Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Prosinac 2016. 08:07

Svi mi možemo napravit kaos od života i brinut se za djecu, muza, obitelj, sebe.... nema smisla. Uzivat u svakom danu maksimalno.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    08. Prosinac 2016. 08:12

A mozda bi ti Sanjarka mogla kao sef napravit 🎂 za 1000 str 😂

Jeeee,mi smo velikiii! Hvala svima ovako rano na cestitkama.
    Ja u bolnici,skupljam nalaze za godianju kontrolu pa drugi tjedan na rebro pa bi mozda mogli prosetat trgom.
    Tortica mi u frizu,krema ispala premekano.. Trebala sam ostavit u kalupu preko noci. Inace jako fina i jednostavma,i brza coko torta. Tanka kako me svekar zafrkava ko palacinka ali bombasticna.
    Jedva cekam popodne probat.
    Antoniji isto sretan minic 🎉🍼🙌

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    08. Prosinac 2016. 08:17

Chia sjemenke,pogledat cu doma na mojima koji rok trajanja pise,kupljene prije ljeta.
    E da Baby se zahvaljuje 😂😂😂😂😂

Jos nesto sa polurodendanom nam stize kao znak da je velika cuja! Zubic donja desna jedinica. Nije jos vani ali vidim kolko je napeto i obrise....imam osjecaj da ce svakih 5 min izac van,a mozda i je,nisam ujutro gledala a u 6 smo imali operno pjevanje

Ellie00
    08. Prosinac 2016. 08:18

Jutro.
    Prijavljujem jedno budjrnje uz pjevanje visokih tononova u 4. 
    Zaspala je jucer u pola 6 pa nije ni cudno sto se budila.. 
    Vani hladno. Isla bi do grada na advent al ne znam kada. hm
    Mm dobio strogo mirovanje do drugog tj. krvni nalazi mu losi..

O cem se pisalo? ne radi mozak. nisam navikla na nocna budjenja

Ugolina
    08. Prosinac 2016. 08:22

Sretni minici 😘😘😘😘
    Ajme,jos jedan zubic na pomolu...
    A ja svojoj uopce ne mogu pogledat jer mi gura prst jezikom,a napipat ne mogu nista,ili ne znam?!? moguce i to...

Noc, cetiri budenja...vise se ni ne trudim pokusat s dudom,odma ju prebacim i sisu uguram..tako i zaspe dalje..a ja poluspavam,pola se ne sjecam 😲..vec me fkt iscrpljuju toliko cesta budenja..ali pozitivna stvar,nije cvilila, hb, to me posebno izluduje💪

Littleladybug
    08. Prosinac 2016. 08:22

jutrooo moze kavaaa i Ilani moze i meni jedan tiramisuuuu, pliiiiz..jos jucer vidim da je u plodinama mascarpone 19kn, znaci danas na repertoaru tiramisuuu 😀😀😉
    Sanjarka mm isao kupiti puzzle u plodine 👍hvala na dojavi 😀
    tiramisu ti ja radim sa termicki obradenim jajima, kuhaju se na pari i ispadne odlican 😀
    za naocale, svo zlo bilo u tome..nosi ih kuci dok citas i gledas tv i eventualno ako ti budu potrebne nocu dok vozis..nije s vidom za zezati se 😏
    sinoc nista od keksa jer je konj zaspao na kaucu 😂 vise srece drugi put 
    Curice jao zbog sogi, valjda ce se brzo oporavit
    a tvinsicu super za prstic 😀
    Teni i Antoniji sretni veliki minici 😍😍
    a Vjeverici sretan rođendan 🎂🎂🍾🍾
    Crazy lijepo si ovo napisala, svaka medalja ima dvije strane..na nama je koju cemo njegovat..ja uvijek kazem, kako zracis tako i privlacis..a svatko od nas ima svoj teret na ledima, netko laksi netko tezi ali taman onoliki da ga mozes svatko od nas nositi 😉

Ugolina
    08. Prosinac 2016. 08:23

Ellie,ajme za muza,koma..

Sunshine1
    08. Prosinac 2016. 08:28

Cuj ellie pretrgana jer jer se ljepotica jednom zbudila 😂😂😂😂😂 uljepsala si mi dan sa ovom izjavom.
    Jao jao za tm,nadam se da ce bit sve u redu! 😱🙏

CrazyPuppet
    08. Prosinac 2016. 08:38

Vjeverice sretan 30-i!!!🎉🎉🎉🎉💖💖💖🎀🎀🎀🎇🎇🎇
    Ellie šaljem hug, brz oporavak tm 😘
    Sanjarka žutanjci ni sirovi nisu opasni, bjelanjak zna bit. U ovaj moj recept žutanjci,se umute sa šećerom i kuhaju na pari 20min. Tako da nema brige.
    Baby haha, zaspao konj 😂😂😂
    Sandrich sjemenke imaju dugi rok trajanja, probaj malo, ako ne osjetiš užeglost, onda valjaju. 😉
    Sanjarka sad kad budeš imala cvike, još ćemo te ozbiljnije shvaćat kad zaprijetiš 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.