidi 😁
Nisam pohvatala, sta je muzu pa je isao na pregled?
Crazy 😓😓😓😓 nadam se da ce beba to najbolje podnit!
E i gdje nam je Anchica?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji