Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    08. Prosinac 2016. 10:36

Kako bi reka tonci huljic, ja san rojen da mi bude lipo 😁

mare1989
    08. Prosinac 2016. 10:38

Jutro

Sretni minici Teni i Antoniji

Vjeverica sretan rodendan 

Danas sistematski,a bas mi se ne ide nigdje. mm ce ostati sa velikima dok odemo.

CrazyPuppet
    08. Prosinac 2016. 11:10

Nama stigao djed mraz!
    Sunshine još jednom hvala na krasnom poklonu 
    I moja tajna prija bi trebala danas dobiti 

Ja polako pakiram stvari, mislim se zaletit do lesnine malo vidjet za novi stan...

Ugolina, imenjakinja nam je presuper 

deeka
    08. Prosinac 2016. 11:52

Sanjarka kad si Petra makla iz skroz lezeceg u onoj nasoj ljuljačci?

mare1989
    08. Prosinac 2016. 11:54

Stigao i nas poklon. Nasa tajna prija je bila Masha. Hvala ti puno na poklonu 😍😍😍

bellaru
    08. Prosinac 2016. 12:46

Jbt pa sta ste brzo ispisale 3 str!
    Sretni veliki minici!!!

Vjeverice sretan ti okrugli! Nek si zdrava i sretna i neka te muz slusa a sin uveseljava!😙

Curice vidim na instagramu antena stavila sliku snijega u sesvetama?!😨 
    Ajme uzas za sveki! Kako je to pobrala? 

Sanjarka a dali vozis auto? Ako vozis trebat ce ti naocale i za voznju po noci. 😂😂😂 poslat cu ti sliku adventskog😝 a dolazi prijateljica koja je inace slasticar pa cemo radit suhe! Neke bi oblatne mozda jer moja mama to voli. Ima ko kakav dobar recept za oblatne?

Sunshine ooo zubiic!! Javi kakva je torta!

Za sta su te chie sjemenke? Meni muz kupio kruh sa tim. Fini je.

Ovo sam.napisala jutros i nisam poslala evo sad saljem pa.citam dalje

Ugolina
    08. Prosinac 2016. 13:07

Ajme zene,kak sam uzbudena ko malo dijete..😂😂😂😂 moja najbolja prijateljica,ujedno i dupla kumica, se zaposlila prije dva mjeseca,ali put do posla joj jako dugo traje..sveukupno dnevno putuje pet sati,a osam radi, katastrofa ziva.. izlazi ujutro iz kuce u 5:20, doma dolazi oko pol sedam navecer,uzas..auto ima,al stari ga razbio,tak da ga zapravo nema.. i odlucila se odselit jer tak nema smisla zivjet..zena iznajmljuje stan u mojoj zgradi,ulaz do mog..isli jucer gledat,al bilo i drugih zainteresiranih i zena joj maloprije poslala poruku da joj se javi vezano uz stan 😂😂😂😂 ne znam oce li ga njoj iznajmit,ali sansa postoji 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ajme,cijeli zivot smo zivjele u istom kvartu dok se nisam udala i otisla,a sad postoje sanse da se useli u moju zgradu pa bumo opet susjede..ajmeeeeee.... drzte fige

lan@luk@rit@
    08. Prosinac 2016. 13:08

Teni i Antoniji sretni veliki minici!!!😘

Vjeverice more zdravlja,ljubavi i mira!!!😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.